Як бабуся дідусь "Змащений"

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми розуміємо, що любов може бути вічною. Веб-сайт Ми пропонуємо читачеві надзвичайно милі оповідання про дружини, які навчать вас робити все вчасно!

Сьогодні я дивився дивовижну історію. Я ходжу додому ввечері, повільно, лід холодний зовні. І перед мною є дідівцями в своїх сімдесятницях. Я перемагаю свою розмову, дідусь на праві:

- Тут я пропоную вам ніч до того часу, як вчора полюбляв, і ви постаралися в улюбленому Пугачова на концерті! Учора я хотів знову зануритися, і друг, старий коза, прийшов до вас, і ви промивали кісточки до кінця вночі. Зранку ви відмовилися від ухилення - пропрасували! Ми не пропонуємо більше, ми приведемо наш грандіозний на тиждень. Я не можу жити в цьому тижні, я 78 років. Я вмираю, і ви будете ходити як фольга, неприпустимий до смерті, але з Scarecrow і вашої язик-twisting подруга. Всі пропрасовані, не зіпсовані!

Мій бабуся дивився на мій дід і сказав:

- Чому ви думаєте, що ніхто не зіпсує мене після вас, старий фольга? Це також мій синій блокнот. Я отримую телефон, я зателефоную всі номери, які ще живі!

Я вже думав, що всі старі чоловіки боїлися, і вони сміхалися, повісили і пішли на триманні рук. В часі, дорогі жінки, особливо якщо у вас немає вичерпного блакитного книги!

Веб-камера