Слова любові

Половина головоломок, як “зварити його так швидко?” і “хто вона раптом змінила її розум?” пов'язані з тим, що ви скажете або напишіть деякі речі. Ви самоцентровані і стипендії в такому ніжному і ніжному царстві, як романтичний флірт. Ось чому ваші шанувальники зникнуть так раптово.

Майстер любовного листування може приводити вас божевільним у короткому листуванні. З іншого боку не доглядає за тим, що він виглядає. І потрібно бути справжнім майстром сумок, щоб швидко відвертатися від себе, хто вже любив вас на зустрічі. Привітання.

Ви можете мати диплом про вищу освіту найкращого університету та навіть трьох дипломів, ви можете бути хорошим професіоналом у роботі та ін. Сфера любовного зв'язку – це щось особливе, його необхідно опанувати окремо. Ви хочете бути максимально стабільними, як ви працюєте. На роботі ви постійно вдосконалите, щоб ваша кар’єра виростала.

Тексти пісень, а це означає: І любов є те, що ви очікуєте, щоб отримати нічого, коли ви хочете.

Але ваша нова подруга не є вашої мама, щоб любити вас нічого. Вона легко буде здійснюватися кимось іншим, якщо вона тьмяна з вами, і ви не завдати їй ніяких сексуальних бажань в процесі спілкування.

Якщо вона стає нудною після весілля і після народження ваших трьох дітей, вона, ймовірно, кладе багато зусиль для збереження вашого шлюбу, вирішувати її почуття і diligently підтримувати свою привабливість для вас. Вона боїться втратити вас і вона зігріє її вгору. Але якщо ваші стосунки на самому початку і ваш OZ не так великий, що вона бажала отримати вас, незалежно від того, що будь-який з ваших вимог до листування або зв'язку, перш ніж, після сексу може викликати охолодження. І якщо в процесі спілкування ви сказали щось абсолютно неправильно, ви можете відвернути його від себе на довгий час. З високим CZ ви можете дозволити багато, навіть бути повним нечутливих, нудних і розмовних вразливостей, вона буде ковтати все, і якщо вона навіть стає неприємною, вона може раптом привести її до закону порогових реакцій. Але якщо ваш компакт-диск ще невеликий, то лише одне невідповідне слово змусить її думати: «Чому не страшно, я не відчуваю себе, як жінка, я його людина, я не спати з ним, я не хочу змусити себе вагітним». Це його.

Те ж саме стосується жінок. Чоловік не буде навіть аналізувати, якщо він не є психологом або письменником, чому він любив вас і раптом все пішов до вас. Тексти пісень, а це означає: Це пішли і дрібно. Він просто починає уникати вас. І причина вашої мови. Ви краще тримати тихий.

Ця історія від Guy de Maupassant є настільки красивим і точним, що я даю його тут в цілому. Він невеликий.

Guy de Maupassant. Слова любові

"Святий"

Мій дорогий жир кокерель! Я не можу бачити вас на всіх, і ви не збираєтеся. Ви припинили любити мене? Для чого? Що робити? Я тебе, моя любов! Я люблю тебе так багато, я люблю тебе так багато, я люблю тебе так багато. Я хотів би ви бути з мене назавжди, так що я міг поцікавити вас щодня довго і зателефонувати вам, моє серце, мій улюблений кіт, всі ніжні імена, які приходять на розум. Я кохаю, адирую тебе, мій чудовий кокерель!

Ваша курка Софі.

Понеділок.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що б. Якщо мій лист потрапляє в очі будь-якої іншої жінки, вона може служити її добре.

Якщо ви були глухими і ганими, я хотів би вам довго. Нещастя того, що ви скажете. Один поет сказав:

Ви в кращому часі, відірвав мій бантик,
Він був тільки скрипкою, банальним і простим,
І як aria в порожній гітарі грудей,
Моя мрія проживала в душі пустою.

З любов'ю ви бачите, сни завжди співати; але для того, щоб сниться, вони не можуть бути перервані. І коли два поцілунки розповіли, що псує сон душі завжди переривається, хіба що сублімовані слова говорять; але сублімовані слова не народжуються в маленьких головах досить дівчат.

Ви не знаєте нічого, що ви? Все краще. Я збираюся. Ви, безумовно, одна з найчарівніших жінок, які я коли-небудь зустрівся.

Чи існують очі в світі, які мають стільки снів, як ваші, так багато невідомої обіцянки, так багато нескінченної любові? Я не думаю. Коли у роті посмішки і сливи губи відкриті блискучі зуби, здається, що з цього чарівного рота є про залити невибагливу музику, що неприпустимо солодкий, ніжний до вівчаріння.

І в цей момент ви спокійно зателефонуйте мені, "Мій улюблений жирний кролик." І все раптово я відчуваю себе, як я проникаю в голову, дивлячи вашу маленьку душу переміщення, трохи красива жінка, досить жінка, але... і що, ви знаєте, я жахливо... Я не бачу його.

Ви все ще нічого не розумієте, що ви? Що я очікуваний.

Ви пам'ятаєте перший раз, коли ви прийшли до мене? Ви прийшли в раптово, принісши з вами запах віолеток з вашої спідниці; ми мовчно дивимося один на довгий час, потім захопили як божевільний ... а потім ... потім не говорили до наступного ранку.

Але коли ми взяли участь, наші руки тремтіли, і наші очі сказали, що не можна виражати в будь-якій мові.

Я думав. І як ви залишив мене, ви збиваєте, "Що незабаром!" Все, що ви сказали, але ви ніколи не зможете уявити, що загадка снів ви залишили в мене, або що я застрахований і що я думав, що я здогадав у вашій свідомості.

Ви бачите, моя бідна дитина, для чоловіків, які не приступають, які дещо вишукані, які дещо відрізняються, Любов є інструментом, щоб найменше його захопити. Ви жінки, коли ви любите, не помітите смішну сторону певних речей, і чарівність або ludicrousness інших виразів втечу.

Чому слово доречно в роті трохи брюнетка звучить абсолютно помилково і смішно в роті повного блондинка? Чому не підходить для інших? Чому деякі піклуються про чарівність, коли вони приходять з однієї жінки, і тільки сором'язливі для нас з іншого? Чому? Тому що у всьому, але в основному в любові, вам потрібна повна гармонія, відмінна кореспонденція жестів, голосу, слів, виразів ніжності – з появою жінки, яка рухається, говорить, виражає щось, з її віком, табір, колір її волосся, природа краси.

Тридцятирічна жінка, яка збереглася в цей вік інтенсивних і бурхливих пристрастей, принаймні деякі з ніжної грайливості, з якою була відзначена любов своєї молоді, і хто не розуміє, що вона повинна висловити себе по-різному, виглядати по-різному, поцілунувати по-різному, що вона повинна бути Дідо і не Джульєтта, неминуче відключить дев'ять з десяти закоханих, навіть якщо вони не підозрювали причину їх вильоту.

Ви розумієте? Ні? Я думав.

З дня, коли ви почали залити вашу ніжність на мене, вона була для мене, мій друг.

Це сталося, що наш поцілунок тривав п'ять хвилин – нескінченний, пристрасний поцілунок, один з тих поцілунок, коли ви закривите очі, так як якщо боїтеся, що він не висить, відлякувся поглядом, коли ви хочете зберегти його в плутаній душі, що він відданий. Тоді, коли наші губи розірвалися, ви б сказали, сміхаючись, "Що смачна, жирна собака!" У цей момент я готовий збити тебе!

Після того, як ви дали мені послідовно всі назви тварин і овочів, які ви знали через домогосподарка, модель Садівник, і Принципи природної історії для молодшої школи. Але це нічого.

Люблю доглядати, якщо ви думаєте про них, є іржі, тварини і навіть гірше. Мусет - сказав він

Я не можу зрозуміти одне: як є деякі жінки, які знають всю неспроможну спокусу прозорих і візерункових шовкових панчох, всю чарівність півтонів, всю магію дорогоцінних мереж, прихованих на глибині інтимного одягу, всю хвилюючу красу секретної розкоші вишуканої білизни і всіх вишуканих винаходів жіночої елегантності, як вони не розуміють несприятливого розпаду, що непристойна або непристойна ніжність надихає нас?

Неприємне слово іноді викликає чудеса, подає тіло, робить серце поворотом. Ці слова в години бою допустимі. Чи не підлімовано слово Камброн? У будь-який час не скажеш. Але один повинен також бути безшумним і в певних моментах уникати виразів в дусі Павла де Кока.

Тексти пісень, а це означає: І я поцілунав вас з усім моїм пристрастю, якщо ви не скажете слово.

Рене.

Видання

Автор: Марина Комісарова

English, Українська, Français...