Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я не знаю, як відрізняти істинні прагнення від тих, які були накладені на мене шляхом освіти і суспільства, я не знаю, хто я тут і де я збираюся, можливо, ви знаєте це? й

Ні, я не знаю, крім того, я кажу, що психологи, педагоги, батьки, друзі, колеги, партнери і багато інших, також не знаю нічого про вас. Подумайте про те, що інші люди можуть знати про вас, якщо ви транслюєте гру з ролі, яка не є вами. Не тільки ви вводите себе, але навколишнє середовище сприймає вас, як ви звикли проявлятися.

Він займає досить високий рівень обізнаності, щоб побачити у людини більше, ніж дії, які він виконує, і почути більш глибоке, ніж слова, які він чинить.й Потрібно мати відкрите серце, щоб сприймати людину за роль, яку він обумовлений в поточній інкарнації, але тільки той, хто знає себе, може це зробити, і в нашому суспільстві ще не дуже багато таких людей.

Більшість нас сприймають себе та інші через призму зовнішнього вигляду, слів, дій, матеріального багатства та соціального статусу. Висота, вага, колір шкіри, одяг, автомобіль, освіта, позиція та захоплення є стандартним набором параметрів, за допомогою яких наші внутрішні комп'ютери можуть прочитати дані про себе та інші. Але Дані та параметри не є людиною, кожен з нас набагато більше, ніж поверхня.

«Пеак-Пеак, перед вами людина є номером 2468, натиснути цю кнопку і отримати хороший настрій назавжди, натисніть на інший – зрозуміти мету, натиснути третій – відкриє серце», «Пеак-Пеак, людина істота No 1107 коричневих очей, займатися соціальними діями, і 2806 зелена, потрібно бути його жителем знань і священика», «Пеак-Пеак, 5693 Венера в Таврі, і Сонце все ще десь там, так що він теж повинен бути щось» – якщо все було так просто, мої люди.

Так, і релігії, і філософія, і наука, і мистецтво, звичайно, означати багато в житті людини, може дати йому відчуження і напрямок його діяльності, але він піде вказаний шлях або ні, підійде йому такого шляху або ні. Тільки сам чоловік може зрозуміти.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Розгорніть свої горизонти, намагайтеся, зробіть помилки, відрегулюйте свій шлях, послухайте внутрішню відповідь на інші історії та поради людей, спробуйте щось ще раз, зробіть помилки знову, знизу, підйому і зберігайте рух. Задайте питання, сумнівайтесь, подивіться на себе, спостерігайте простір, навчайтеся взаємодіяти з людьми і світом навколо вас, розвивати, спробувати себе в різних областях і вибрати, що найбільш близько до нашого серця, але відразу ж я розповість вам, що є так багато цікавих речей у світі, які в усіх цих «сердях» ви ризикуєте втратити, життя пройде набагато швидше, ніж ви зрозуміли, що насправді корисний і цікавий для вас, тому Важливо допитати, скорочувати шлях пошуку через навчання і через досвід інших.

Проблема з сучасною системою освіти і освіти полягає в тому, що дитина дається інформацією, необхідну для побудови високоповерхової будівлі до того, як він навчається правильно укладати фундамент. Без фундаменту ваш будинок не буде стояти довгий час, він дуже небезпечний для життя в сихій структурі - він може згорнути в будь-який час, що відбувається в величезній кількості людей.

Поки людина розуміла себе, поки не знав себе, Поки він розуміє свою силу і обмеження, доки він дізнається, щоб спостерігати і приймати його слабкі сторони, поки він не відкриває себе до реальної, він не може. Він просто не може будувати глибокі і щирі відносини, залучати до роботи життя і робити це серйозно і ретельно.

Багато людей, які живуть з штучно створеної ролі, не живуть їх життя, не хочуть її визнати навіть собі. Вони вибирають професію, сім'ю, долі, бізнес не на основі глибоких знань про себе, а не тому, що вони свідомо пішли на ті сфери, в яких вони можуть краще застосувати свої сильні якості, але просто тому що вони слідують за деякими загальними тенденціями, живуть «як кожен» або «не люблять всіх», стежте за «за», перемістіть «погано», але не існує різниці.

Щоб слідувати формою ізоляції від сутності засобу просто Пробитий Машинне миття – це не дивно, що багато людей трохи втрачені. Нерозчинені страхи, нездійснені травми, негативний досвід минулої причини багато з нас, щоб поспішати кудись вперед, хоча б добре зупинитися і дивитися навколо, є там я біг, і варто пройти роки мого життя?

Я дуже хочу, щоб зробити бізнес, або зробити я просто слідувати тренду сучасного світу, не знаю, як співпрацювати з іншими людьми, не знаю, як працювати в команді, тому я хочу піти самостійно і зробити все самостійно? А можливо, я виріс у бідності, тому я спробую зробити щось з минулого, отримавши занадто залучені кошти.

Я дійсно так голодний, що я не можу зупинити, або я керований страхами минулого? Чи дійсно мені потрібно п'ять жінок, щоб відчути себе величю людиною, або я ще маю маленький відхилений хлопчик, який намагається довести до своїх батьків, старшого брата і світу, який він повинен бути коханим і потрібно?

Для цього немає необхідності постійної зміни декорацій і жінок. Я дуже хочу, щоб почати сім'ю або я так само, і порожній, що я намагаюся заповнити цю недійсну з кимось, незалежно від того, хто? І якщо я хочу, щоб дійсно почати сім'ю, і я маю щось, щоб поділитися своїм партнером і майбутнім дітям, це питання, що буде людина, яка погоджується поділитися своїми подорожами з вами?

Я дуже хочу прийняти дітей з дитячого будинку, врятувати світ, волонтера для садів, підібрати бездомні кошенята і цуценят на вулиці, або я хочу, щоб бути потрібні ким-небудь, щоб вийти з власної самотності, що я вибираю, щоб врятувати тих, хто, безумовно, не зможе відмовитися від мене і зробити мій страх залишатися єдиним?

Чи є дорогий одяг, взуття, побутова техніка, і автомобілі дійсно щось, що я не можу жити без, або це спосіб відчувати себе більш важливим, щоб показати себе і інші, які я варто щось, і що я варто багато грошей? Я дуже люблю і поважаю.

Але Ви гідні любові та любові.й Гроші не в природі, економіка є великою грою. Економіка, політика, бізнес, уряд і багато іншого можна грати, чому не, це грандіозна планетарна гра, яка включає більшість населення нашої планети. Але сама гра не має значення, тільки кожен гравець і їх взаємодія з кожним з них має значення.

Які запахи вам подобається? Який колір вам подобається? Що б ви не встигли зробити гроші? Який дохід потрібно мати достатньо? Яка музика надихає вас? Вам подобається прогулянка в природі? Які книги вражають вас? Що ви думаєте про них, що мотивує вас діяти? Які люди найцінніші в житті? Хто найбільш глибокий і щирий момент? Що робить ваше життя більш значущим? Що ви мріяли про дитину? І що все це ви є де ви зараз?

Енергетика успіху: Як підсвідомий приваблює бажаний

Ви не просто не знаєте, що ви не повинні.

Вимова не перекладає слів в дії. Ви можете нескінченно прокручувати через думки про шлях, про призначення, про те, що вам потрібно бути самостійно, але це недостатньо для зміни. Ви повинні думати, ви повинні змінити, ви повинні спробувати. Знайдіть свій шлях, дізнайтесь про себе, навчайтеся бути реальними, прокидатися, навчатися жити глибоко і свідомо. Для вас не буде. Не витрачайте своє життя.Видання

Кредит: Деена Річардс

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/10152753347424452:0