Жінки, які навчають мене любити. . .

Eckhart Tolle коментує:«Знаки ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

Я знаю, що це про. Я вірю в духовну дикість за роки. У барренній пустелі відлякування, фрагментації, всесвітньої заперечення, самосуперності ("Я більш освічений, більш пробуваний, більш свідомий, більш егоїзований, більш духовно розвинений, ніж ви, смертний!").

Повернувшись до реальних, заземлених, еротичних, інтимних відносин людини, я відчув життя як справжня пригода.

Відносини почали довести до поверхні всі ті речі, які я спробував уникати, пригнічувати або приховати протягом багатьох років. Все, що не вписав в картинки «східного, ідеального життя освітленої людини». Я був показаний час і час знову, з болем і приниженням, що я не був «читаним», що нічого не було «фінішним» в тому, що «невисвітлені» енергії все ще хвилювалися в мене. Це були енергії, які я не прийняв в собі. Вони захопили світло, вони craved hugs і сімейні стосунки в переважності хто я.

Болісний і приниження, ця подорож привів мене до дивовижного релізу і рельєфу. «Штан освітлення» (як Мар'янн Каплан називає це) не може стояти чуйним зв'язком.МалкaТак, "Я не там," "Я тільки поінформованість," "Я переглянув людські почуття", "Щодо ідеального," і "Це просто ваш виступ."Вони просто не можуть стояти його, коли кохана людина стоїть перед вами, запитуючи чесно, ніжно, без будь-якого синього ставлення до серця.й

Вона бачить вас через всі ваші ігри. І я хочу, щоб ви прийшли до обличчя з усім, що приходить, коли виВона хоче зустрітися з вами, а не ваших духовних концепцій.Тут ніде приховати. У вас немає.

Дякуємо всім Вам: міцні, розумні, красиві жінки, які навчають мене любити, слухати, отримувати, бути в угоді. Ця подорож ніколи не закінчиться...

Кредит Джефф Фостер

Архімандрит Андрей: Як спокійний і страх передається від людини

Позбутися від ілюзії, які можна змінити інших людей.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: sobiratelzvezd.ru/ona-xochet-vstretitsya-s-toboj-a-ne-s-umnymi-duxovnymi-koncepciyami/