234
"Луція, ви знаєте, що! . . ?
Багато дій в нашому житті приносяться до автоматичного життя: прокидатися, мити, сніданку і піти на роботу. Але іноді звичайний графік не виходить, а потім з'являються дуже цікаві історії! Веб-сайт Він хоче розповісти читачеві найсвіжіші оповідання про діда, який придбав машину і пішов на бізнес.
Довгий час назад мій дід Юрій Антонович придбав машину, і до того, що він був пішоходом протягом двадцяти років. Звісно, не було кінця! Компанія Grandfather була дуже впевнена в тому, щоб спробувати новий автомобіль в бізнесі, тому він пішов в місто поблизу.
Він пішов з ранку і прийшов додому, щоб розповісти про свою успішну подорож.
до Уявіть собі, Лукія, знайшли шланги на ринку для нашого заміського будинку! Вони також давали мені знижку на садовому інструменті! І погода так добре, немає хмари в небі.
Довгий час мій дід захопився минулим днем, і в кінці він сказав мені бабуся:
до І найкраща частина, Лукія! Я пішов на ринок і наш 102-й автобус прибув. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не хочу чекати!
Мій дід пішов на ринок з братом на одному 102-му автобусі.
Веб-камера
Довгий час назад мій дід Юрій Антонович придбав машину, і до того, що він був пішоходом протягом двадцяти років. Звісно, не було кінця! Компанія Grandfather була дуже впевнена в тому, щоб спробувати новий автомобіль в бізнесі, тому він пішов в місто поблизу.
Він пішов з ранку і прийшов додому, щоб розповісти про свою успішну подорож.
до Уявіть собі, Лукія, знайшли шланги на ринку для нашого заміського будинку! Вони також давали мені знижку на садовому інструменті! І погода так добре, немає хмари в небі.
Довгий час мій дід захопився минулим днем, і в кінці він сказав мені бабуся:
до І найкраща частина, Лукія! Я пішов на ринок і наш 102-й автобус прибув. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не хочу чекати!
Мій дід пішов на ринок з братом на одному 102-му автобусі.
Веб-камера