Остання солома.

Побачити мене, «Ви були в жорсткому зв'язку». Покажіть мені, як ви закінчили, так що ви не думаєте про те, що може статися? Як можна зупинити мислення не зробив щось у відносинах?

Так само, як і багато жінок, я не отримав права. Я не знаю про терапія вчасно. Після того, як всі приниження і образи, після того, як всі зради і протипоказання, я прийняв рішення до закінчення.

Це момент, коли Ваше фізичне і психічне здоров'я є більш важливим, ніж ваші відносини. Але дуже скоро почався зворотний зв'язок... Мабе я був переоцінкою. Як буде дитина без батька? Мапа Я повинен навчити чоловіка, як бути батьком, як лікувати мене.

І починав прийняти те, що я думав проти жіночих кроків до скріплення. Я був хворим і турботою. Я хотів показати, що речі можуть бути різними. "Все разом з міським святом, ви поодинці, і ми будемо раді," "Діти з дитиною до зоопарку, він потребує тато", "Особливо, час зайдіть, що ви пізно протягом години і навпіл, ми чекаємо", "Нема грошей для нового коляска?" Все правильно, я знаходжу себе і так далі.

Він був, як він хотів. Немає зобов'язань. Я був плаваю з деякими тактильними контактами, як приклеювання моєї руки навколо, так що я можу худнути, приносивши сумки з магазину, але при виїзді я був платити себе.

Я прийшов до дитини протягом двох годин - спасибі, за годину - поганий, але краще ніж нічого. Я був вичерпаний, я був вичерпаний. Робота, будинок і дитина цілодобово. І жив він за своє задоволення... Він сказав: «Допомогти мені, і він сказав: «Ви зробили своє життя». Ліва дитина? Хліб повний зараз. й

... А потім пішли на відпочинок з дітьми в море. Я зробив гроші від нього. Він не дасть копійки. Про те, що відбувався. Де я збираюся? Що я хочу? Чи потрібна така маніпуляція і її байдужість? Я вирішив, що я хотів конкретну відповідь на конкретне питання. Ні дозування. У нас немає подвійних повідомлень.

Коли ми вийшли назад, я запитав одне питання:«Чи є що-небудь між нами як між чоловіком і жінкою? ?й Він сказав, "Не ще."й А що «побачити» сказав мені все. Чоловік, який був бразеном і рутом на мій припуск, який встановлює бар для мене: «Якщо ви добре, я подумаю про те, чи ми повинні бути разом». Все, що я не був достатнім, на його думку.

З того моменту, коли ми починали все життя. Очистити, зокрема, на випадок. Немає грошей для дитини? Тоді буде алімонія. Немає часу бути з дитиною? Після того, як суд покаже, що час для вас. Хіба до дитини дві години пізно? Так я повернувся через два години. Чи не сидиш з ним, коли я працюю? Я приніс його у вихідні, коли я комфортний. А в цілому, ви не «допоможи мені з дитиною», але, як батько, ви повністю берете участь у його житті.

З обох сторін було багато емоцій. Але мій ненадійний буде зданий результат. Внутрішня конвекція, що цей чоловік є батьком, як у мене є вкрадені фрукти, і чітке розуміння, що ми тільки батькам прекрасного малюка, нічого іншого. Ми ще не робимо. Не змішуючи ролі і зрушуючи очікування від нього як чоловіка до нього, як батько дитини. Це різні функції чоловіків.

Я думаю, що кожна умовно здорова жінка в відносинах має, що остання солома. Для мене слово «не ще» стала її.

Влада, яка приваблює чоловіка і жінку

Заморожені болі.

Чим більш травматична жінка психологічно, тим довше вона може перенести богослужіння, в той час як втратити самореспект і повагу її партнера. Отвір психотравми практично неповний - це вимагає заробітку любові, що ви гідні любові, компенсуючи тим, що батьки не змогли, позбавляючи від провини, і так далі.

Послухати голос травми не те ж саме. Психологи також працюють для навчання окремого з іншого.

Автор: Лілія Ахремчик

Джерело: www.facebook.com/masterskaja.dushi.Liliya.Akhremchyk/posts/ 1224193227672610:0