Коли дрочить мами

На цій темі є стадія психологічного розвитку людини, коли він навчається приймати рішення про своє життя, не слухаючи чого думають його близько людей.

Наприклад, ви зрозуміли, що ви більше не хочете працювати в несловленій роботі, але хочете розпочати невеликий бізнес. Батьки роблять сумні очі, захопити серце, судити вас, дружину лікує, і разом вони прогнозують згортання ваших нових починань. І ви йдете і робимо це будь-яким чином, тому що ви розумієте, що Ваше особисте щастя і Ваше бажання достати вранці.

Це дії, які не можуть бути привітані вашими близькими, але ви робите їх, якщо ви вважаєте, що ваше щастя залежить від нього. А ви не секретно, але відкрито. Ви розумієте, що любов і затвердження різні речі. Ваша мама може бути нещасливою з вашим рішенням, але це не страшно, ви знаєте, що любов вашої матері або відсутність її не залежить від ваших дій.

Неважливо, чи ви приймаєте успішні рішення чи ні, головне - це те, що вони ваші, і вам не потрібно сором'язливі з них, приховувати, приховати від близьких лише тому, що вони не можуть подібного.

Ну, перед тим, як є така відвага, сила і довіру людей навколоЦе один з найважливіших етапів розвитку. стадія психологічного поділу від матері (парентів)й

Щоб реалізувати цей комплекс, болючий, але регулярний поділ вимагає багато сил і агресії. Я, ї. Охорона здоров'я від батьків необхідно для того, щоб почати самостійно керувати своїм життямй І ми знаємо дуже добре, що мати часто не хочуть, щоб не їхати з дорослої дитини.

Маніпуляція починається, зв'язуючись почуттям провини, помилкової бездопомоги, гіперпротекції, що не дає вам повернутися на ноги, критика всього, що людина досягає самостійно, залякування великим і страшним світом «без мами» і це: «Ви прийдете до мами знову» і це: «Я сказав вам!»

У таких випадках людина вдається вижити всі етапи гнів і провини для цього гніву. Ті, хто не пропускають цей етап очікування і вибачають затвердження своєї матері так багато, що вони бояться зробити щось, що вона може не схожа, а потім з нею сердитися, не завжди знаючи чому.Вони не живуть так, як вони хочуть, вони живуть, як вони хочуть. Вони пропускають своє життя, якби перевірити її думку: «Лок, мама, маю хороші стосунки з чоловіком, право?», “Лок, Мама, моя нова подруга – це погляд, правда? й

Якщо ви знайомі з сім’ями, де жінки піднімуть дітей у «щасливому» союзі з матір’ю, бо: «Мом завжди сказав, що мій чоловік не гідний мене», а також сім’ї, де засти років живуть з матір’ю і як в дитинстві вони обіймають її в обмін на всебічну допомогу.

Ось що я сказав: Тимчасове загострення відносин, відродження та гнів у матері та батька – це природна стадія розвитку особистості, яка в нашій культурі люди проходять від 20 до 30 років. Допомагає працювати з психологом. Не дивлячись на те, що мало хто знає, як конструктивно висловлювати необхідну і природну агресію, тому звинувачення або падають на літніх батьків, або агресію пригнічують і поділ не відбувається. Існує третій спосіб, колиАгресія допомагає відокремити, але не порушує межі батьків, не знищує відносини, але просто бере їх на інший рівень.

Якщо мама і тато зрілі люди, вони дозволяють швидко і виглядати після тебе з ніжністю. У цьому випадку, від агресії, необхідного на даному етапі, ви встигнете відчути незначне подразнення і пересуватися.

На жаль, не часто справа. Рідкі мами всмоктуються в їх цікаве життя більше, ніж життя їх вирощених дітей, знають, як бути другом, підтримувати тільки при необхідності. З повагою, у них є цікава робота, гармонійні стосунки, гарна самооцінка, і відповідь на питання «Чи є точка мого життя», і що відповідь не «знайомлюся з дітьми». Але навіть якщо ви не такі рідкісні щасливі люди, ви все ще повинні піти через цей етап, і перебування в ньому або все-таки стає незалежним від вас.

Важливо пам'ятати, щоВаш гнів є вашим помічником в психологічному відділенні від ваших батьків, він з часом кінець, і ви зможете виглядати в мамі і подарувати абсолютно новий спосіб.

Коли це відбувається, ви усвідомите, що ви маєте право зробити, хочете і відчувати, що ви думаєте, робить вас щасливим творцем вашого життя.

Де ви отримуєте «негативні» почуття для батьків, якщо ви приїжджаєте з щасливої родини?

«Паренти не п'ють або бити, але я все ще часто відключився ними, роздратовані тріфлами, я, ймовірно, вугорний», я чув це багато разів під час консультацій.

Звісно, важко говорити про неперевагу, якщо тільки ті, що почуття не можна контролювати. Це, якщо є почуття, то ви не маєте вибору, чи можна пережити батько або ні, навіть якщо ви є ідеальним сином або дочкою. Ви можете регулювати тільки те, як з'явиться це повідомлення, а потім частково.

Так, вона лікологічна, щоб бути відхиленою і сердитися на літньої людини, тому що він намагається нанести своє бачення життя на вас, але якщо виникають почуття, буде легше просто визнати їх: «Так, це втілює тебе!» Незважаючи на те, що він не п'є, він не б'є і карнув.

І після його розгляду ми розуміємо: чому це відбувається, де ці почуття, реакції дітей?

Це небезпечне рішення для конкретної ситуації зв'язку. Тексти пісень, а це означає: Люстри, це просто виходить, і немає ніякого виходу з залишків почуттів, які ви були, коли ви були дитиною.

І це дуже поганий гнів може з'явитися навіть у зв'язку з любов'ю, турботою батьків. Для того, щоб викликати гасіння, гніву, сором'язливості або страх у дитини, не потрібно бути багатим алкогольним, адже діти сприймають реальність по-різному.

Невиражені почуття дійсно не ходять в будь-яку точку, вони здатні сидіти протягом років в організмі у вигляді м'язової напруги, а в голові – у вигляді звичаї, «чильді» реакції.

І тепер твоїй мамі потішить вас за мільйона разів на 35 років: «Пошук вашої капелюха на!», і в цей момент ви перетворите в підліткову дівчину і відчуєте той же старий, незрівнявши сказів, які ви переживали кожен раз, ваша мама з її неспроможним і неспроможним тоном знищити всі ваші прагнення, щоб бути дорослим і відчувати, здатне приймати рішення... принаймні про капелюх.

Проблема полягає в тому, що через недосвідченого почуття ви не тільки грубо до вашої матері, ви також будете сердитися з будь-яким, хто дає вам поради в незрівнянні тони. Можливо, це може бути ваш бос, клієнт або наставник, службовий орган якого надає постанови, поради та замовлення, і це більш серйозні наслідки незакінчених відносин дитинства з матір'ю.

Зрозуміти, чому ви зараз / відхилений / сердитися / боятися / подразнений батьками, колегами, принадами і дружиною, добре пам'ятати, коли ви перший досвід цього. Я,Вам необхідно заспокоїти свої дитячі втрати, живі відступи, експрес-небезпеки, інакше вони несвідомо проявляються у відносинах з батьками та іншими людьми.

Загублений вогонь гнів - це прямий шлях до хвороби.

Leaky Ідентифікація або чому ми є настільки вразливими

Важко це зробити, тому що часто ми не знаємо, як правильно висловити небезпеку для інших, як правило, пригнічувати почуття за допомогою наркоманії або апатії, замість переживання, як правило, часто виглядають вини. Тому простіше працювати в кабінеті психолога з дітьми, які з'являються в житті дорослого.

Усвідомляючи і висловлюючи свої дитячі почуття є першим кроком, щоб виростити і психологічно відокремити себе від батьків.Видання

Автор: Анна Негрева

Джерело: annanegreeva.ru/kogda_mama_razdrazhaet/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное