Ця сім'я була живою в Арктики Коло на 4 роки. Якщо ви бачите свій будинок!

Чудовий. Норвезька Benjamin і Ingrid Gjertefolger може стати заздрістю багатьох. Але не всі вирішили змінити своє життя настільки різко. З 2013 року в рамках геодезичної куполи 1,000 км від Осло.

Здавалося б, що в правому розумі людина може вибрати таке віддалене місце для себе.

Але не поспішайте вивести висновки, адже члени цієї родини з такою назвою.Hjertefølger – «Хто, хто стежить за серцем»- Реальні генії!

Врослий і Бенджамін побудував свій унікальний будинок своїми руками разом з друзями і сусідами. Будинок виготовлений з екологічно чисті матеріали: глина, солома, граніт, дерево.

Зовні будинок оточений геодезичною куполою. Ця сферична структура має хороші несучі якості і захищає житло від важкого північного вітру і поганої погоди.

Так як будинок не схильний до навколишнього середовища, є ще один суттєвий плюс: не складно чистити будинок. менше пилуй

Під куполом лежить саджанціСуцвітна сім'я вирощує овочі, фрукти і квіти.

Для поливу рослин вода вже використовується для побутових потреб.

У вітальні 3 поверхи, 5 спальні, 2 санвузли, гараж і тераса для даху. Ось навіть кут тут. йога!

У будь-який час року в цьому відокремленому куточку планети неймовірно красиво!

Атмосфера за Арктики є унікальною. Неважко вводити слова. Тут ви дійсно відчуваєте, що справжня краса і спокій, тому що прямо з вікон можна дивитися небо. сяйво!

Ця сім'я була живою в Арктики Коло на 4 роки. Якщо ви бачите свій будинок! , Україна

Ця сім'я була живою в Арктики Коло на 4 роки. Якщо ви бачите свій будинок! р.

Заборонені вимоги нема Ваш будинок не в якомусь розкішному особняку. Усе, за словами жінки, це місце випромінює спокій і робить своїх близьких щасливими.

Незважаючи на суворі умови, Полярність Він може бути непомітним. Головне, щоб побудувати правильний будинок!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті Ця сім'я була живою в Арктики Коло на 4 роки. Якщо ви бачите свій будинок!

Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Юлі Верн – це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!