Чому Старші діти не повинні няні маленькі брати і сестри

р.

Психолог Катерина Деміна написав на mel.fm про те, чому не варто перенести відповідальність за виховання молодших дітей до старших дітей.

Веб-сайт Бажаю всіх батьків читати цю статтю. І це серйозне.

Починається невеликий: «Діти, подивитись трохи, поки він спить, я буду душу.» Дивився на це, нічого страшного сталося. Дитина кинулася, не лякала, elder shook над ним з кропивою і скопіював вашу інтонацію. Продю себе страшно: "Мама, реально, я хороший і ваш помічник?" Так, мед, ось дивний сюрприз і поцілунок бонус.

Далі: «Знайди свого брата на множині, я буду бігти до магазину». Це важко. Є багато небезпеки на суді, і інші діти непередбачувані. Цього разу це було, наступного разу. А за п'ятий раз, мама повертається з магазину з пакетами, приходить до гойдалки, на які старші одна скеля молодша, і раптом молодша з крім «Мама прийшов!» стрибає і отримує шматок заліза прямо в лобі. Кров, екстрена кімната, кронштейни. Дуже швидко заспокоївся, але ліктя блювоти, він все одно нервує і плоско відмовляється піти на прогулянку на майданчику.

р.

Перші протипоказання, щоб залишити малюків у догляді старших дітей, якщо різниця віку менше 12 років: вони фізично не здатні впоратися.

За кілька хвилин приготуйте вечерю. Не пропустіть додому більше 5 хвилин. Реальний 5! Не "Я 5 хвилин до мого сусіда, і ви розмішуєте кашу кожні півгодини."

Хтось може сказати мені: «Що потрібно, щоб виїхати з їхніми братами і нічого». Я, ми зробили. Довгий день. Я використовую для роботи в дитячій інтенсивній терапії. Відварна вода, випала з вікна, ножиці, праска, стружування в грі, застрягти намистину в носі, і вона впала в легень, покласти її руку на плиту - це тільки для перших 3 днів роботи.

7 років не може зупинити 5-річний від небезпечних речей. І іноді це допоможе, наприклад, покласти на підвіконня. Не від зла, звичайно, чисто від когнітивного інтересу. Ви прочитаєте уважно деякі «Дініскінські оповідання» або Носов, колекція «Фантазери». Ваше волосся на кінець! Потім піднялися дах на вогненних сходів, потім каша була варена, після чого звірялися тварини, потім вони виходили і загубилися. Я спробував дати брату порожній шприц у віці п'яти років. Не був організований хлопчиком, він кричущий. Так, будь ласка, оцінюйте можливості вашої дитини реалістично.

317290

Якщо різниця віку становить 12 років або більше, ви можете використовувати старше, як повноцінний нянь. Але тільки за домовленістю і за плату.

Це одне, щоб грати з найменшим, коли ви хочете, і стільки, скільки ви хочете. І це зовсім інше, щоб взяти відповідальність за безпеку іншої людини, крім абсолютно безглуздого. А підліток зазвичай має власний, досить зайнятий графік, який включає в себе школу, особисте життя, спорт і додаткові клуби.

Якщо ви нараховуєте на нього як повноцінний робочий блок, ви повинні згасити витрати. Це може бути гроші або додаткове задоволення ("Ви дозволите мені і Дад перейти до фільмів на ніч, і ми беремо вас на каток в неділю"), деякі дорогі покупки.

На фальшивій стороні кожен має свої обов'язки в домашніх умовах, тому "перегляд з молодшим" може бути частиною домашньої роботи. Але все це слід сказати: скільки годин на добу і на які дні. Я шукаю цей підхід, ніж платити гроші. На жаль, у нас є сім'я, таке спеціальне об'єднання для підтримки та догляду за собою, а не інкубатор для підйому.

Найголовніше, щоб уважати батьків - старші діти не відлякуються, що ви народилися більше спадкоємців і не розрахували міцність. По-перше, якщо не війна, то виховання і догляд за дітьми є обов'язковим для батьків.

Старші діти можуть допомогти, може зробити це добровільно і з задоволенням, але відповідальність тільки на вас.

І часто ви бачите (при великому жалюванні, симпатії і бажання негайно переплітатися) як покарані старші, простягаються за неприємну поведінку молодших, що отримали брудні або загублені або втрачені. «Ви сказали, щоб подивитися! Де ти шукаєш? 7 років. Вона повинна виглядати після.

І як часто роблять ці відповідальні, дуже турботливі дівчата приходять в терапія, які якось не мають дітей самостійно. «Діти нестерпне навантаження». Так, Якщо ви хочете онуки, подбайте про ваших дітей.й Це буде добре для всіх.

Джерело mel.fm
Фото з попереднього перегляду

Дивитися також.
«Я щаслива людина. У мене є старший брат.
8 ігор, щоб скуштувати емоційно сильні діти
13 Proofs Що Siblings Може бути реальні Assholes

www.adme.ru/zhizn-semya/13-dokazatelstv-togo-chto-bratya-i-sestry-mogut-byt-nastoyaschimi-zasrancami-1445015/