347
Ця мама проведена що два немовляти не є a hinder для їх улюблена окупація
Спорт для багатьох дівчат стає проблемою, коли дитина народжується. Але ця мати двох чудових дітей довели, що материнство не заважає зробити кохану йога, але навпаки – допомагає!
Веб-сайт Я вирішив познайомитись з чарівною родиною йогів.
Це його. Благодійний Грайс ЛеБланкВона налічує понад 85,000 послідовників в Instagram. Благодійність має незвичайне блакитне волосся, відмінну фізичну форму, а головне - чудовий син і дочка, з яким мама створює незвичайно милі фотографії в йога поз.
5-річні дублі та 2-річні збори беруть участь у виробництві своєї мами щодня.
Починалася практика йога після народження першої дитини. Щоб повернутися у форму, дівчина почала щодня навчатися.
І вона не кинути навчання, коли вона дізналася, що вона була вагітна з дитячою Феліктою.
І після її народження йога стала добрим і цікавим!
«Діти насолоджувалися переглядом мене роблять різні вправи, навіть коли вони були дуже молодими. А потім почали допомагати мені, каже благодійність.
«Нехай мій син навчається довірити мене, і моя дочка розвиває хорошу координацію. Феліктія має дуже сильні м'язи для свого віку. й
«Чи навчитеся бути міцними і здоровими, маючи багато задоволення. й
«Я дуже часто запитав, якщо діти падають з-за йоги. Звісно, вони роблять! Як і всі діти грати. Але вірити мене, я ніколи не ставити їх в небезпеку. й
Я насолоджуюсь роботою на себе, залишатися придатними і грати з дітьми одночасно.
Шукаю цей чудовий супровід, не можна шкодати.
А іноді і Андреа Дад також бере участь в сім'ї йога.
Ми любимо цю позитивну і спортивну сім'ю і бажаємо їм натхнення, силу, успіх і істинне щастя!
Джерело: Instagram
Дивитися також.
Дивитися цю сім'ю йога Instagram це задоволення.
Молодий мама малює смішні і щирі комікси про її життя з дитиною
15-річний плюс розмір балерини надихає десятки тисяч людей по всьому світу
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-letnyaya-balerina-plus-size-vdohnovlyaet-desyatki-tysyach-lyudej-so-vsego-mira-1440815/
Туристи, які відвідують ці райські острови в 2017 році, будуть оплачені $ 300
Яка півкуля вашого мозку важливіше?