Казка вогню

Колись,Довгий час назад, людина названа Нур став секретами природи і виявила секрет отримання вогню.й Він вирішив поділитися своїм відкриттям з людьми і оголосити про подорожі з громади в громаду, пройшовши секрет до багатьох груп людей.

Деякі з них користуються цими знаннями.Інші, не даючи собі час думати, як це може бути для них, Вони тільки знали, що Нур небезпечний для них і посунув його.й Наприкінці дня народ деяких племен, з яким продемонстрував своє мистецтво, Вони пішли в дику паніку і загинув його, побачивши його як істота пекти.

253360

Пройшов відцентр.

У першій спільноті, де Нур колись навчав людей, як зробити вогонь, ці знання зберігали тільки спеціальні священики, які насолоджувалися силою, багатством і теплом, а решта людей заморожують холодом.

Друга громада повністю забули мистецтво Навр і почала поклонятися гармати вогню.

Треті люди поклонилися По-перше, бо він їх вчитель.

У четвертому - історія відкриття вогню в легендах і легендах - деякі віруючі в них, інші

П'ятий один фактично використовується вогонь, і це дозволило їм жити в теплі, варити їжу, і зробити корисні продукти.

І так, після багатьох, багато років, мудрий чоловік з невеликою групою учнів, які подорожували через землі цих племен. Учні були втілені в пам'яті цього мультиту рідкісних обрядів, які вони зустрілися тут.

доАле всі ці дії просто про те, щоб отримати вогонь і нічого іншого.«Так сказав Майстер». Ми працюємо над тими людьми.й

- Ну, я погоджуюсь, - відповів Майстер, "Коли ми повторюємо нашу подорож, ті, хто вижити кінець, будуть знати, які реальні проблеми і як боротися з ними.

Так шавлія і його учні досягали першого племени, де вони були надані бенкети. Запрошують мандрівників на церемонію «пожежного вогню».

Коли церемонія була переповнена і натовп був збуджена про «святу», майстер звернувся до своїх учнів:

до Чи є хто з вас хоче сказати ці люди правда?

Перший студент - сказав він

до В ім'я правди я відчув розмову з цими людьми.

до Якщо ви збираєтеся це зробити на свій страх і ризик, то почати, сказав Майстер.

Учні пішли вперед, стояв перед начальником і священиками, які його оточені, і сказав:

до Я можу виконати диво, яке ви вважаєте особливим проявом Бога. Якщо я роблю це, ви знаєте, що ви помилилися протягом багатьох століть?

- Пережити його! священики виховали.

Ця людина була захоплена і відійшов, і ніхто не бачив його знову.

Подорожі почали свою подорож, а через деякий час прийшли на територію другої громади, де поклонилися зброї вогню. Ще один студент, який бажає здивувати людей.

Він сказав:

до Я хочу поговорити з вами, якби ви були розумною особою. Ви навіть не поклоняєте себе, але тільки засіб, за допомогою якого можна виготовити. Таким чином, ви не маєте права використовувати це. Я знаю, що реальність, що базується на обсесії.й

Ця громада складається з більш схильних людей, але вони сказали диску:

до Щиро дякуємо вам за те, що у вас є наш гість. Але як іноземець, негайний з нашою історією та звичаями, ви не зможете зрозуміти, що ми робимо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.й

мандрівників переїхала. Коли вони досягали землі третьої громади, вони побачили ідол перед кожним будинком, зображуючи Навр, відкриття вогню.

Третьою дискримінацією виступила лідер громади:

до Цей idol є особою, яка представляє можливість, що людина може використовуватися, право?

- Можливо, це так, відповіли шанувальників Нюру, але лише кілька даються проникнути в цю таємницю.

до Тільки ті, хто розуміє, що не ті, хто відмовляється шукати певні факти, сказали третій студент.

до Все це тутсі, який виражається людиною, яка навіть не говорить про нашу мову правильно і не належить священикам, які ініційовані в нашу віру, священики висихають.й

І це студент не вдалося досягти успіху.

Ґуппа продовжує свою подорож і прибув на території четвертої громади. Четвертий дисковий диск на цьому засіданні.

Він сказав:

до Історія створення вогню вірно. Я знаю, як зробити вогонь.

У натовпі й голоси почувалися. Хто сказав,

до Що може бути вірним, і якщо так, ми хочемо знати, як зробити вогонь.

Але коли майстер і його послідовники спробували їх, виявилося, що більшість з них були схильні до використання вогню для власного особистого набору. Вони не розуміли, що пожежа необхідна для розвитку людини. Уміння переважної більшості людей цього племена були таким чином перевернуті легенди, що ті, хто уявляв себе, здатні представити правду, як такі, як правило, ненависті люди, які не змогли отримати вогонь, навіть якщо вони показали, як це було зроблено.

На жаль, не існує нічого вірного про легенди. Для того, щоб зайняти найвищу позицію в нашій громаді. й

«Наші легенди повинні залишатися як вони, для цього наша спадщина, яка зв’язує нас разом. Якщо ми відмовляємо їх зараз, а потім знаходимо, що нова інтерпретація не користується, що стане наше суспільство? ?

Також були інші точки зору.

І нарешті прийшов на територію п'ятої громади, де вогонь був чимось загальним і загальним. Там, мандрівники стикаються з іншими тестами.

Майстер розповів школярам:

до Ви повинні дізнатися, як навчити, для людини не хоче навчатися. Ви повинні навчити людей, які навчаються. Перш за все, потрібно пояснити тим, що є щось для вивчення. Уявіть, що вони вже знають все і хочуть завжди дізнатися, що вони думають, що потрібно навчатися, а не те, що потрібно навчатися. І це тільки тоді, коли ви розумієте, що ми можемо створити метод навчання. Знання без особливої здатності вчитися не так само, як знання і вміння.

Симон Атосу: Найбідніша людина - той, хто любить гроші самі. Люди, які не можуть сказати, не роблять своє життя

Відомий, що Ахмед аль-Бедаві, на питання про яку борону, відповів: «Варвар є одним, чиє сприйняття є настільки глибоким, що здається йому, що через відчуття і відбиття він здатний зрозуміти, що можна зрозуміти тільки в результаті еволюції і постійні зусилля на шляху до Бога».

Люди сміються в Мойсе і Ісусі через їх абсолютну неупередженість, і тому що вони приховані від себе істинне значення слів і дій цих великих злаків.

За даними дервішної інформації, аль-Бедаві був призначений для отримання християнства мусульманам, але в той же час відхилялися християни для рефінгу, щоб зрозуміти буквально пізнішу християнську собаку.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.tatarsky.ru/prose/sufy-stores/197-story-about-flame.html