Правила життя, які піднімуть вас на нові висоти

Важливо пам'ятати, що ви можете вмирати в будь-який момент. І якщо це сталося, нехай всі ваші зусилля, які вже були витрачені на життя, нехай вони не будуть вайн.

Заповнити своє життя за допомогою сенсу і знебоїв! Про нас Де немає розвитку, є деградація.

Розробити духовно і фізично, читати корисні книги, розширити свої горизонти, об'єднувати себе тільки з мудрими і добрими людьми, уникати вих, критики і богип.

Не боротися з шкідливими звичаями, але замінити їх корисними.

Якщо ви не користуєтеся, ваші м'язи будуть атрофією! Якщо ви залите, замініть частину пасивного відпочинку з активним.

Згадайте переваги вживання овочів і фруктів для розуму, гарного настрою, енергії та здоров’я!

Пам'ятайте, як важливо правильної щоденної рутини: піти на місце рано і отримати рано, а деякі вечірні хори можна перенести до ранку – справа звички звички.

1 час сну до 12 ранку дорівнює два після. Добрий сон підвищує винахідливість і сприяє розкриттю творчості.

Постійно аналізуйте те, що і як ви їсти, думати, поговорити, робити.

Сонце частіше, постійно спинить вашу мрію в голові, і це буде вірно. Будьте максимально амбітними!

Не нав'язуйте свою точку зору, поясніть його тільки якщо це запитало.

Не варто сперечатися, це не вигідно в будь-якому випадку; Навіть якщо ви переможете, підсвідомо ви будете лікуватися гірше, ніж якщо ви втратите.

Завжди шукайте людей, які мають схожі інтереси вашого.

Не слухайте всіх, хто намагається розповісти вам про ваші мрії. Через ваші цілі багато людей просто хочуть, щоб ви не змогли.

Взяти ризики! Немає ризику, без виграшів. Ризик – це можливість обох перемог і перемог. Але не намагайтеся негайно, втратити.

Заробляючи гроші на те, що ви любите, це найпростіший спосіб не працювати. І в момент, стати щасливою людиною, поновлюючись вірним само.

Подумайте менше і скажіть більше, навчайтеся плавати тільки в воді.

Ви хочете, щоб ваші плани згорнути? Поговоріть про них всюди і всюди.

р.

Коли виникає питання у вашій голові, тільки душа дасть правильну відповідь - це голос вашої совості. Вкажіть, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Допомога тим, хто потребує.

Yulop Op Tuageb Ікінолс Ейвозор. О, я шкода, я повинен бути, що ви закінчили, - Прочитати без дайвінгу в неї, і ви можете відкинути час, проведений на цих лініях у сміття.

Оцінити час Завжди запитати себе, «Що я роблю зараз, щоб привести мене до мрії?» Якщо я не робив це? й

Якщо ви хочете стати добрим, починайте свій настрій і настрій інших. Посмішка частіше, особливо в обличчі ворогів і труднощів. Пам'ятайте, що ви навчитесь!

Вчимося цінувати враження, особливо негативні. Вчимося прощати і навчатися прощати.

Вивчення ситуації з перспективою різних людей. Посуд передчасних висновків.

Принципи не завжди актуальні. Через життя, вони часто змінюються, бути простіше і більш неприпустимо.

Мистецтво прослуховування є більш цінним, ніж мистецтво говоріння.

Ми не залишимо нас. Не існує точки повернення і повернення, важливо розуміти, що ваша половинка ще в пошуку!

Зберігайте баланс вашого ставлення до людей і речей, щоб «право» не сталося. Просто не хочу нічого занадто багато і нічого не не завадить.

Я впевнений, що ви помітили більше, ніж один раз, що сталося, коли бажання було вже ослаблення, і що подразнено заповнене життя.

Використовуйте закон бумеранга – добре! І якщо ви є masochist, робити непристойні речі для інших, обдурити, вкрасти і вкрасти. Повернутися до вас з подвійною міцністю.

Будьте собі, ви повинні платити за маски, або залишитися з людьми, які потребують вашої маски, але не ви. У той же час є шанс запобігти тим, хто хоче, щоб ви дійсно були.

Прийміть себе як природа, створене вами. Ви не будете любити, поки не будете любити себе.

Забудьте всі випадки, робіть відповідальність за ваше життя в руках; немає обставин, тільки Ваше бажання або небажання.

Зробіть звичок порівняти себе краще, не гірше. Якщо ви хочете отримати краще, не гірше.

Вчимося бути щасливими людьми, такими як діти.

Дякую за все, що ви маєте. У вас є можливість бути кращими.

Дякуемо! Не судити і ви не будете судити! Поведінка і вона повинна бути для вас за вірою.

Також цікавим є енергія успіху: Як підсвідомий приваблює бажаний

9 Закони щастя

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/id3333726?w=wall3333726_13219%2Fall