Ця мама зарекомендувала, що два діти не завадять вашій улюбленій професії

Спорт для багатьох дівчат стає проблемою, коли дитина народжується. Але ця мати двох чудових дітей довели, що материнство не заважає зробити кохану йога, але навпаки – допомагає!

Веб-сайт Я вирішив познайомитись з чарівною родиною йогів.

Це його. Благодійний Грайс ЛеБланкВона налічує понад 85,000 послідовників в Instagram. Благодійність має незвичайне блакитне волосся, відмінну фізичну форму, а головне - чудовий син і дочка, з яким мама створює незвичайно милі фотографії в йога поз.

5-річні дублі та 2-річні збори беруть участь у виробництві своєї мами щодня.

Починалася практика йога після народження першої дитини. Щоб повернутися у форму, дівчина почала щодня навчатися.

І вона не кинути навчання, коли вона дізналася, що вона була вагітна з дитячою Феліктою.

І після її народження йога стала добрим і цікавим!

«Діти насолоджувалися переглядом мене роблять різні вправи, навіть коли вони були дуже молодими. А потім почали допомагати мені, каже благодійність.

«Нехай мій син навчається довірити мене, і моя дочка розвиває хорошу координацію. Феліктія має дуже сильні м'язи для свого віку. й

«Чи навчитеся бути міцними і здоровими, маючи багато задоволення. й

«Я дуже часто запитав, якщо діти падають з-за йоги. Звісно, вони роблять! Як і всі діти грати. Але вірити мене, я ніколи не ставити їх в небезпеку. й

Я насолоджуюсь роботою на себе, залишатися придатними і грати з дітьми одночасно.

Шукаю цей чудовий супровід, не можна шкодати.

А іноді і Андреа Дад також бере участь в сім'ї йога.

Ми любимо цю позитивну і спортивну сім'ю і бажаємо їм натхнення, силу, успіх і істинне щастя!

Джерело: Instagram

Дивитися також.
Дивитися цю сім'ю йога Instagram це задоволення.
Молодий мама малює смішні і щирі комікси про її життя з дитиною
15-річний плюс розмір балерини надихає десятки тисяч людей по всьому світу

www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-letnyaya-balerina-plus-size-vdohnovlyaet-desyatki-tysyach-lyudej-so-vsego-mira-1440815/