Джеймс Алтухер: Секрет успіху є створення вашої удачі.

За останні шість років я запитав багато складних питань. Я зустрілася з людьми. Книги I читати. Сама.

Я почав свою кар’єру з нуля 14 разів. Я пішов з того, щоб зробити кінці, щоб зробити речі, які я хотів любити роботу, я зробив щодня.

Після того, як говорити про сотні людей, читати про 2,000 книг і намагатися розібратися, як люди починають своє життя знову, щоб досягти своєї мрії. Я написав книгу, яку я хотів би прочитати на початку.

Р.

Яна Altucher - це важлива книга. І ви не повинні його читати. Ось я окреслюв основні висновки, які я прийшов до.

Перший світ змінюється. Не добре, ні погано. Тексти пісень, а це означає: Але ваше життя зміниться з ним.

94% від 15 мільйонів робочих місць, які відкриваються протягом останніх восьми років, включають в себе частково або повністю віддалену роботу.

Ландшафтний ринок праці змінюється. Корпоративність, яка має право на 100 років.

Технології та потреби взяли над кожним підприємством, порушили його, а потім створили тисячі нових, а також різні способи їх досягнення.

Розуміння нового у світі є остаточним кроком у перезавантаженні.

Десять ключових аспектів оновлення:

1,1 км Оновлення є звичкоюЩодня ми оновлюємо. Річка ще не стоїть. Кожного разу, коли ви входите, це інша річка.

Ти і я ріка. Ми переїжджаємо вперед або заморожуємо, як лід.

2,2 км Один урок.Вивчайте. Для кожної людини Ви познайомитеся.й Ви не повинні вивчати два. Візьміть лише одну річ, яка вас зачаровує.

Ви можете скористатися тисячами цих уроків на рік. Ваші знання будуть унікальними.

3. Значення.Віктор Франкл каже, що в його класичному книзі людина в пошуку Значення. Dan Ariely в його останню книгу, премію.

Значення є будівельним матеріалом для мотивації.

Проведіть час, проведіть день, проведіть місяць — запишіть речі, які знайдуть до вас.

Ви художник? Ви хочете допомогти людям? Ви хочете мати якомога більше свободи в житті?

Що таке “панування”? Який франк і Арілі.

4. Негайний.Все в житті є інфекційним.

Ті, хто поруч з вами; слова, які ви почуєте і читаєте; речі, які ви бачите; речі, які ви хочете дізнатися.

Переконайтеся, що ви інфіковані з секретним вірусом супермана, який робить вас жити краще щодня, ніж ви вже вчора.

Я говорив до Майка Массіміно, який був на космічних місіях двічі, в тому числі на космічному телескопі Hubble Space.

Він сказав мені, що чотири з десяти своїх однокласників МІТ стали астрономами. Непара становить мільярди до одного.

Не удачливий. Ви створюєте свою удачу.

5. Умань Ідеї валютЯк я можу почати, якщо у мене немає грошей?

Повідомляємо, що Майже кожен раз я почав з нуля, я почав з нуля.

Виготовляю серветку і починайте писати ідеї. Я навчаю м’язової “ідеологічної” щодня. Я набуває ідеї-продукції машини. Я використовую ці ідеї, щоб допомогти іншим людям побудувати свою мережу, щоб писати статті, які розширюють світогляду.

Людина з ідеями познайомить людину з грошима, коли перший починає підніматися і другий починає мити.

Ідей врятував мене від банкрутства на п'ять різних випадках.

6. Жнівень Що у вашій п'ятірці?Я пишу щодня. Я роблю щось для мого подкаст щодня. Я думаю, що інвестувати щодня. Але є інші речі, які я хочу змінити.

Я думаю про себе щодня: Я хочу бути кращим письменником сьогодні, ніж я був вчора. Я хочу бути кращим подкастером, ніж я був вчора. І так далі.

Я використовував методи, описані тут, щоб спробувати отримати краще в цих трьох речей щодня.

А потім наступні два, які призводять до мого життя і призводять мене до кожного дня.

Я не думаю про все інше. В іншому випадку вам доведеться спрей занадто багато.

Але світ змінюється, і хто знає, можливо наступного року буде ще п'ять. Це перезавантаження.

Я хочу бути краще, ніж я був вчора. Зміна не відбувається на парі когось. Змінити тільки в межах вас.

7. Про нас ПрофілактикаАнжела Дакворт, у своїй красивій книзі, «Характер Харднес», – розповідає про різницю між дітьми з високими IQ і тими, хто в кінцевому підсумку досягне успіху. Не про інтелект. Про те, як вони долають з ладу і зберігають.

Carol Dweck коментує це в її книзі Гнучка свідомість.

Музей «Рабочий квартал Амури»

Dan Harris розповідає про це у своїй книзі, 10% Happier, де він описує індукційну панічну атаку, яка переживає життя на телебаченні і як він керував його.

Тим Феріс говорить про це в Інструменти титанів, коли він описує його суїцидні імпульси і як він відмовляється назад.

Брайан Коппелман розповів про це, коли він сказав мені, як він хотів залишити музичний бізнес і дізнатися, як почати з нуля в кінобізнесі. Він сказав мені.

Але це не про його написання. Якщо вам не захопити, і скільки разів ви б'єте життя, ви зможете зібрати і продовжити свою подорож.

Ви забудете про ці удари і знайти в житті такі красиві, сяючі речі, які будуть так мерехтливі, що ви не зможете зупинитися.

8. НевибагливаЯ шукав Pamela Sisson дизайн чохол для моєї книги. Вона викладала близько 100 книг перед нею. Я сказав: "Чому добре виглядає", і вказував до книги.

Що б не зробити те ж саме. «Це треба бути новим. Варто бути несподіваним. й

Magnus Carlsen виграв останній матч світу шахів, що робить не один очікуваний.

Папа Франциска не живе в палаці в Ватикані. Він живе... в однокімнатній квартирі по вулиці. Він називає авторів деяких літер, які він обирає у випадковому порядку.

Боб Dylan, Andy Warhol, Елон Змусити все час сказати, що ніхто не зробив, я можу зробити. Елон Муск, на відміну від НАСА та кожного світового уряду, навчався з книг, як побудувати простір.

Несподіваємось, що це свято. Схожі між всесвітами. Це секретний поїзд, який йде в Hogwarts School of Magic.

Хочу магію в житті.

10. Мистецтво поєднанняІнтернет Платежі + Ebay = PayPal

Особистість + Соціальна мережа = Facebook

Мелодія + Рап + Stevie Wonder = Gangsta's Paradise Coulio

Попмузика + мистецтво = Andy Warhol

Гольф + Bhagavad-gita = Легенда Бинджал Vance by Стівен Пресфілд

Герой Арх + Таоизм + Space = Джордж Лукас створює Зоряні війни.

Візьміть два речі. Візьміть три. З'єднайте їх. Тепер ви найкращі в світі в перехресних роботах.

10. Плюс, мінус, рівні.Викладач ММА Frank Shamrock каже, що кожен повинен мати свій плюс, мінус і рівні.

Плюс: Ваш ментор (реальний або віртуальний)

Щоправда: Люди, які вирішили

Мінус: люди, які повинні навчатися. Завдяки навчанню зміцнити свої знання, а студенти мають власні унікальні шляхи для вирішення проблем.

У 100 відсотків життя оновлюється, плюс, мінус і рівні грали роль.

11. Щоденна практикаНе можна змінити, якщо він хворий в ліжку, якщо він спілкується з людьми, які не хороші, не навчає своїх творчих м'язів і не думають про позитив в умовах майже сто відсотків невдачі.

Я пишу про щоденну практику, але я додаю одне: Стати 1% краще в кожному аспекті вашого здоров'я щодня: фізичні, емоційні, психічні та духовні.

Це зробить вас 3,800% краще кожного року. Працює.

Я ще не зробив. Я все ще оновлення.

Я хочу зробити щось нове в цьому році. Я хочу бути успішним, я ще не почався. Новини

Вставляння є страшним і складним, але чудовим і захоплюючим одночасно.

Я написав книгу, яку я хотів читати 20 років тому.

Я написав його. Сьогодні він вийшов, і я, нарешті, мав можливість сидіти і читати його.Видання

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/articles/8384