Зустрічайте Дженніфер Ginley з Ліверпуль, який має понад 90 000 послідовників на своєму Instagram і надихає їх день після дня. Чому?
Це те, що всього року вдалося зробити величезну роботу над собою - важко не помилуватися. Коли Дженніфер реалізував, що її дружбу було пропонувати її, вона ... для того, щоб він був нещасливий з її тілом і не хочу бути «нареченою».
Потім дівчина зважилася більше 120 кг. Після повернення в відпустку і перегляду своїх фотографій вона зрозуміла, що це не може продовжити. Дженніфер вдалося досягти дивовижних результатів:
У менше року вона втратила половину її ваги. Відновлююча двоярусна їжа, Джен приєднався до групи «Повага світу», де люди допомагають один одному в боротьбі з ожирінням, а також почали публікувати фотографії смачної та здорової їжі на своєму блозі. Це було краще, що я можу зробити, щоб отримати мотивацію, щоб схуднути. У мене дуже тепло і підтримую мені своє бажання.
Після такої трансформації Ginley отримав заслужене звання «Міс худий – 2017» і, звичайно, відразу ж перетворилося на найбільш натхненний приклад для всіх втрат ваги.
Вона все ще дотримується здорової дієти, і її вага замерзла близько 63 кг.Тепер весілля не далеко: юнака Дженніфер нарешті в змозі запропонувати їй, і вона відповіла довгоочікуваний «так».
88383.
Але головна зміна, дівчина вірить щось інше: Я нарешті отримав впевненість і усвідомив, як довго я приховав за підроблену посмішку, приховавши невдовзі з собою. Контроль ваги допоміг зробити величезний стрибок у фізичному і психологічному розвитку.
Тепер я відчуваю себе справжнім метеликом, що лопається з кокону.?
Ми
Веб-сайт Ми любимо цю дівчину: вона знову доведе, скільки можна досягти, якщо ви дійсно хочете, і спробувати жорсткий. Як приємно, що вона надихнула любов!
Переклад
Веб-сайт Фото з попереднього перегляду слайдінгу World/Facebook, slimming_world_jsg/instagram
На основі щоденної пошти
Дивитися також. Ця пара хоче добре виглядати на весілля, і ось що щасливий
12 Натхнення історії людей, які перенесли вагу
www.adme.ru/svoboda-avtorskie-kolonki/13-vdohnovlyayuschij-istorij-lyudej-kotorye-pobedili-lishnij-ves-1393915/