Я говорю з майбутнім роботодавцем по Скайпу, а потім кішкам, як демон.

Ви помітили, що коти, як правило, повинні бути навколо в самий невідповідний момент? Ви просто повинні забрати чашку гарячого чаю і піти в приміщення, як вони тут! Але це не гірше... Веб-сайт Прикольна історія про чоловіка, чиї коти не дадуть йому мрії!

У мене є важлива інтерв'ю Skype сьогодні. Він очищав себе, очищав приміщення, і дочку, і пішов до спальні, щоб не турбувати. Зателефонуйте в призначений час.

- Привіт, Сергій.

- Добрий день.

У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-

до Чи можна почути мене добре, Сергій?

- Урмя-І-У-У-У-У-У-У відповідав коту замість чоловіка.

до Так, так, я можу почути вас ідеально, і ви можете почути мене?

Щось трапилося до кота і він почав лущення гістерично. Здавалося, що він скаржався на співрозмовника свого чоловіка, який ми б'ємо його, не годувати його і кинувся йому в будь-який спосіб. Я не можу стояти його і подрібнити, щоб допомогти. Цей пухнастий холостий сати прямо в середині кімнати, отримуючи постріл. Моя перша думка була красти через і отримати цю неприємність, але я буду в очах. Ніщо робити, намагавшись помастити кота, він не йде в будь-який.

А коли наша друга кішка почала перехресуватися в туалеті. І, судячи звуками, він вже подрібнював плитку і методично спробував дістатися до сусідів нижче.

- Me-me-me-ooh! занурила першу кішку і з появою ізольованої невинності в коридорі.

- Свиняча свинка! - Він прийшов з туалету. - Х-х-х-х-х-х

A-a-a-a-a-a-a-a-a

В той час як я заспокоїв її вниз, кішки зберігають спокійно. Я був щасливий, коли я почув від кімнати:

У нас є питання?

Мій чоловік сказав щось. Перші кішки ще раз запікають і сідають на килимі.

- Ніцца зустріти вас, Сергій!

- Боо-о-О-О-О-О-О! кішка прокинулася грімно.

- Ми зателефонуємо вам... – чув. з вікна Skype.

Веб-камера