Це те, що для своїх дочок один батько!

Дати можуть піти на великі довжини, щоб порадувати своїх улюблених маленьких принцес. І поодинокі батьки несуть складно, тому що немає матері, які б побороли дівчата коси або варять день народження торта для неї. Веб-сайт Вона ділиться неймовірно милими фотографіями з читачем, що дами здатні робити все і більше для своїх маленьких!

Цей тато міг не поклонятися з його дочкою волосся, так що він пішов в Барбер курс

Джерело: Boredpanda.com Моя дочка перетворилася на чотири роки. Це моя перша спроба зробити торт самому. Я сподіваюся, вона любить .

Я один батько. Мій улюблений колір зелений. І мій дочка знає, як захотіти мене після важкого дня на роботі

Єдиний батько і його дочка в парку розваг, одягнена як фея і принцеса

Моя друг Аарон став батьком 19. Я думаю, що це добре!

Тато може виглядати чарівно навіть якщо він одягається як вілла з

Я підняю дочку для підлітків. І сьогодні вона попросила мене показати вам, як поголити ноги. Ну, потім?

Я єдиний батько і пілот. Я знаходжу додому вчасно, щоб зробити свою дочку вечерю, тому я часто взяв її з собою на рейс .

Дві роки тому мій малюк зробив цей браслет для мене. Я зносу його, не виймаючи його і вірю, що захищає мене

Моя дочка хотіла бути Red Riding Hood для Хеллоуїна, але вона не хоче йти в будь-яку точку без мене. Я мав стати страшним сірим вовком .

Це тато персик інші одиночні батьки Як зробити гарне волосся

Я завжди хочу зробити щось, як це для жінки, але я зрозумів, що найголовніша дівчина, яка заслуговує на мій погляд, мій дочка!

Я хотів би носити макіяж для моєї дочки.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Я сподіваюся, що в майбутньому, хлопці не розчарують її

Я не говорю, що один батько простий, але я живу за моменти, як це! 793449

Веб-камера