Як психолог, можна сказати, що
Агер у людини виникає тільки в двох випадках:
- Якщо вони не зустрілися;
- Коли вони порушують межі: емоційні, фізичні, територіальні, фінансові.
Що я думаю, що для багатьох духовних практик, незважаючи на незадоволені потреби, не хвилюючись. Велику справу зусиль вводять в знецінення або виїмаючи цей внутрішній вогонь, який так засуджується. Почуття відхилені, вважається продуктом розуму або его. Гумність практикується як рецепт для всіх проблем. Людина не живе свого життя, але відповідає за прецепції.
Pseudo-spirituality розбиває механізм самодоступу ще більше, ніж батьки зробили в дитинстві.
Я пам'ятаю мій досвід.
У верхній школі практичної психології (HSE, Психологія 3000), я був дуже некомфортний студент. Я запитав багато питань, які були табу. Наприклад, що відсоток розлучення у виділених сім'ях? Відповідач був евакуйований, але духовний, хто сидить поруч з ним, збиваючи більше звичайних людей. Я думав. Чому? Все було пояснено таким чином, що якщо дружина вірно обслуговує чоловіка, ідолізує його, то чоловік буде реалізований, і дружина щаслива.
Як кажуть, питання запитують – чекайте відповіді. Він не займе довго. Дійсність збивається на дверцятах і сліпо розтріскував свою сім'ю idyll.
Правила не працюють. Незадоволені потреби тіла прийшли на поверхню, але я не міг розпізнати їх тоді, я переїхала занадто далеко від власного себе, замінивши інші правильні ідеї: вегетаріанство, раніше пробудження, секс тільки для зачаття дітей. Звичайно, через це я отримав депресію. Амобічний стан, коли ви не можете говорити, важко пересуватися, їсти, не знаю, що ви хочете.
Я пам'ятаю в цьому стані депресії, спокушання, з страшним головним болем і блювотою, прийшов до першої групи Гестальтотерапії. Від страждань психіки і фізичних осіб залишилася неприємна надія.
Я не сидить. Вона кладалась там, укрита патріархом з Індії. Я отримав іноді. Не відійшов. Голова групи запросив мене сидіти і описати стан. Шукаю мене, вона запропонувала банальну дію - показати руки, як ваша голова болить. Він був схожий на те, що руки в голову, щоб зловити головний біль мігрені.
Про те, що це подобається в моєму житті. Хорор і небезпечна захопила мене миттєво - "Це чоловік" - "Це той, хто кладе стільки тиску на мене." Голова Гестальтової групи, що пропонує бути з нею. Була бура запалювання, жаху, страх у душі, але більш небезпечна.
Бог, я дізнався, щоб розповісти про себе з карма. Практика гумності привели мене до загальної заборгованості. Я розумію, що я заміняв пригнічення з загальним саморепресією. На поверхні з'явилася відмінна залежність, приклад для інших, можна сказати, сермон і солодке задоволення наставників.
Але було ще одна сторона цього зв'язку, що я не даю про це. Це духовне і моральне насильство, заміщення цінностей. Наприклад, свідомість утворилася, що секс є базовою насолодою, а потреба тіла пригнічує і засуджується. Відхилено лише радість. Вегетаріанство накладається як необхідність.
125193 р.
Я не міг.
Агер є непристойним почуттям для духовно розвиваючих людей, тому він активно експлуатується від психічних захворювань. Якщо ви попросите духовно захвата людину, він чесно скажеш: «Я не відчуваю сердитися,» і не лежа.
Хто б подумав, що коли гнів репресований, він утворює травматичне середовище (ретрофлексія в гестольній терапії). Простіше кажучи, в житті людини є ряд синців, розрізів, можливо переломів, захворювань.
Вітаю і заздрити: Груша похилості і самотностіПослухайте голос душіЯ, є це несвідоме.
Енергетика почуттів не розчиняється в будь-якому місці і є настільки цікавим, що вона відштовхує нас до особистого, і, можливо, духовного, розвитку.Для того, щоб повернутися до свого власного себе (що не плутати з самопізністю), необхідно навчитися розпізнати потреби, розвинути можливість реалізувати бажання з урахуванням сформованих особистих значень. Видання
Автор: Марина Семенова
Джерело: psy-practice.com/publications/zavisimosti/uteryanniy_ogon_zlosti_eto_pryamoy_put_k_bolezni/