Гроші або наука. Реальність моральності...

Я категорично проти того, що талановиті люди природи, які отримали в продаж, стають «великими», «парники» необхідних і непотрібних речей.

Вкрай розчаровує, що якісний людський потенціал, який має спалах, тонкість сприйняття інших людей, природна особливість – послухати та почути інших за кількістю (гроші), програє свою людську природу.

Що таке? Сергій Землянов. Приємна дівчина приїжджає до компанії, добрий, вид, дисциплінований і амбітний. Проводиться навчання з продажу, технологій, принципів, підходів. Головний вектор більше продажів за одиницю часу, тобто чітке положення утворилося, що кожен, хто прийшов, потрібно зрізати гроші. І вони мотивують її з грошима і кар'єрним зростанням і можливостями, і вона щаслива вбирати і опанувати все.

р.

Він займає 8-10-12 місяців і від скромної милої істоти, вовк виростає вгору. Спонджендер, красивий, м'який, приємний голос, впевнений прозорий виступ, буде влаштовувати себе так, щоб він готовий запросити в будинок (де гроші криються), попросити все, дізнатися і акуратно «мотивати» купити те, що він не планує купити, а по дорозі букет інших непотрібних речей. Хоча почуття буде те, що це повинно бути, все дуже необхідно і як ви живете без неї.

Що таке труднощі вище? Більшість людей кажуть, що НЕ БУДЕ - це продажі, я хотів би продавець. Це те, що я думаю, протягом 13 років (від 16) продажу таким чином.

Яка проблема і яка проблема, яку я відкрив?

Складність полягає в тому, що професійний менеджер з продажу, і просто продавець, є «машиною», яка здатна ефективно виконувати завдання. І ключові завдання повинні принести певну кількість грошей на касі або на розрахунковий рахунок. Люди є провідними або потенційними покупцями, які повинні бути «оброблені» за допомогою свого життєвого досвіду та грошей компанія інвестувала в тренінги та наставники.

Який один з вас хоче бути LEAD? Людина, з якою вони спілкуються, бо вони можуть бути «прокатними» або «виховані» за гроші?

Ми хочемо бути людиною, яка допомогла вирішити проблеми у людини?

Який мій кінцевий пункт?

Стандарти для продажу, сучасні методи навчання 100% спрямовані на чіткий внутрішній вектор продавця – гроші. У той же час людський фактор різко знижується і навіть найчутніших і найчутніших продавців, які з часом починають частіше вимірювати клієнтів з грошима і, не чіпаючи його, замінюючи свої внутрішні концепції і пріоритети. І тренінги, де кажуть, що необхідно допомогти людині вирішити свою проблему (проблемну) сприймаються як «кільдіш» брук.

Наслідки фінансових результатів часто втрачають людство, що є небезпечним динамічним для всіх нас. Просто доки ми усвідомлюємо його...

Як дізнатися? Дуже банальний!

Я професійний торговець. Понад 15 років досвіду роботи. Більше 20 різних типів ніші (товарів і послуг). Підняти навички продажів на новий рівень понад 300 осіб. Побудовано 11 відділів продажу з нуля.

3 роки тому я найчастіше від 3 зустрічей продала одну з моїх консультаційних послуг від 100 тис. рублів. в місяць. Навіть 4-5 років тому, я продаю, що я продаюсь, щоб «зважити» угоду, і я не подбала про те, чи буде покупка вигідною або ні. Покупець є «додатком» і розберемо його.

Поступово я припинив забути, що я володів потужним інтелектом, досвідом, глибокими методами і інтуїцією, добре сформованим мовленням і силою персуазії, що я народився з.

Імовірність, що результат не буде на моїй користь, завжди був мінімальним. Це було лише справа часу. Патіенція, методичнаність, наполегливість є якостями, які кожен професійний торговець повинен мати, і я природно володів ними.

Я був насправді людиною, яка мала швидкість перетворення близько 30% з холодною роботою.

Як я знаю щось неправильно?

4 роки тому я почав глибше поглибитися в духовні практики і зв'язуватися з людьми, які самовідно робили речі для інших. Спочатку мене здивували, потім я сам почав захотітися з цим процесом частіше і частіше, а потім почав міняти глибоко і зрозуміли, що я був «важко», «неприємний», «несвідомий» «монстраційний маніпулятор», який для особистих цілей використовує татанікний потенціал людських можливостей для власного набору.

І почав бачити, що Я, не розуміючи його, був неналежним людиною і приймаю його, де потрібно йти. Я почав тримати щоденник і вразив свої мотиви. 70-90% від мотивів не дуже висока якість - Я дійсно хотів писати про це зараз, але все вийшло до чисел. Я не був щасливим.

Мотив - це повідомлення, яке формує реальність, і динаміку спочатку сформованого мотиву «розшукати» до творця і він отримує його «вузький».

Що сталося мені.

Я купив федеративну франшизу з нашим партнером. Але під впливом активного і неприпустимого бізнес-підходу Москва, маючи внутрішні моральні протиріччя, вирушили з бізнесу навесні 2014 року. Завершено фінальний проектВідділ продажу під ключ Починався просувати психологічні послуги одного з фахівців.

Він написав листи з мотивом допомогти людям вирішувати свої життєві питання, і вони відповіли, виклики з ставленням до серця і готовність допомогти і реагувати на це. 2 місяці. Гроші стали менше, звичаї залишилися однаковими, нам довелося розпочати продаж. Ось де все почалося...

Моральність і реальність – хто сильніший?

Я зробив рішення – незалежно від того, що я не зроблю рішення для клієнта, я не буду маніпулювати, не буду свідомо впливати на вибір, Я просто дам можливість самостійно приймати рішення.

І ось він почав.

1 тиждень, більше 10 зустрічей – нульові продажі

2 тижні, більше 10 зустрічей – нульові продажі

3-5 тижнів - динаміка однакова.

Повторні дзвінки та зустрічі не давали результатів. Я почав втратити віру в себе і в своїх здібностях, але не дозволяв собі перетнути лінію внутрішньо сформованої моральності, а отже поведінки.

«Сергега забирає гроші, подивіться на скільки проблем, які він має, слід сказати, що і він принесе вас в туги». Наприкінці листопада я подрібнила: 2 місяці роботи, більше 50 зустрічей і близько 200 дзвінків для цільових клієнтів і нульового фінансового результату.

На зустрічі з’явились моменти, коли я збираюся на зустріч, а бензин в машині спалахнув на другий день, і я «включився» 100 рублів на станцію, бо операційні гроші вибігли, і я почав запозичати частково від друзів.

Я пам'ятаю стан, коли колесо зламався в машині і, прийшовши в найближчу шину фітингу, я думав з натяжністю, як я буду платити в кінці. Як похитно відкрити свій гаманець і отримав зміну і, апологуючи, пообіцявши пізніше, щоб отримати залишилися 120 рублів.

Я почав відмовитися. I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

Fate надає можливість перевірити, як стабільні мої якості.

Я був, я пишаю його, я ціную цей досвід і я дуже вдячний всім, хто, з різних причин, не купив від мене.

5 грудня 2014 року, як я пам'ятаю п'ятницю - перший продаж за 5000 рублів. Перший зсув. На наступний тиждень є ще 4 продажі. Життя краще.

Чому я пишу про це, що показує часткову нагота мого особистого життя і моїх особистих якостей?

Світ змінюється. Я відчуваю, що є поділ людей відповідно до «концепцій» і деякі будуть псуватися до людства і моральності, а інші будуть відхиляти далі і далі від цих якостей.

Я усвідомлю, що ніхто не може піти цей “тероїчний” спосіб, і я не рекомендую його.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Як ми можемо переконатися, що ми менше і менше виміряємо переваги кожного іншого, і більше значення якості персонажа та оленя?

Як виростити свій бізнес без втрати прибутку і без порушення простих людських цінностей?

Що слід пережити і навчити «молодих людей», які будуватимуть наше майбутнє, майбутнє наших дітей?

2 роки персонального експерименту з цими та іншими темами привели мене до того, що час прийшов для формування моральних фундаментів для тих, хто бажає до нього, але не див. альтернативу. Почати відповідь на питання, де і як його отримати, де і як його використовувати?

Рулі 15 зустрічі: як зробити корисні зв'язки

9 Шляхи демонстрації лідерства

Після того, щоб сказати, що ми більше не будемо “супплант” і маніпуляція – це завдання до системи, і це не дозволить їй легко. Директор або керівник відділу продажу негайно нагадують про кредит і нездатність сплатити заробітні плати, дружину про зобов’язання та запланований відпочинок в Таїланді. Я не рекомендую.

Багато важливі для реалізації проблеми, пошуку міцності і мотиву думати так, а потім шукати гармонійне, гладке рішення.Видання

Автор: Сір Землянов, особливо для

Джерело: Сергій Землянов