Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ситуації відрізняються, але дуже часто два люди поєднуються в парі, які не мають найбільш приємного досвіду попередніх відносин з коханою людиною - болючим розбиттям, розлученням, зрадою, непорозумінням, не самими свідомими діями і багато іншого.
Часто буває, що з минулих відносин у нас є діти, і це добре, якщо ви керуєте частиною, захоплюючи один одного всі правопорушення і відпускаючи від претензій, але, на жаль, в більшості випадків це не так.
Замість повної боротьби з попереднім оповіданням, сплачуючи борги, уточнюючи відносини, подякуючи за уроки і всі хороші, що сталося в ньому, добре, і людсько з розумінням дозволяють один одному піти, ми різко відрізати зв'язки, відпустити, зупинити спілкування, не пробачати, хочуть навчити, залишити і покарати інших для багатьох труднощів і відсутності тепла, і в цьому стані вдається почати нові відносини. Не найкращий спосіб піти, я кажу вам.
Замість використання нового партнера як знеболювального, має відчуття пауза і боротися з собою. - Хто я?
- Де я збираюся?
- Які помилки були зроблені в попередніх відносинах? Що я роблю, що мені не сподобалося?
- Чому відносини закінчилися?
- Чи є насправді нічого змінити, або це означає, щоб спробувати скасувати?
- Чи можу я мати будь-яку відмову від особи?
- Якщо вони не відповіли, чому я не відповідав на свої запити, щоб зустрітися і послухати і спробувати виправити речі?
- І якщо я роблю, що перешкоджає мене від загиблого йому, що я постійно торкаюся в межах себе?
- Що потрібно знати, щоб запобігти цьому, починаючись знову в майбутньому?
На мій погляд, якщо два люди перервуться, тому що «навіть, це сталося, усвідомили, що нам не потрібно бути разом», то після того, як є подяки один одному, бажаю щастя, що ваша людина влаштовує все найкращим чином, але особливого бажання бути друзями, йти на вечірки разом і т.д. не виникає. Особливо якщо у кого-небудь є нова подруга або хлопець. Добре, це чистий етичний момент.
Чому приходять в космос для кого-небудь, хто звик бути майстером, але зараз залишається в минулому?Так, якщо два люди підключені дітьми, то ви можете зв'язатися з положенням ролей батька або матері, які мають обов'язки до спільних дітей, але ек-дружина не жінка, до якої ви можете піти, щоб відвідати, якщо ви заварите з його новим, а колишній чоловік або чоловік не людина, до якого потрібно йти і поговорити про свій поточний.
«Екси» в нашому житті, звичайно, займають досить важливе місце, але їх слід залишити в минулому, якщо ми вибираємо, щоб перейти в нові відносини. Так, хороший чоловік, так, красива жінка, так, п'ятнадцять років разом,
Але це Чому принести ці оповідання від старих відносин до нових?
Нова жінка повинна бути єдиною жінкою і єдиною людиною, і вона має сенс орієнтуватися на один одного. Якщо ми приїжджаємо до нової жінки і починаємо розповісти їй про своє життя і інші жінки, якщо ми хочемо почати сім'ю з новим чоловіком, але постійно обговорювати з ним всі наші види, це має сенс думати – і я виросли мій минулий, зробив всі питання в ньому залишаються чіткими для мене?
Не запустіть нову, доки не буде зроблено. Як і екс-жіночі, так і екс-менів з чоловіками не завадять нове щастя, але потрібно тільки повністю боротися з ролями і не намагатися сидіти на декількох кріслах одночасно.
Ну, що жінка буде радий бачити, що чоловік все ще мріє про свою колишньою любов'ю, страждає від недавнього розлучення, не може впоратися з наслідками його минулого, що пояснює неповночесну поведінку до неї?
Чи не розумійте – вирушайте і з'ясуйте, чому почати нові відносини?Жінки відчувають цю невидиму присутність тіней минулого в житті людини. Якщо є постійний образ іншої жінки.
Сама річ з екс-менем. Якщо ви любите свою любов, то любите, що отримується в дорозі.
Але це буде несправедливим для побудови відносин з другим чоловіком, щоб забути перший.Усе, з якоїсь причини, всі ці неголені історії серця, драматичні витрати і багато іншого приходять в наше життя, уроки даються таким чином, очевидно, тому де запустити, якщо попередній іспит ще не пройшов?
Зробіть своє минуле першим. Звичайно, це не найприємніша річ, і вона далеко від легкої, але є так, інакше вона розтягнеться до нескінченності.
Ми вибираємо, щоб виростити або застрягти в місці і ходити по колах. Вимкніть цей круг безкінечних змін партнерів.
Про нас До того, як ми розуміємо, наскільки цінний шлях кожної людини і як швидко час життя летить, ми обприскуємо лівою і правою, і як тільки ми розуміємо, що краще дізнатися.Всі партнери, якось впливають на нас і тих, хто зараз з нами, і подякують їм за всі ці уроки. Дякую за біль, за труднощі, для радості, для щастя, для красивих і не дуже красивих моментів, для інтимності, для дітей, за всі ці роки відносин.
Ознайомтеся з минулими, пробачте правопорушення, намагайтеся взяти до майбутнього все найкраще (або принаймні нейтрально), не пропустіть ніякої ваги з вами.
Залиште ці валізи, отримайте нові подарунки долі.
Закрийте двері до минулого, ми не віримо в світ, просто приймаємо його. Якщо ми повинні бути разом, ми будемо, і якщо не разом, це точка.
Спробуйте зробити все, що залежить від вас, якщо ви ще відчуваєте, що ви хочете бути поруч з цією людиною, і якщо ви не можете виправити ситуацію, так далі.
Датий У будь-якому випадку, ви не бачите всієї ситуації прямо зараз, але це зазвичай робить.
Як тільки ви не пустили, заспокоїти, приймати ситуацію, як це, з'являється якась інша людина або все виходить таким чином, що я ніколи не думав перед.й
Цікаво: Якість відносинОчікується або житиЖиття мудре, не застрягти в минулому, все буде працювати як це повинно. Залишайтеся у вашому серці приємне зображення всіх ваших минулих відносин, але в сучасному життєвому фокусі на вас близько.
«Чи є увага, є енергія, і де є енергія, є життя. йКредит: Деена Річардс
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10152819022764452:0