Антон Капдо: Тексти пісень, а це означає: Є щось неправильно з метросексуалами, і я напевно знаю, що

Я відчуваю, що є недоліком героїв в суспільстві. Разом. Скрізь. У нас немає красивих, сердитися людей. Єсенін не скандалізує в тавері, прочитавши його вірші, Денис Давидов не летить з загіном гусівок, що літають, настилаючи терор в серцях ворогів, Галіло, стоячи перед судом Навігації, не збивається: "І поки він виходить!".Я намагаюся побачити нові стандарти чоловічості та втратити. Вони говорять про те, що тенденція сучасної сучасності - метросексуали. Вони говорять, що вони мають майбутнє. Красиві чоловіки замінили чоловіків красивими тілами. Я щиро сподіваюся, що є щось за цим знаком.

р.

Антон Шаппо є художником, дизайнером, директором першого татуючого салону в Білорусі «At the Fox». Професійно займається татуюванням за останні 10 років.

До речі, метросексуали не є сучасними ноу-хау. Це, на мій погляд, чиста імітація. На сотню років люди, які дивляться своїми поглядами, були військовими — особливий литий людей, які ризикують їх життям, намагалися це зробити принаймні красиво. Гуссар, моряки, пілоти ... Ведуться ведучі.

Цілі і завдання, які були встановлені перед ними, обставини, в яких вони повинні служити, завжди надіслав крайню ступінь концентрації.й Хенце – поява, чистий відтінок обличчя, акуратний одяг, чисті нігті, правильний і одночасно точний виступ. Ці люди, як правило, мали універсальну освіту, знаходилися кілька мов, відчували велику кількість у суспільстві. Як нагадувати вам нічого?

В результаті певних внутрішніх процесів у чоловіків виникла проблема. Що б вони були відомі, кожен розумів напевно: якщо щось буває, то ці люди підуть до лавок або під кулі вперше.Обгрунтовано самооцінку.

На малюнку є щось інше. Коли чоловіки почали захопити себе не перед смертю, але просто виглядати чудово, зникла певна кількість харизми. Cholera - це тренд, який приїжджає до нас зі Сходу та Азії. Можна сказати, що зараз тенденція людина з півдня - злегка засмаглий, помірно закачується, гострий запах, гельлінг його волосся.

Я не можу сказати, що ця тенденція неправильна. Це просто має бути поверненим певним культурним фоном, і це ще не видно. Коли оголошення показує забарвлений норвезький пилосос, що йде з дому, і сонце грає на кожному волоссі його ідеально підстрижені бороди, коли робочі штани мачо елегантно приколіться і Джерсі вирізаються вигідно підкреслює талію, щось не працює на голові. Ви просто не вірите, що відбувається. «Вікінг» Козловський на телебаченні, з чудовим манікюром, білуваною посміхлкою та цікавими «поями» на голові, адаптована, зручна маскулінність.

Не існує попиту на класичні герої: Гуссари, мускатери, лицарі, пілоти – люди, які ризикують їх життя кожного друга. Їхній метросексуаліст пішов. Якщо перед тим, як стати військовим чоловіком, сьогодні він думає про кар’єру як програміст або фінансист. І найголовніше, це не погано. Ви не повинні відірвати волосся на голові, голосувати, що все втрачено і світ збирається пекти. Так само вартість життя виросла багато разів - чоловіки, які готові померти за все, стає менше і менше. Щоб оскаржити чоловіка на дует після того, як він приступив на нозі вашої жінки, буде виглядати величезним фоллі сьогодні.

Ривальрі тепер пов'язані тільки з підлітками і підлітками, коли гормони грають і є почуття, що ви можете змінити щось з нуля. І навіть це вже не повстання молоді, а скоріше «ребел» – вони пішли божевільними і після кількох років прийшли до своїх почуттів. І вони стали професіоналами. Людина, яка знає свою мирну професію, напевно, героя часів. Що погано? Звісно! Тільки в цьому випадку метросексуальність стала елементом хитрості - можливість продати і продати самостійно.

Герої мого дитинства - пірати і флібуси з щілинами - засмагати в оживлення. Дивитися актори старого формування - Сильвестр Stallone, Mickey Rourke, Al Pacino, Robert De Niro, Bruce Willis ... Це всі харизматичні фрейки з яскравими героями. Я прошу їх.

Після того, як Джонні Депп, Брад Пітт та DiCaprio прибули. Повернувшись до старої школи, ці хлопці з правим зовнішнім виглядом, навпаки, спробували їх краще позбутися від солодкості. Вони вдалилися, але ера прийшла до кінця.

З сучасних акторів я якось не можу відрізняти всіх. Деякі люди цукру, які викликають дикий диссонанс у своїх головах. Я знаю, що ви не повинні ставити етикетки, але чесно, коли ви подивитеся на них, ви усвідомлюєте: Якщо є велика неприємність - вони не підуть захищати своїх сімей, висихаючи їх життя, але повернеться до правоохоронних органів, а потім підуть до психолога, щоб зцілити глибокі духовні рани, і в результаті вони підуть на відпочинок в Гоа.

Хлопці сниться зараз не красиво кладуть своє життя на вівтарі перемоги, і стають суперменом, який світиться від очей або струменя полум'я з спини подарує всіх своїх супротивників без особливих зусиль.

Той факт, що діти навіть не фантазують, що один день вони повинні перетнути Рубікон, це тривожна сигналізація. Це дуже наліт цивілізації, яка рано чи пізно може дати нам дуже погано. Але це можливо, я просто джрек. Історії, що молоді люди більше не такі ж, як старий зламаний запис, що обертається знову і знову кожні 15 років.

Серед інших речей, ми вважаємо, що коли ми говоримо про тисячоліття, метросексуали, мармберсексуали, кульки, хіпси та інші модні «...ahs», ми вивчаємо дуже тонкий, вишуканий шар суспільства, який, хоча це говорить про себе досить гучно, але це не так. безтурботнийй

Якщо вам не вистачає жорстокості, мачісмо, реальний, не розбавляється дорогою парфумерією тестостерону, перейдіть на прогулянку ввечері в Шабані або Курасовщині. Ще краще їздити з Мінська до деяких Чаусі або Петрікова.

Хлопці, які живуть там (і вони все ще переважна більшість), будуть дуже дивуватися тим, що хтось піклується про проблеми захоплення брів, застосування декоративного лаку нігтів і складного вибору між потом і кардиганом. Такі розмови люблять думати про деякі комп'ютерні ігри, які не мають нічого спільного з реальністю.

У бранчах з Петриковського району, швидше за все, немає метросексуальності. Волосся на них ростуть всюди і, можливо, не дуже акуратно. Але мені здається, що це ті хлопці, які рано чи пізно хочуть взяти своє життя горлом і, прийшовши до столиці, прикусять в найрізноманітніші області нашого існування з рогами, що богемний зараз дуже не вистачає.

Ірина Хакамада: Додаткові гроші приймають енергію Григорій Померантц: The Soul Що Приїхати Правда

Для деяких, це може здатися «збочення барбарів», але я особисто впевнений, що така свіжа кров зможе повернути все на місці.Як Юрій Гагарін, Шайм Сутін, Василь Биков, Петро Машеров та багато інших. Але хлопці, які втратили прості точки для життя, доведеться рухатися. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: люди.onliner.by/opinions/2017/01/16/mnenie-610