6 кроків до прийняття рішень диффікулту

Тоні Роббінс: Бажаєте бути ідеальною Р

Більшість людей збираються при прийнятті рішень. Не знаю, куди початися.

Лідери приймають рішення, які ніхто не може зробити.

Але краще використовувати систему для забезпечення найкращого варіанту та зменшення потенційного ризику.

Я пам'ятаю один раз, щоб Генеральний Шварцкопф про наставників, які формували наше сприйняття життя і прийняття рішень. Про один загальний він працював перед тим, як він став "Стормін Норман" ми знаємо сьогодні. Він згадав ситуацію, в якій людина запитала приймати рішення, яке не було прийнято протягом 10 років. "Відповіді очевидна, джентльмен." Він дав їм відповідь і сказав: «Це наше рішення. Акти.

Після того, як вони залишали, Шварцкопф підійшов до загального і сказав: "Чи можу я вільно говорити?" Він сказав: "Оф-курс." Він сказав: "Загальний, я знаю, що ви не знаєте, що ці хлопці говорили про."

"Ви маєте право." Я не розумію все. І сказав він: "Ви знаєте, що?" Чи не було прийнято рішення 10 років.

І сказав він: "Для 10 років, кращі думки говорили про це, повернутися і вперед, і вони не змогли зробити це або це рішення, тому ви знаєте, що?" Ми повинні вибрати один варіант і зробити його. Що я зробив. Я вірю, що зараз всі найкращі люди будуть працювати над ним, і вони будуть робити це або вони не будуть. Якщо вони не працюють, то ми змінимо напрямок швидко і робимо право.Що сталося зараз - глухий годинник. Рішення є повноваження і я тут, щоб зробити їх. Ось чому я в офісі, тому я лідером.

Подумайте про це.

Намагатися бути ідеальним, коли мова йде про прийняття рішень.

Ви повинні зупинити занепокоєння, ви повинні зупинити занепокоєння про невдачу.

Єдина перемога – нездатність прийняття рішення, відкладення якого потрібно зробити.

Коли я роблю складні рішення, я використовую шестиступінчастий процес, який не тільки допомагає мені приймати найкращі можливі рішення, але і зменшує недоліки будь-якого рішення, адже ми всі знаємо, що рішення мають силу.

Ця система називається OOC/EMR/. Я повинен згадати, що все це потрібно зробити на папері, щоб ви не вішали на можливі сценарії.

Ось як його використовувати:

1,1 км Про ваші результати

Які результати ви хочете отримати після того, як? Чому ви хочете досягти цього? Ви повинні мати чітку ідею вашого результату (s) і їх порядок значення для вас. Пам'ятайте, що причини приходять першими, відповіді приходять пізніше.

2,2 км Знайдіть параметри.

Напишіть всі ваші параметри, в тому числі ті, які можуть здатися далеко за рахунок. Згадайте цей принцип: один варіант не вибір. Два варіанти - дилема. Три варіанти вибору. Напишіть всі параметри, будь ласка, їх або ні.

3. У Які наслідки?

Які позитивні і негативні наслідки кожного варіанту? Що ви отримуєте від кожного рішення і що це коштує вам?

4. У Оцініть параметри.

Дивитися всі.плюс і мінус (з попереднього абзацу). Запитайте себе:

• Які результати будуть впливати?
  • Яка важлива (на масштабі 0 до 10) є кожним мінусом / плюсом в плані відповідності ваших результатів?
  • Яка ймовірність (0-100%), що виникають ці плюси і мінуси?
  • Що б бути емоційною перевагою або наслідком, якщо це насправді?
Після завершення цього етапу ви зможете видалити деякі варіанти з вашого списку.

5. Умань Зміщення шкоди.

Подивіться на негативні наслідки для кожного, що залишився варіант.

Потім мозковий штурмовик альтернативні способи усунення або зменшення цих недоліків.

6. Жнівень Рішення

Виходячи з найбільш ймовірних наслідків, виберіть варіант, який забезпечує найбільш впевненість, що ви зустрінете бажані результати і потреби.

• Обрати. Краща І зміцнити вашу розв'язку, щоб зробити це.
  • Зробіть це рішення, незалежно від того, що відбувається, цей варіант принесе вам перемогу.
  • Створення. Планування Для реалізації, а потім взяти масивну дію.
  • Пам'ятайте, Якщо потрібно змінити свій підхід.Скоріше, ніж бути паралізованими в невідповідності. Видання
р.

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: anthony-robbins-en.ru/2017/01/06/kak-prinimat-trudnye-resheniya/