Як ваш "роздратований" кожен і все про вас

«Я дивлюся на тебе дзеркало до точки запаморочення». Ресивер в машині, якби перезапустити нашу розмову з студентами сьогодні, підвести її з цим точним метафором. І бесіда пара годин тому була несподіваною і дуже акційною. «Я не погоджуюся з вами. й

Я люблю такі повороти, коли це: просто пара почалася, просто сидить, скажеш hello, обмін – з якими новинами, з яким настрій і тут – на вас! – «Я незгодний!».

Хлопець серйозний, ретельно підіймає все, тут і тут - наполегливо - або сперечається:

- Вчора ви коротко сказали, що якщо щось небезпечне і подразнює мене в кого-небудь, значить, що всі ці якості, які подразнуть мене в мене.

- Ну, yeah, nodding, smiling.

Я можу сказати, що. Я відразу згадую про емоції. Коли я слухав їх так легко вираженими – “Я божевільний,” “Я не дратував”, “Я не можу виглядати”, і т.д., дозволяв собі прокоментувати те, що було позаду цього. Я знаю, що вони люблять наші бесіди. І іноді ми проводимо час для таких ліричних з’їздів і просвітниць. Вчора ми говорили трохи після лекції про роздратування та гнів, про ситуацій-допомоги, про людей-мирорів. Ви бачите, як... Він зробив, хоча.

до Ну, так, я кажу, я можу сказати, що.

- Я не знаю!

- І прапорець в руці... Ми вирішили на старті - Я не тут, щоб переконувати вас нічого і не так, щоб ви згодні з вами. Я просто обміню інформацією. Я не задуха. Відповідь на питання.

доЗнайте, потім запитайте. Аноіса мене в інших, але я ніколи не зроблю це себе, я ніколи не робив це. Що? Це не в мене, але це дратує мене дуже багато! Він посилив своє визначення з аргументами заліза. Як працює теорія?

Зрозуміло, що він визначився до кінця. О, я люблю студентів, як це!

- Я починаю з афаря: теорія не менше сотні років більше, ніж шахта, загнила його. А щоб боротися з вашим подразненням і зрозуміти, що ваш подразник “мірори”, вам просто потрібно копати глибше... Якщо все було так на поверхні, не буде цікавого, згодні? Де потім є інтригу, де є відкриття себе, де є внутрішня екскавація, де працює над себе коханим, нарешті?

Вся група, яка звикла до своїх залізних коментарів, порушила вуха і вже практично бере участь у нашому діалогі. Я розумію, що ми були прийняті до деяких тем, які мають відношення до них зараз. І, звичайно, до тих пір, поки ми з'ясували цю ситуацію, ми не повинні почати урок. Про нас

до Чи можна описати ситуацію більш конкретно? Тому що я не розумію: «і це робимо», «Я не зроблю», «я мене не говорю». Отже, з закритим змістом, ми зробимо все, до ранку, і ми все одно маємо «ефективні ділові комунікації» на порядку денного. Якщо ви можете, дайте мені приклад.

- Я можу, - Він торкнувся за хвилину, намагаючись розумово уявити ситуацію, яка збуджена йому.

- Я не курю. Я ніколи не копчений. Але коли я бачу дівчата курити, це аннойс мене!

- Ви занурилися поглядом курців, я повторю після нього.

- Так! Роздратування! Коли я бачу їх на вулиці, як вони запалюються, як вони пускають дим... Він робить мене дуже сердитися.

до Що ти сердитися, можна сказати мені?

- Ну, він прокинувся на хвилину, сердитися, що вони курять. Як це моє дзеркало, якщо я не диму? Що робити, якщо це не про мене? Немає нічого копати.

до Так, чекаю, чекаю, я трохи охолоджув його гарду, це залежить від того, яку мету копати. Ми не копаючи отвір зараз: візьміть більше - кинути більше! Ми зараз проводимо археологічні викопичення, тому проводимо обережно і ретельно, щоб що важливо не пропустити або що дорогоцінне не пошкодити, погоджуватися?

Він недбалий. І я соромлюся дивитися його і цілу групу в антисипації яких відкриттів можна очікувати їх в кінці цього хвилювання!

Приходьте, знайдіть щось, яке вам подобається, коли ви бачите дівчата курити.

- Можливо, ви не любите запаху тютюну з дівчаток, або того, що він все-таки дивиться? – зробило спробу подумати про нього німими, перш ніж добре вижитими вухами. Але з матовим проповідомленням, мій погляд підкаже їх зі швидкістю блискавки, що «ми сідаємо безшумно. й

до Ні, це не дратує - він не так стверджував, що не завадить мені, але досить шукати відповіді десь у себе. Копаль. Я не думаю про недбалість в цій точці. Якщо я роблю, це не в першу чергу.

до Що про перший? – Я вирішив трохи прискорити процес.

- По-перше, я думаю, що вони майбутні мами, у них є діти, і вони димують!

- Ну, вони народжуються, і вони хворіють дітей. Ви думаєте, що це не знаю? Вони роблять. І вони вибирають курити. - Я, хоч трохи цинічний, продовжив плести маршрут для нього копати.

до Як ви можете, знаючи про наслідки, вибрати дим?! – Очевидно, що це, власне, є дуже захоплюючим питання для нього, і емоції починають просто збити по краю. Як ви можете бути настільки нездатними про здоров’я та здоров’я майбутнього дітей?

Навігація Це вже дуже гаряча... Про нас Було слово, яке було майже відкрито. Але я не підняв брів, важливо, щоб він почув себе.

- Я маю на увазі, ви так дратували...

- Так, безвідповідність! Право! Це нездатне, і свідомо нездатне ставлення до мене!

р.

Ви повинні почути його, щоб! Що було, як, епіфані! І лицьові вирази, жести, і тон голосу - все сказали, що вони дійсно хвилювалися його істинний подразник.

Детальніше Я не маю часу, щоб закінчити свою роботу з посміханням, повільним: «Покажіть мені, мій дорогий друг... репрокси для цього Він раптом отримав серйозний, захопив голову, думав за хвилину.

Тексти пісень, а це означає: Потім він знову дивився на мене. Сидіння, посміхання. Головні удари, якби боїться реалізувати до кінця свого відкриття.

- Ви не вірите!

Я не вірю. Завжди «Ви не вірите це» в цих ситуаціях.

до Ви не вірите, що це незгода, що я скажу себе найпізніше. - Я навіть сказав - з радістю, настроєм він проголошений.

- Виконайте роботу. Я думав про школу, я тягне. Комбінація з навчанням непросто. Там і є «ямниці». Я славу себе нездатним. Іноді я чую його від батьків. Частіше від вчителів, для бездіяльності. Невідповідність! О, прийти на.

до І дівчинці, які закопують тебе, на що потрібно розуміти себе, і ви все ще не допустили себе, щоб зачепити його. Виявляється, що вони, ці дівчата хороші – вони ловлять очей весь час, подразнюють вас, подразнюють вас, так що ви, нарешті, з'ясуєте вашу нездатність, що, власне, дуже виснажливе і турбує вас.

до Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні.

- Дзеркало.

- Привітний.

до Ви можете дізнатися багато про людину, а саме тим, що подразнює його і «відновлює його».

- Я розумію зараз.

до Тут є багато дзеркала.

- Я.

до І як їх знайти? – ті, хто «так безшумно» вступили в розмову.

Тексти пісень, а це означає: Він мене сміється.

до Знайди тебе! А деякі люди просто захоплюють вас і скажуть, "Я ваш дзеркальний!" Я Ваше дзеркало! Так, коли ви скажете всі ці «гарі», «роздратовуються» і «роздратовуються», це ви, хто розповідає про ваші дзеркала. Тільки ви віддаєте перевагу не бачити натяки в ній, а сердитися і роздратувати. Ну, звичайно, життя цікавіше: тут завжди є щось для обговорення. І найголовніше, нехай нічого – обговорити, засуджувати і скаржитися. Красивий!

Сила. Я думаю, що вони думають щось. І я люблю їх, і я люблю їх так, щоб вони так швидко.

- Добре, прохолодно! Це дійсно працює! один з хлопців, що виділяється.

до Що ми робимо це зараз? Ці «мірори» – темрява! – вже припустимо відповідь, просто у випадку, просить одного з дівчат.

- Діг, мій друг! Діг! – зі сміхом, відповідає моїй передові і тепер погоджуються з Джандом.

І я, зловив знайому інтонацію, розуміючи, що він зараз пародія.

P.S. Добре, просто у випадку - традиційний «Що робити з усіма цими»?

до Для початку слідкувати за тим, що «інфурітація», дратує і сердитися. Давайте подивимося і списуємо найбільш поширені стимули.

- Порадуйте їх як хомутні дзеркала, які допоможуть вам почати працювати над собою, демонструючи саме ті риси характеру, ті твої емоції, які викликають несвідоме занепокоєння і часто Вони перестають рухатися вперед.

- Виконайте свої викопки, щоб не завдати шкоди або пропустити щось важливе. Спробуйте знайти справжній подразник точно. Іноді він дуже розумно розкручений, як в оповіданнях вище.

- Ну, як ви його знайшли, вирішуєте, що робити з ним.

- Так, і важливіше! Це тільки стосується власних екскавацій. Не намагайтеся копати інших, особливо без згоди.

І дзеркала, спасибі!

Як тільки ви зустрінете з собою, вона зупиниться на вас.

Це його. Видання

Автор: Ірина Рижкова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: irinaryzhkova.livejournal.com/3033.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное