Ви не можете жити!

У нашому суспільстві чітко визначені візерунки та правила, за якими живе одна «музика» і яка «музика». З дитинства ми розповіли, що ми повинні бути, коли ми ростемо, часто вирішуємо, що ми повинні зробити, який університет піти, який вид людини, який вони дивляться поруч з нами, є загальноприйнятий вік, в якому він "право" мати дітей, і це також в певній мірі обов'язок зробити кар'єру, мати сім'ю і дітей. І більшість людей, які обширюють громадську думку і прагнуть задовольнити очікування, накладені на них, починають впроваджувати соціальні програми, наділяючи невидиму зауважку в стовпчиках «помічник», «сім'я», «добрий син», «необхідна мати», абсолютно не згасаючи і не впізнаючи своїх істинних бажань, не запитуючи себе питання – це дійсно те, що мені потрібно? Чи є це дійсно те, що я хочу життя? І дивне питання, що більшість людей навіть дива, хто я? Але якщо ми не знаємо відповідь на ці прості, здавалося б, питання, то ми живемо практично сліпо, переходячи на дотик. Звичайно, сліпа людина також має шанс прийти до потрібного призначення, і це також буває іноді в житті, але досить рідко, це досить щасливий збіг обставин, як палець в небо і вдарив ціль. Більш часто, рухаючи таким чином, людина приходить до деяких дивних місць, де він розуміє, що він не потрібно йти там, щоб він хотів все по-різному. Іноді це явище називається «середній кризою», але насправді криза не існує, тільки якщо людина сліпо переходить до висихання натовпу «Так, приходять на те, що потрібно йти», потім, прийшовши до певної точки, зазначеної натовпом і навколишнім середовищем, він відкриває очі – і розуміє, що він уявляв призначення зовсім інакше. Але час вже витрачено, ресурси інвестували... криза, депресія і втрата сенсу в житті. Найчастіше це відбувається у віці 35-45 років, в залежності від швидкості руху, але в останні роки через зміни швидкості передачі інформації в світі, це «криза» почала приходити набагато раніше, багато вже в області 30-35 років. Для того, щоб бути різними, нам потрібно бачити, відкрийте очі і чітко зрозуміти, де потрібно йти. Щоб зробити це, потрібно розуміти ваші істинні (базікові) значення. Сіть ще, закрийте очі, подивіться на своє життя сьогодні. Тепер візьміть шматок паперу і розщепіть його навпіл. У першому стовпчику напишіть те, що в житті сьогодні є найбільш цінним з точки зору. Це може бути Ваш будинок, знання, краса, інформація, діти, гроші, подорожі, визнання, робота, кар'єра – що завгодно. Написати 10 таких значень. Не забудьте про значення, які були передані нам легко і без зусиль. Всі вони різні, хто має гарне здоров'я на природі, сприймається як дається, хтось має гроші від народження і ми не цінуємо його, хтось має гарну дружню сім'ю і завжди був. Пишіть все, що цінується в житті сьогодні і номеруйте його. У другому стовпчику напишіть ці значення, які ви думаєте, дуже важливо для вас, але вони не присутні в житті. У нас є 10. Тепер візьміть перший список, перейдіть з вершини донизу, і попросіть себе про кожного з елементів – це дійсно моє значення, я дійсно піклуюся про це в моєму житті, я можу жити без нього? Який вибір є його, мої батьки або можуть бути прийняті в суспільстві? Якщо відповідь так, це моє значення, мій вибір, я не можу уявити життя без нього, це ваше значення. Якщо ви починаєте соромитися, виникають сумніви, і здається, що це необхідно, але я, ймовірно, може жити без нього або замінити щось - удар без западу. Вставте значення з другого списку на вакантне місце, і проаналізуйте його таким же чином. Продовжити до тих пір, поки на першому списку відсутні 10 одиниць. Ці основні значення 10. І тепер підрахуйте, скільки з цих 10 решток елементів з першого списку, і скільки другого, накладайте висновки: якщо ви перекреслилилите більше 5 значень з першого списку і доповнили список значеннями з другого списку, більшість значень у вашому житті накладаються на вас. Якщо навпаки, перший список не змінився, вітання – ви живете відповідно до ваших значень і, швидше за все, радість життя є постійним супутником вашого шляху. Нарешті, я хочу сказати, не турбувати себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Люблю себе, ви найважливіше в житті. Джерело: psy-practice.com/publications/psikhicheskoe-zdorove/kak_prozhit_svoyu_a_ne_chuzhuyu_zhizn_ili_pro_istinni/ При копіюванні матеріалів, посилання на джерело обов'язкове © psy-practice.com

У нашому суспільстві чітко визначені візерунки та правила, за якими живе одна «музика» і яка «музика».

З дитинства ми розповіли, що ми повинні бути, коли ми ростемо, часто вирішуємо, що ми повинні зробити, який університет піти, який вид людини, який вони дивляться поруч з нами, є загальноприйнятий вік, в якому він "право" мати дітей, і це також в певній мірі обов'язок зробити кар'єру, мати сім'ю і дітей.

І більшість людей, обігаючи громадську думку і прагнення до задоволення очікувань, накладених на них, починають впроваджувати соціальні програми, наділяючи невидиму зауважку в стовпчиках «помічник», «сім'я», «добрий син». Не знаючи, що я хочу, щоб не питати себе, це дійсно те, що мені потрібно?

Чи є це дійсно те, що я хочу життя? І дивне питання, що більшість людей навіть дива, хто я?

Якщо ми не знаємо відповідь на ці прості питання, ми живемо. майже сліпо, переїзд на дотикй Звичайно, сліпа людина також має шанс прийти до потрібного призначення, і це також буває іноді в житті, але досить рідко, це досить щасливий збіг обставин, як пальчик в небо і вдарив ціль. Більш часто, рухаючи таким чином, людина приходить до деяких дивних місць, де він розуміє, що він не потрібно йти там, щоб він хотів все по-різному.

Іноді це явище називається «середній кризою», але насправді не існує кризи, тільки якщо людина сліпо кинеться до висихання натовпу «Так, приходять на те, що потрібно йти», то, прийшовши до певної точки, зазначеної натовпом і навколишнім середовищем, він відкриває очі – і розуміє, що він посеред кризи.Я уявляв призначення зовсім інакше. Але час вже витрачено, ресурси інвестували... криза, депресія і втрата сенсу в житті.

Найчастіше це відбувається у віці 35-45 років, в залежності від швидкості руху, але в останні роки через зміни швидкості передачі інформації в світі, це «криза» почала приходити набагато раніше, багато вже в районі 30-35 років.

Для того, щоб бути різними, нам потрібно бачити, відкрийте наші очі і чітко зрозуміти, де потрібно йти. Щоб зробити це, потрібно зрозуміти ваші істинні (базікові) значення:

Сіть ще, закрийте очі, подивіться на своє життя сьогодні.

Тепер візьміть шматок паперу і розщепіть його навпіл.

У першому стовпчику напишіть те, що в житті сьогодні є найбільш цінним з точки зору. Це може бути Ваш будинок, знання, краса, інформація, діти, гроші, подорожі, визнання, робота, кар'єра, що. Написати 10 таких значень. Не забудьте про значення, які були передані нам легко і без зусиль. Вони різні, хто має гарне здоров'я на природі, сприймаються як даний, хтось має гроші від народження і ми не цінуємо його, хтось має гарну дружню сім'ю і завжди був. Пишіть все, що цінується в житті сьогодні і номеруйте його.

У другому стовпчику напишіть значення, які ви думаєте Вони важливі для вас, але вони не присутні в житті.й У нас є 10.

Тепер введіть перший список, опустіть список з вершини донизу, і попросіть себе про кожного з елементів – це дійсно моє значення, я дійсно піклуюся, що це було в моєму житті, може я жити без нього?

Хто такий вибір, мій батьки, чи можна його приймати в суспільстві?

Якщо відповідь так, це моє значення, мій вибір, я не можу уявити життя без нього, це ваше значення.

р.

Якщо ви починаєте соромитися, виникають сумніви, і здається, що це необхідно, але я, ймовірно, може жити без нього або замінити щось - удар без западу. Вставте значення з другого списку на вакантне місце, і проаналізуйте його таким же чином. Продовжити до тих пір, поки на першому списку відсутні 10 одиниць.

Ці основні значення 10. Тепер підрахуйте, скільки з 10 решти елементів з першого списку і скільки другого.

Висновок: Якщо ви прибрати більше 5 значень з першого списку і додати значення з другого списку, більшість значень у вашому житті накладаються на вас.

Якщо навпаки, перший список не змінився, вітання – ви живете відповідно до ваших значень і, швидше за все, радість життя є постійним супутником вашого шляху.

І нарешті хочу сказати, Не турбувати себе.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Люблю себе, ви найважливіше в житті. Видання

Кредит Олени Фарбер

Джерело: psy-practice.com/publications/psikhicheskoe-zdorove/kak_prozhit_svoyu_a_ne_chuzhuyu_zhizn_ili_pro_istinni/