Майстер-клас: як пришити супермоде мис Трансформер в двох підрахунках. Всі мої друзі!

Мис Трансформер Це те, що треба бути в гардеробі кожної жінки, яка зберігає час! Це те, що це так само, як це просто на краю.

Майстер-клас: як пришити супермоде мис Трансформер в двох підрахунках. Всі мої друзі!

Без сумніву кожен може пришити його в максимум 3 годин. Ну, якщо ви коли-небудь провели нитку голкою в руках, все вийде набагато швидше.

Залежно від того, який час року і який ви будете носити кришку, матеріал і діаметр кришки визначаються. Тканина середньої щільності 50% вовна і 50% поліестер стане найкращим варіантом. Для розміру 42-46 (російська) з зростанням 170 см, вам буде потрібно розріз 155 см на 140 сантиметрів.

Це те, що має виглядати візерунок. Перед відкриттям тканини слід ретельно прасувати.

Картина буде зручніше, якщо ви складете візерунок і тканину навпіл.

Дуже дякую! Якщо у вас є тканина, яка не розсипається на скибочках, то розмітка країв не потрібна. Якщо лікування зрізу не можна уникнути, а в господарстві немає розблокування, то краю можна зігнути або зігнути.

Це невелика матерія, яка буде схожа на пояс. Ви можете вирізати широку смугу тієї ж тканини і, складавши навпіл, пришити ременю, або ви можете вибрати інший шкіряний широкий пояс, контрастний колір.

Майстер-клас: як пришити супермоде мис Трансформер в двох підрахунках. Всі мої друзі! р.

Як тільки ви не зносите мис Трансформер, просто подивіться!

Майстер-клас: як пришити супермоде мис Трансформер в двох підрахунках. Всі мої друзі! - відео @

Продукт майже безрозмірний: на будь-якому малюнку він виглядає чудово! Щоб збільшити або зменшити розмір, можна злегка змінити візерунок, зменшуючи або збільшити діаметр кола себе і діаметр отворів.

Вашим друзям буде божевільний про таку кришку, поділитися цією статтю з ними!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті Майстер-клас: як пришити супермоде мис Трансформер в двох підрахунках. Всі мої друзі!

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.