Не знаю! Деталі, які змінилися наряди: як якщо Dior нащадився з неба

Міцність в деталях! Невеликі деталі можуть зробити будь-яку річ ексклюзивною, повністю змінивши її зовнішній вигляд. Скільки втомлених нарядів можна заспокоїти, додавши пікантний комір, вишивку, трохи змінивши виріз, прикрашаючи те, що з мереживною тканиною ...

Ось ідеї. платтяЩо зробив мене дійсно милуючись і бажаємо пройти через шафу. Якщо ви можете принаймні трохи пришити і вишивати, тонік і рукоділля, натхнення обов'язково зійде! Шукаю на редизайн чорної сукні, я знайшов одну в своєму будинку, я планую її відродити. А коміри! Немає слів, просто захоплюючи вагами.

Реконструкція одягу своїми руками
  1. Маленький легкий комір з намистинами! Чарівні пари з светром.

387210

2. Вишиванка - це чудовий спосіб перетворити одяг!

3. метелик комір! О, це. Він може бути прикрашений і служити прикрасою для різних нарядів.

4. Одягнена Жінка Голий чоловік Уява майстра.

5. Кіт комір!

6. Ще одна оригінальна ідея білий-коларй

7. Незвичайні кнопки або запонки повністю змінять наряд!

8. Яка ідея? Я думаю, що це чудово!

9. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

10. Тонний комір можна декорувати і рукавами.

11. Кнопка очей! Дуже стильний.

140900Р

12. Ідеї для вишитий комір! Цей подарунок порадує всіх...

13. Яскрава робота спини сукні!

14. Рукави заповнені квітковими пелюстками ... Не складно зробити таку красуню, але виглядає дивно.

р.

15. Виготовляємо светри з мереживними тканинами та фрілами! Вони виглядають жіночними, оновленими, оригінальними.

р.

16. Пощастий квиток. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ідеї прості, виконання також просто в присутності елементарних навичок, але результат ... Я хочу блузи з цими рукавами!

р.

17. Зміна чорного плаття За допомогою кольорових тканинних вставок! Це геній ... Незвичайно виглядає дизайнер з світовим ім'ям!

р.

18. Це як комір може змінити старі сукні!

19. Чарівний циркафф!

20. Проста ідея для літньої блузи.

21. Площа декольтету ніколи не привертала стільки уваги!

22. Агляд...

23. Відкрита робота і дуже жіночна, це не так?

Старий одяг Це може бути легко, результат чудовий! Поділіться з друзями, демонструючи їх.

Зараз кожен може публікувати статті.

Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері