7 Питання, щоб купити себе якомога частіше

Щоб перейти в правильному напрямку, потрібно запитати самі правильні питання.

Albert Einstein колись сказав: "Якщо я мав одну годину, щоб вирішити проблему і моє життя залежав від вирішення цього, я б провів перші 55 хвилин, сформульувавши питання. й І він був правим: грамотне питання є найважливішим кроком до вирішення проблем і досягнення цілей.

1,1 км Що подарувати світу?

Велике питання сьогодні, як ви передаєте те, що ви вийшли з неї в світ?

Успіх людини в кінцевому підсумку визначається тим, що він готовий подарувати світу.

1 499 р.

Dan Waldschmidt, автор Be the Best Version of Yourself

Що саме ви надаєте світу? Що ви створюєте? Чи не буде лази і напишіть відповідь на це питання на папері. Не обов'язково щось пам'ятне або видиме. Наприклад, ви можете знайти, що ви краще підтримуючи сильні стосунки в сім'ї. Написати його вниз. Яка монета ви платите за світ? Ви просто приймаєте або готові дати?

2,2 км Що я хочу?

Кожна людина має внутрішній голос, що вбиває бажання і мрії. Зміцнення його. Напишіть на наклейки всі побажання, які виникають у вашій голові. Що б вони не були, лякати, дивний, смішний - записати їх вниз.

Деякі будуть перевозяться, і деякі будуть зафіксовані і будуть звучати голосніше і частіше в голові. Це ви і ваші справжні бажання. Не слухайте те, що ти хочеш. Якщо ви хочете, щоб зробити це!

Другий метод йде від протилежного: позбавляйтеся від усього, що ви не хочете робити і що вам не потрібно. Написати всі зобов'язання, вірування, тобто всі «недійки», які ви маєте. Далі відповімо три питання для кожного «доброго»:

• Де це сталося?

• Чи це реально?

• Я хочу дотримуватися його?

Виконайте всі ті переконання, які не підходять вам. Таким чином, ви будете отримувати час і простір для цього.

3. У Скільки часу я можу отримати?

Практично будь-яке бажання, що суперечить неспроможності мозку. Будь-яка дія, яка витягує нас з зони комфорту, зустрінеться з міцною стійкістю. Це називається сила опору.

До головного мозку, що виходить з зони комфорту, як вогонь. Щоб запобігти виникненню, він відправляє своїх пожежних екіпажів у вигляді викопів. Тепер послухайте і почуйте свій голосний сигнал. Вони на їх шляху, і ваш розум починається з піни з викопами:

• Ось так нехай, нехай сидять додому.

• Якщо ви залишите роботу, ви будете зірвати!

• Не відкривайте свій бізнес. Немає людей, які ви можете знати.

• «Не залиште приміщення. Не помилитися (Бродський вогонь піни).

• Не зайдіть до цього тренінгу. Ви не маєте достатньо грошей, щоб жити до кінця місяця.

Все сила опору. Як часто це захисна реакція зупиняє вас від життя?

4. У Що дає мені найбільше енергії?

У Важливих Роках Meg Jay пише:Ми знаємо, що ми любимо себе максимально простим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

Meg Jay є автор The Важливо Ріки.

Це означає, що ви повинні тримати очей на які моменти, у вас є найбільша енергія. Наприклад, якщо ви відчуваєте піднімавшись, коли ви фарбуєте фотографії, фарбувати фотографії. Якщо ви відчуваєте себе найбільшою енергією, коли ви організовуєте великі події, організуйте їх. Якщо ви відчуваєте стрибок сил в тренажерному залі, то зробіть це.

Не намагайтеся бути адвокатом, оскільки це те, що ваші батьки хотіли б. А тому, що ви читаєте рейтинг «Покращені робочі місця майбутнього». Дотримуйтесь енергії та вашої пристрасті.

5. Умань Головна

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми не маємо ніяких бажань. Загальна апатія. Все це відбувається, тому що ми приїжджаємо в глухість зобов'язань, які ми не можемо вийти з. Ми часто робимо те, що ми хочемо, ніж що ми хочемо, ми зупиняємось на бажанні.

Ми пропустили цей момент, тому що ритм нашого життя зберігає нас від зупинки та мислення про себе та мрії. І найголовніше, наші пріоритети.Які переваги? Можливо, це кар’єра, зміна світу для кращого, міцна сім’я, здоров’я, улюблена річ.

Гармонія з себе дозволить вам самостійно поставити найбільш важливу річ в житті, перш за все і не променувати з цього курсу.

Чи зростає я чи деградує?

Людина завжди хоче рости. Попередження, скручування, в будь-якому місці. Якщо людина не росте, то дегенерує. Період. Саме тому важливо постійно розвиватися в бізнесі. Якщо ми не кладемо зусиль, і зробимо все необхідне для того, щоб нам було важко.

18239218

Все росте. Якщо корінь дерева заблоковано шляхом надкладання бетонної плити на ній, що відбувається? Дерево починає вирощувати бокові доріжки. Це те ж з людьми. Деградація є однаковим зростанням. Просто бокові доріжки.

Чим більше ви слухаєте себе і робимо те, що ваш внутрішній голос говорить вам, тим більш гармонійно ви будете. У вас є бажання і не хочеться. І відвага бути вірним собі. Вам не потрібно ніяких інших мотивацій.

Чи можна часто читати книги?

Скільки книг ви читаєте цього року? І в минулому? Чи можна ви читати більше? Запитайте, будь ласка, проконсультуйтеся з нами. Слово вічні, і книги завжди будуть таким чином швидко перекачувати розум і навички, не роблячи власних помилок. Дивитися цікаві книги на полицях в затишних кав'ярнях, в домашніх умовах з друзями і батьками, залити яскравими публікаціями в книжкових магазинах, попросити друзів рекомендувати свою улюблену літературу. І прийде смак для книг.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.transurfing-real.ru/2017/01/7_92.html