331
Рецепт, який дозволить вам відразу перейти на кухню і покласти на фартух. Я не можу протистояти!
Довгий сон. Баклава - і тут! Я зізнаю, що я припинив часовий процес підготовки тесту.
р.
Але з цим рецептом все займе максимум 30 хвилин (не підрахунку, звичайно, процес випічки і просочення). ласощі, які зачарують будні дні і прикрасить вихідні!
Хліб з листового тіста Інгредієнти
Підготовка
Швидко, смачно і незвично ароматичні! О, що східний аромат... Обов'язково: Дуже часто приготуйте цей горіх.
Ваші друзі, напевно, не дадуть шматочок медової бекклави, діляться з ними рецепт!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
р.
Але з цим рецептом все займе максимум 30 хвилин (не підрахунку, звичайно, процес випічки і просочення). ласощі, які зачарують будні дні і прикрасить вихідні!
Хліб з листового тіста Інгредієнти
- 500г шаровані дріжджові тісто
- 2 ст.л. очищених горіхів
- 150г цукру
- 150-200г мед
- 100г вершкове масло
- 1 ч.л. меленої кориці
- 0,5 ч.л. мелена кардамон
- 1 жовтка (для змащування)
- 80 мл води
Підготовка
- Приготуйте інгредієнти: тісто пилки, вершкове масло шліфують. Посмажити горіхи в сухій сковороді, подрібнити в кришку, змішати з 1 ст. цукру, корицею і кардамоном.
- Заморожені тісто тонко розгортають і нарізають шарами, відповідними розмірами форми, в якій буде запечена баклава.
- На змащену миску або форму викласти перший тонкий шар тесту. Трохи змащуємо поверхню тесту маслом і щедро посипаємо горіховою сумішшю. Обкладинка з наступним шаром тесту. Продовжувати укладати по черзі тісто і начинку, не забуваючи змащувати поверхню маслом. Верхній шар повинен бути з тіста. Змастити його жовтком.
- Тепла духовка до 180°C. Наріжте баклаву на дрібні ромби і запікайте 40-45 хвилин до утворення золотистої скоринки.
- В той час як баклава випікають, варять. медова начинкай Поставте воду з залишився цукром на вогонь, доведіть до кипіння і варіть, помішуючи, 5-7 хвилин. У оригінальному рецепті мед додають до кипіння цукрового сиропу і варять ще 3 хвилини. Я віддаю перевагу, щоб зберегти всі корисні властивості меду, розчинити його в злегка охолодженому сиропі.
- Візьміть бекклаву, яка прибула з духовки, дайте трохи охолонути, виріжте заплановані надрізи і поля з медом, заливаючи. Залиште баклаву при кімнатній температурі 1-2 години, щоб тістечка була належним чином замочена.
Швидко, смачно і незвично ароматичні! О, що східний аромат... Обов'язково: Дуже часто приготуйте цей горіх.
Ваші друзі, напевно, не дадуть шматочок медової бекклави, діляться з ними рецепт!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
9 Foods That Literally Eat Your Товста Чудова опції для закуски!
Це те, що відбувається на вашому тілі, коли ви їсти курячу шкіру. Невірно!