Я не знаю, як я використовував, коли я не знаю про це.
пластик ремонтАле після вивчення те, що сода з суперглуєм здатна, він захопив голову: скільки речей викинули в вагу!
Якщо не змочена сода з супер клейовими перервами, вони прийдуть до порятунку. Поєднання цих двох недорогих речовин надає найсильнішу сполуку.
Короткий вид з Вікіпедії:
«Обладнаний ціаніакрилат здатний аіонну полімеризацію слаболужними агентами, включаючи звичайну воду. Неперервне застигання «суперклеї» в тонких шарах (в 0,05-0,1 мм) викликається адсорбцією вологи на клеєних поверхнях або міститься в ближньо-серцевих шарах матеріалу (який, разом з ефектами амінів тварин, пояснює відмінний приклеювання пальців).
Витончена твердість клейової маси при зберіганні в слабозакритих контейнерах викликається не випаровуванням розчинника, так як в разі нітроцелюлозного клею або ПВА, але за рахунок впливу атмосферної вологи (як характерний, наприклад, силіконових герметиків);
у виробництві клею закупорюють в зливну атмосферу. Також, згідно з описами виробників, існує механізм замісу з лужним агентом, пов'язаним з нейтралізацією стабілізатора кислоти.
331861
Так, соди + супер клей.Для роботи з cyanoacrylate в товстих шарах, недосвідчений метод відомий з послідовною начинкою шва з випіканням соди, змоченою суперклеєм і граючи в цьому випадку роль не тільки наповнювача, але і лужного полімеризатора. Суміш застигається практично миттєво, утворюючи акрилову начинку, і в деяких випадках можна вдало замінити епоксидні композиції, в тому числі скляні армовані. Також в якості наповнювача можна використовувати дрібно заземлену штукатурку або бетон, наприклад, пил, отриману бурильними отворами в таких матеріалах.
Реакція ціанокрилату з содою відбувається з випуском температури, в результаті чого при нанесенні на пластмаси і пористих матеріалів отримано міцне з'єднання з утворенням молекулярних зв'язків.
Крім того, з'єднання настільки міцний, що швидше за все, другий раз, річ буде розірватися в іншому місці, і суперклей витримає.Цей рецепт був протестований мною на багато речей – він працює бездоганно, наприклад:
- Лампи
- радіатор
- монтаж дзеркал (так, коли вушка розбиває соди з суперклеєм їх надійно закріплюється назад)
- бампер
- важіль 1/8
- стільниці
- чайник
- бетмен
- гриль
- Рік пропущений, і він може витримати свою вагу 87 кг, друга нога вже тріскалася, і соди ремонтували навіть не думають.
- Постачання
- Кронштейн падінного монітора і т.д.
Покажіть, як це робиться:1,1 км Візьміть зламану річ.
2,2 км Легко зафіксувати рухомі частини
3. У Туго поєднується і проводиться.
4. У Посипати соду випікання зверху.
5. Умань Пленти супер клей змочування.
6. Жнівень Аналогічно з іншого боку.
7. Про нас Отже, потрібно повторювати кілька разів, це буде дуже міцним: клей-сода-клеє-сода.
Джерело: infonews24.com/? p=8521