Якісне закінчення відносин

"Татусь!" Я люблю дівчину, вона не любить мене. Що робити? І ви знаєте, що король Англії сказав мені? «Що робити, син? Закупівля Григорій Горін "Кін IV"

Незакінчений зв'язок - це те, що ми беремо з нас з минулого до сьогодення і проводимо в наше майбутнє.

Незакінченні відносини - це процес, щоб жити, висновки та прийняття повного спектру ваших почуттів.

Що таке припинення процесу? Чому ви повинні жити свої почуття? Яким чином психологи називають якісний кінець відносин?

У Гестальт-терапія є поняття контакту. Кожна потреба в задоволенні має повне контакт. (повна ситуація). Простіше пояснити це на вітчизняному прикладі.

Ви голодні і перейдіть до холодильника (лінійна фаза - до-контакт), відкрийте його і оберіть їсти. Повідомляємо, що ви забираєте салат, вийняти його і ate it (фаза контакту). Після цього ви відчували відчуття задоволеності та виконання (постконтакт). Для вас дана ситуація буде повністю завершено.

Якщо ви, наприклад, пішли в холодильник і змінили свою думку, щоб їсти, або зловживати салатом, оскільки вже повною, ця ситуація також може бути викликана завершена, тому ви не відчуваєте голод і ваші потреби були в кінцевому підсумку задоволені. Будь-яка дія буде вважатися повним, якщо вона не емоційна.

У відносинах двох людей все відбувається таким же чином. Але З повагою, люди проходять всі етапи відносин і живуть через закінчення цих відносин. Почуття (небезпеки, провини, загиблості, ненависті), які вимагають виходу, залишаються з людиною, пригнічують, а потім переносять на інші відносини, особливо якщо людина відразу вводилася в інші відносини, щоб залишити останнє.

Він застрягає на високий емоційний рівень, і витрачає величезну кількість енергії на неї. І емоції не зникнуть і продовжують знищити людину зсередини.Щоб відчути себе більш комфортним, він приходить з захистами від негативних емоцій свого минулого.

Подаруйте мені реальний приклад.

Молодий чоловік зламав після 5 років відносин з дівчиною. Незважаючи на те, що з’явився біль у юній людині, і він почав «відродити себе» щодня, кажучи, що «Я дрібно». Коли я говорив з цим чоловіком, він сказав мені, що він майже вірив, що він мав все «злетіти» щодо своєї коханої. Але насправді речі можуть бути далеко від цього. Відчуття почуттів, позитивного мислення, переходу на зовнішню активність в житті, до інших відносин не діє, так як в будь-якому з цих варіантів людина не отримує досвіду живих відносин і їх почуття в них.

Ще один приклад.

38-річний розлучився чоловіком 6 місяців тому і підтримує відносини з ним, зберігаючи фізичну близькість, що додатково емоційно посилює свою спілку. Такі зв’язки екс-спусів негадані можливості нових відносин, так як без «вилетіння йде» абсолютно одна з відносин, неможливо побудувати інші. Ми не можемо жити в подвійному житті, де з одного боку, ми маємо останні стосунки з їхніми захопленнями і з іншого, у нас є нові відносини. Для нового необхідно мати вільний простір.

Виникає ситуації, коли людина різко залишає відносини. (незалежно від того, чи є ваша несправність або несправність вашого партнера) Не встигнути зрозуміти, що відбувається. Так, Незакінченна ситуація і ті ж самі незакінчені почуття. У розриві люди не говорять про добро, роз'яснюючи, і це робить його ще більш складним для завершення ситуації.

Що робити з неживими почуттями? Перше, що робити це Визначте їх. Прийміть без натискання на себе. Ні заперечення, ні суд.Життя через те, що почуття втрати, що було в житті.

Знайдіть спосіб з цих почуттів, напишіть листа до колишнього партнера, тримайте щоденник, поспілкуватися з близькими, звернутися до допомоги психолога. Не варто шукати відносини з іншою людиною якомога швидше, не варто шукати «спасителя» в ньому від ваших неприємностей і болю. Подаруйте себе стільки часу, скільки потрібно завершити відносини. Не можна змусити себе кінчити відносини швидше, або дати собі всього 2 тижнів, щоб завершити його.

На початку ми говорили про три фази відносин, які важливі для кожної людини. Висновок. Ця фаза також може бути викликана якісним закінченням відносин. Якщо у вас є незакінчений зв'язок з кимось у вашому житті, ви можете зробити це корисними вправами.

Вправа.

Для того, щоб проаналізувати свої минулі стосунки, потрібно відповісти на наступні питання:

Що відбулося?

Що таке емоція?

Як це впливає на життя?

Яку ціну я сплатив за це відносини?

Що не скажеш в них?

Що я можу сказати або зробити, і що не важливо мені більше?

Який партнер був у відносинах?

Що ви очікуєте від когось іншого, що ви вносите до цього відносин?

Які стосунки потрібні в майбутньому і які неприпустимо мені?

Чому я вдячний за свого колишнього партнера?

Відмова від інтуїції дівчини починається

Як залучити людей і подій в життя

Відповідаючи питання, пов'язані з партнером, людина поглинає цінний досвід, який допоможе йому не помилитися минулим в майбутньому іншими способами. Цей досвід може згодом впливати на відносини з іншим партнером, його сприйняття іншої людини. Глибоке підведення може призвести до нової перспективи, що сталося і докладного розуміння відносин. Успіхів на шляху до усвідомлення та підвищення якості!

Автор: Анастасія Рагуліна

Джерело: psy-practice.com/publications/lichnye-otnosheniya/kachestvennoe_zavershenie_otnosheniy/