Ця фраза рятує всі мої комплекси про зовнішній вигляд!

Можливо, в світі немає особи, які будуть повністю задоволені своїм зовнішнім виглядом. Більш того, багато в дитячому пряжі, наприклад, через довгий ніс або висоту. Але будь-які недоліки можуть перетворюватися в переваги! ІВеб-сайт Я впевнений, що дитячі комплекси повинні позбутися від. Ось одна дівчина допомогла боротися з ними повним незнайомцем!

У мене є всі мої життя. І не тільки невеликий конопля на носі, але весь обличчя покривається ними. З раннього віку мені не сподобалося, я використовував всілякі відбілювання масок, кремів. У підлітковому віці вона почала змащувати веснянки з тональним кремом, а зверху з порошком, щоб вона не могла бачити на всіх. Вже в дорослому віці вона якось припинила і про це, почала використовувати косметику менше.

І тепер я просто стоячи в лінії в касовому реєстрі, і є людина перед мною, так п'яний, так веселий. Поки він перетворюється і дивиться на мене і каже,

до Ох, фректи! Тексти пісень, а це означає: Ви фарбуєте цю красу особливо?

З цією фразою, він просто витягував мене з абіс дитячих комплексів, я думав, що мої фрекеки були страшні углості. Гей, людина, де ви всі ці роки? Якщо ви сказали мені, що я був раніше, можливо, я не буду соромитися.

Веб-камера