Багато людей мають віру, що можна дізнатися, що інший людина відчуває себе і хоче зробити контакт з мною.У цій пошті я хотів би відокремити мух і котлетів.
Це правда, що
Ми можемо прочитати невербальні реакції інших.й Але коли ми читаємо їх, ми додаємо їм наше значення.
Наприклад, ще одна людина раптом румає.
Я можу подумати, що:Він був, тому що це його реакція на мої слова тут і зараз.
Він румає тому, що в зв'язку з тим, що я сказав тут і зараз, щось приземливе в його розумі, що робить його бахромою.
Він загинув тому, що він загартував мене.
Він не любив мене.
Він румає тому, що він хоче показати мені своє ставлення до мене.
- Він неспроможний.
Явище в тому, що він живиться.Що він відчуває, тільки він знає.
Тільки знає, що таке почуття.
Що він хоче сказати мені (і він хоче?)?
Так ми можемо дійсно бачити реакцію. Але ми можемо дати його значення або не давати собі.
Тільки автор реакції знає істинне значення.Всі значення, які ми прикріпимо до іншої поведінки людей, говорять про нас і те, що:
Якщо я був у своєму місці, я хотів би за таку причину.
- Я, як правило, бахрома, коли я відчуваю, що.
«Теорія Ліса» Я не схожа з тим, що він передає ідею, що люди виражають всі емоції. З Я жив у різних соціальних і культурних групах, я маю досвід, що люди можуть виразити однакові емоції (Я не говорю про дії) різними способами. Наприклад, контемптом можна плутати з розрідженням, розмазуванням з радістю, страхом з сюрпризом.
Який ризик такої настій? До речі,
Розшифровуючи, що відбувається в іншій особі, ми починаємо взаємодіяти і реагувати не на їх вірну реакцію, але до нашого тлумачення їх реакції.й
Виявляється непорозуміння/розуміння:
- Ви бажали мене!
- Я не думав!
- Ви не подбаєте, що я збираюся!
- Я просто отримую слова!
Наприклад, як дитина, я часто звинуватився від байдужості просто тому, що я не відреагував відразу, що я почув, але думав про це. І в результаті я дуже багато енергії на шляху до інших, що я був живим і теплом, і не бачив емоції в інших людей, я, як мої батьки, звинуватили людей байдужості.
Я можу зараз зарозуміти собі право на відображення і уповільнення, і тому я можу дати іншій людині право не висловити емоції відразу. Це значно змінює відносини людей.
Висновок самооцінки:
Для того, щоб відносини стали чіткими, щоб легше взаємодіяти з іншими людьми, важливо відзначити ваші тлумачення, взяти відповідальність за ваші цінності, і дозволити собі реагувати на те, щоб дозволити іншим бути себе.й Цей підхід дозволяє зацікавити один одному реакції, почути один одного, прийти до розуміння, і все ж залишити себе у відносинах.
Цікаво: Як ваш "роздратований" кожен і все про васКоли я припинив прослуховування неолітичних порад. . йІ
відносиниТексти пісень, а це означає: Як я бачу його. Коли відносини залежні, вони тримають людей, які вимагають, щоб один одному задовольняти свої потреби (і тому вони зламаються).
Коли людина, нарешті, бере на себе відповідальність за турботу про себе, значення змін відносин – відносини, в яких я можу бути себе з усіма унікальними реакціями і відчувати себе безпечним. Тобто значення відносин між двома самодостатними (незалежні люди) Я побачила розвиток довіри та зони безпечного комфорту. Видання
Кредит Анна Павлосен
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...