408
Не знаю! Деталі, які змінилися наряди: як якщо Dior нащадився з неба
Міцність в деталях! Невеликі деталі можуть зробити будь-яку річ ексклюзивною, повністю змінивши її зовнішній вигляд. Скільки втомлених нарядів можна заспокоїти, додавши пікантний комір, вишивку, трохи змінивши виріз, прикрашаючи те, що з мереживною тканиною ...
Ось ідеї. платтяЩо зробив мене дійсно милуючись і бажаємо пройти через шафу. Якщо ви можете принаймні трохи пришити і вишивати, тонік і рукоділля, натхнення обов'язково зійде! Шукаю на редизайн чорної сукні, я знайшов одну в своєму будинку, я планую її відродити. А коміри! Немає слів, просто захоплюючи вагами.
Реконструкція одягу своїми руками
Старий одяг Це може бути легко, результат чудовий! Поділіться з друзями, демонструючи їх.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Ось ідеї. платтяЩо зробив мене дійсно милуючись і бажаємо пройти через шафу. Якщо ви можете принаймні трохи пришити і вишивати, тонік і рукоділля, натхнення обов'язково зійде! Шукаю на редизайн чорної сукні, я знайшов одну в своєму будинку, я планую її відродити. А коміри! Немає слів, просто захоплюючи вагами.
Реконструкція одягу своїми руками
- Маленький легкий комір з намистинами! Чарівні пари з светром.
387210 - Вишиванка - це чудовий спосіб перетворити одяг!
- метелик комір! О, це. Він може бути прикрашений і служити прикрасою для різних нарядів.
- Одягнена Жінка Голий чоловік Уява майстра.
- Кіт комір!
- Ще одна оригінальна ідея білий-коларй
- Незвичайні кнопки або запонки повністю змінять наряд!
- Яка ідея? Я думаю, що це чудово!
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
- Тонний комір можна декорувати і рукавами.
- Кнопка очей! Дуже стильний.
140900Р - Ідеї для вишитий комір! Цей подарунок порадує всіх...
- Яскрава робота спини сукні!
- Рукави заповнені квітковими пелюстками ... Не складно зробити таку красуню, але виглядає дивно.
р. - Виготовляємо светри з мереживними тканинами та фрілами! Вони виглядають жіночними, оновленими, оригінальними.
р.
- Пощастий квиток. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ідеї прості, виконання також просто в присутності елементарних навичок, але результат ... Я хочу блузи з цими рукавами!
р.
- Зміна чорного плаття За допомогою кольорових тканинних вставок! Це геній ... Незвичайно виглядає дизайнер з світовим ім'ям!
р. - Це як комір може змінити старі сукні!
- Чарівний циркафф!
- Проста ідея для літньої блузи.
- Площа декольтету ніколи не привертала стільки уваги!
- Агляд...
- Відкрита робота і дуже жіночна, це не так?
Старий одяг Це може бути легко, результат чудовий! Поділіться з друзями, демонструючи їх.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Яблука в лаваші, лаваш в духовці! Найкращий десерт в поспіху: смачний і швидкий, що ще потрібно?
На місяць тому лікар раджу приймати цей засіб. Позбутися від безлічі недуг!