323
Ні студент прийшов до вчителя. У відповідь він надягнув ціле шоу!
Є правило серед студентів: якщо вчитель не приїжджає через 15 хвилин після початку пари, то можна сміливо залишити. Що робити, якщо учням не сталося? Що б він зробив в такій ситуації? Веб-сайт Він хоче розповісти читачеві смішну історію від професора Адама Геата Евітабла, до якого не прийшли студент. Професор вперше ставився, але потім лікував його великим почуттям гумору!
Биздж.ус Ви знаєте, що правила університету? Якщо вчитель не приїжджає 15 хвилин, пара скасовується. Що робити в протилежній ситуації?
«У класі необхідно розпочати півгодини тому. Учні немає. Як один з них був у класі. Але виявився адміністратором. Спрощено мене." .
«Це ще 5 хвилин. Мапа Я сказав, що не буде пари. Чи є це четвер? Чи можу я спати?
«У офісі все ще тихо. З кожним днем я чую двері відкритими, я стояти і посміхатися. Але ніхто не вступає в клас. Ось тут.
«Це було 45 хвилин від класу. Учні немає. Я ставю параноїдом. Що робити, якщо двері класу закривається? Я чекав. No. « .
«Що загинув кожен у світі? Я впевнений, що зомбі apocalypse почав і я пережили, так само само самотні в мій клас?
«Я одягаю всіх святих, що якщо ніхто не показує, я зробив з ним!»
«Пташиний птах на підвіконні. Я запросив її слухати мій урок алгебри. Вона відмовилася. Нехай вона їсть!
Я написав сценарій, в якому всі мої студенти були в страшній автомобільній аварії і так вони були пізно. р.
“Я знову перевірив свою електронну пошту, що якщо я пропустив щось?” Немає листів. Це дивний. Maybe я помер? Я помер? Чи це каблук?
«Список студентів порожній, як моя душа. Добре, ви повинні їсти ці цукерки самостійно.
«Хмм, що якщо я просто почала лекцію?» Студенти почать, що хтось говорить і покажуть. Що б не бути божевільним, це? Чи не це?!
«Я одягаю Богу, якщо це відверто, я знизився і починає лікуватися».
«Увімкнути в офісі автоматично. Я повинен почати рух. Є принаймні одне значення в цьому."
«Я чув голоси зовні і кинувся до вікна з серцем. Виявилося, що діти їздить велосипедами.
«Чому не ви в школі? Моя вчителька потребує тебе! Я відштовхував закрите вікно і дав їм середній палець.
«Я почав гасити стільці в класі. Вентиляторфеті - це великий студент. Шармандер - піонер."
Я написав листа до мого боса: "Чи всі мої студенти?!" No відповідь." .
«Це сталося. Я почув двері відкритим. Кроки йдуть. Дійсно? Студенти Ти тільки час і півпізня?
"No."
«Я був достатнім. Я даю. Я попакую мій фарш і збираю додому. Не потрібно навчати всіх сьогодні.
Не прийшов до професора для пари. Деякі студенти прийшли, але вони просто потрібні комп'ютер. Адам ніколи не дав лекції, що день.
Але його твітів поділилися сотні користувачів. У зв'язку Адам писав:
Веб-камера