Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Кожен, хто коли-небудь промив кота знає, що відкривається чудовий вид на воду! Але, виходить, вологі собаки не менш смішні. І вирази їх обличчя є чимось! Веб-сайт Я збираю для вас фотографії собак після купання, кажучи, що вони дуже нещасливі з цим. Ви щасливі? Ви не розумієте їх...

Ця собака ніколи не втратила свого оптимізму! Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Я люблю тебе, майстер! Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Що ви зробили мені? Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Ні, не вода! Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Я сказав вам, щоб дати мені нормальний Мохавк, і що ви робили? Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Ум, коханка, мої лапи повинні бути такими? Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Хелл, я просто зробив кладку вранці... Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Вологий але дружній Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Я довірив вас... І промив мене... Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

І цей хлопець, ймовірно, любить водні процедури Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Тільки дозвольте мені йти! Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Він був милий пухнастий, і він виглядав як туалетний щітка з очей. Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Дякую за все, людина. Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Вона добре виглядає на цій душовій шапці! Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Після миття, шпицки перетворюються в мерикац, ви не знали? 3019564

Я ніколи не сподобалося, людина. Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Добре, ви промивте мене і що? Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Зачекайте, де ви йдете? Не залиште мене у ванній кімнаті! Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Мед, принесіть мені рушник! Ви думаєте, що мокрі коти були смішними? Ви ще не бачили собак!

Веб-камера