340
Дізнайтеся про характер чоловіка... Це істинне дзеркало душі! Викладання давнього Китаю.
Для більшості людей обличчя є вітринкою. ГоловнаОчі дзеркала душі. По виразах обличчя, можна судити загартування. Але якщо ви дійсно хочете дізнатися правду про чоловіка, подивіться на ноги.
Мистецтво читання ніг, що виникла в Стародавньому Китаї і досі практикується сьогодні. На ногах є багато рефлекторних зон, що з'єднуються внутрішніми органами. Вони можуть розповісти не тільки про здоров'я людини, але і про характер і здатність будувати. сексуальні матусій Особливу увагу заслуговує пальці. Редакція "Сайт" Я хотів розповісти вам про давнього викладання.
Чоловічі пальці
Ось як я даю. зріліШукаю його пальці. Не приймаєте цей метод до серця, оскільки кожен виклад має суб’єктивне значення. Кожен відрізняється і їх особистість впливає на багато факторів.
Ми хочемо, щоб знайти вас міцною і надійною людиною, і якщо ви вже маєте його, то щастя в житті разом! Поділитися з друзями
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
Він любить живопис і завжди готовий бачити фотографії! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.
Мистецтво читання ніг, що виникла в Стародавньому Китаї і досі практикується сьогодні. На ногах є багато рефлекторних зон, що з'єднуються внутрішніми органами. Вони можуть розповісти не тільки про здоров'я людини, але і про характер і здатність будувати. сексуальні матусій Особливу увагу заслуговує пальці. Редакція "Сайт" Я хотів розповісти вам про давнього викладання.
Чоловічі пальці
- великий
Якщо ваш великий палець набагато довше, ніж решта пальців, це перед вами. СмартманВін також має творчі здібності. Він має власний погляд на все, набуває нестандартних рішень для проблем і рідко потрапляє в кишеню для слова. Його слабкість - проблема концентрування на одному. І так, він не робить плани на далеке майбутнє. Якщо великий палець невеликий, то цей тип не намагається вирішувати проблеми в гордій самотності і майстерно знає, як розподілити обов'язки. Він чарівний і часто використовує цю якість, щоб зробити інших відчувати свої ідеї.
- другий палець
Чим довше цей палець, тим більше керівництво чоловіка має. Він динамічний, винахідливий і любить ризик. Він встановлює цілі і досягає їх будь-яким способом. Він дуже потужний і має позицію лідера в сім'ї. Якщо другий палець менший, ніж великий, не означає, що людина м'яка. Він знає, як чекати, оцінить гармонію і воліє сидіти в тіні до тих пір, поки самі обставини руйнують його ворога, замість активної помсти.
- Третій пальчик
Цей палець асоціюється з енергією і силою. Якщо він довший, ніж інші, то ви неймовірно динамічний, ресурсний і вхідного типу, незамінний співробітник. Чим довше третього пальця, тим більше бажання чоловіка кар'єрай Серед власників довгих серединних пальців багато досконалих, трудоголіків, схильних жити на роботі, забути про любов і сім'ю. Якщо третій палець дуже короткий, то вам подобається коханка, гурман і паразит, який не любить процідити. Якщо ви звикли його з лізису, ви почуєте, що життя занадто коротке, щоб витрачати його на різні турботи.
- Четвертий палець
Якщо у чоловіка є довгий четвертий палець, його родичі завжди приходять першими. У вас є відмінний слухач, і людина, яка чудово знаходить спільну мову з дітьми. Він має свого роду, вразливою душею. Якщо цей палець вигнутий, то часто його власник використовується для перенесення тягару відповідальності. Короткий четвертий палець вказує на те, що людина має різні пріоритети, ніж сім'я і відносини в ній.
- рожевий
Чим коротший палець, тим менше бажання взяти відповідальність демонструє свого власника. Цей чоловік має широке коло знайомих, він завжди веселий, але в серці він завжди є дитиною і воліє думати тільки про себе. Він завжди буде сина моєї матері. Поведінка, якщо ваш чоловік може перемістити свій маленький палець, крім іншого пальця, він повністю незнайомий з поняттями зобов'язання, інтересами інших людей і спільним бюджетом. Життя з ним дуже непередбачувана.
р. - гармонія з пальцями
Якщо пальці виглядають гармонійно, і кожен пальчик трохи коротший, ніж попередній, то ви точний, практичний чоловік, який не схильний відмовитися від роботи, він почав половинку. Він хороший друг і вірний комрад. Але іноді це пікантний замір.
Ось як я даю. зріліШукаю його пальці. Не приймаєте цей метод до серця, оскільки кожен виклад має суб’єктивне значення. Кожен відрізняється і їх особистість впливає на багато факторів.
Ми хочемо, щоб знайти вас міцною і надійною людиною, і якщо ви вже маєте його, то щастя в житті разом! Поділитися з друзями
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
Він любить живопис і завжди готовий бачити фотографії! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.
15 кішок на обличчі яких написано такі емоції
Цей хлопець став щасливим власником кухні 5 м2. Ознайомитися, як розумно він вийшов з ситуації!