Ви навіть знаєте Tabata Bandesen? І похмура кішка? Я впевнений. Це неймовірна історія успіху офіціантки - власник кота (актуально кота) з неправильним укусом і дивним виглядом.
Справжня назва кота, яка стала відомою для сумного і незадоволеного виразу на обличчі, є соусом Тардар. Назва кота походить від назви тарського соусу. Це пов'язано з тим, що коли вона ще була кошеня, її пальто було покрито темними плямами. Кристал, дочка Тата, подумав, що вона виглядала як соус Тартар. Ім'я Tardar Sauce була написана з помилкою (похибка в слово "тар"), але в кінці прийнято рішення не змінити його.
У 2012 році на розважальному порталі Reddit вперше опубліковано книгу брата Тата.
Багато хто запропонував, що це Photoshop - добре, кішка не може мати такого обличчя! Після цього власники розмістили відео з похмурим котом на YouTube.
Перший відео сумного кота, розміщеного на YouTube
Має понад 16 мільйонів переглядів.«Зроби досягнення неймовірні. Я змогла кинути свою роботу в якості офіціантки через кілька днів після появи перших соціальних медіа. З тих пір телефон лопається з дзвінками з пропозиціями бізнесу, сказав власник Grumpy Cat, 28-річний Тата Бандерсон з Арізо, США.
Кілька досягнень кота:- веб-сайт
- YouTube канал
- Instagram (2 мільйони абонентів)
- Сторінка Facebook (9 мільйонів абонентів)
- свінгери
- 2 книги
- кіно
- зйомка
- У травні 2013 року компанія «Grumpy Cat» отримала нагороду Webby Awards за рік.
- У 2014 році кішка заробила понад Леонардо DiCaprio.
7 простих кроків до фінансової свободи Антоні РоббінсРулі 15 зустрічі: як зробити корисні зв'язкиЩо я пишу вам? Я просто думав про це. Життя.Сьогодні ви є офіціанткою, і завтра ви заробите більше багатьох голлівудських зірок, популярності і зйомки.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=1820078521560982&set=a.1619749438260559.1073741829.1000067545673&type=3&theater