Як навчитися прокидати на тривожному годиннику

Чи складно виїхати з ліжка після тривоги? Ви хочете вимкнути і продовжити спати?

Я використовую для цього обряду кожен день. Коли тривожний годинник переривався сон з пірсингом, я відразу відключився неприємний пристрій. А потім, половина овець, повільно почав дивувати, якщо я дійсно потрібно, щоб отримати:

Теплий і затишний під ковдрою. Якщо я отримую, це буде холодно. Дуже приємно.

О, я дійсно повинен отримати. Приходь на, ноги ... переїзд. Приїжджайте, приходьте. Hmm ... це не схоже на ваші ноги переміщаються. Вони не здаються слухати мене.

Я повинен піти в тренажерний зал. Я. Хм. Але я не хочу робити фізичну освіту зараз. Я не їсти сніданку. Може бути, я повинен з'їсти млинець першим. Банан і горіхи. Це смачно.

Може бути я намагаюся отримати занадто рано. Я ще не торкався, маю я? Може бути отримувати на годинник сигналізації ненатуральні для мене? Чи не я можу бути більш продуктивним, якщо я прокинувся трохи довше?

Я не маю права зараз, я? Зайдіть ще 5 хвилин або більше. Життя не зупиняється, якщо я не збираюся зараз.

І є така тепла і спляча дружина. Вона не закохує її, коли я молився її в 6am ... але вона любить мене, і вона явно пробачить мене цей час, не вона? Я знаю... Я починаю її назад і плечі першими. Вона не може протистояти хорошому масажу, навіть на такий ранній час. Тоді я пат мій голова. Так, це те, що я дороблю. А потім я сидю на боці. Чи не так багато спільного дня?

[Hr-r-r-r] Hr-r-r-r-r-r-r-r-r-r-r ...

Дві години

Мені: Який час це? Я не пам'ятаю тривоги. Але вона була хорошою дружиною. Знаю, я вгадаю, що я повинен пропустити вправу вночі.

Дружина: Чому ви встановите свій будильник щоденно, якщо ви не отримуєте, коли це кільце?

Мені: Ви думаєте, що я поставив сигналізацію, щоб отримати? Я кладу його, щоб молитися тебе.

Звісно, щоб бути чесним, я збираюся отримати в будильник. Я був про те, щоб піднятися, але мій мозок не прокинув мене і дайте мені сон.

Швидко вперед до сьогодні ...

Моя тривожна годинна кілець між 4:00 і 5:00 ... але ніколи не після 5:00, навіть у вихідні та святкові дні. Я відключаю. Я заповнила легені повітрям і на видиху тягнути руки і ноги в різних напрямках. Тоді я зіткнувся до підлоги і отримаюся, поки моя дружина продовжує спати. Я ходжу до основного поверху, сніданку з фруктів, перейдіть до домашнього офісу, щоб перевірити свою пошту, а в 5:15 я ходжу в тренажерний зал.

Але в цей час немає голосу в моїй голові обговорення того, що я повинен зробити. Не існує голосу, що дає позитивну консультацію. Все, що відбувається на автопілоті, навіть перед тим, як я повністю прокинувся. Я не можу сказати, що це вимагає свого роду щоденного самодисципліну, оскільки він став умовним рефлексом. Якщо тіло контролюється підсвідомимістю і розумом все ще гасить. Коли тривожні годинникові кільця з ранку, я реагую до нього, як собака Павлова. По суті, це буде важко, щоб я не потрапити, коли я чую будильник.

Так як ви переключитеся з першого сценарію до другого?

По-перше, давайте подивимося, як більшість людей намагаються вирішити цю проблему, що я думаю, це неправильно.

Неправильним способом є використання вашої сили, щоб виїхати з ліжка вранці. Якщо ви почуєте тривогу вранці, ми можемо працювати з часом. Ви можете бути в тому, що я зателефоную "бразиновий фольг". Рішення, які ви приймаєте в цьому стані, не обов'язково повинні бути такими ж, як коли ви оповіщення і адекватні. Ви не можете довірити себе, і ви не повинні.

Якщо ви приймаєте цей підхід, ви, ймовірно, впадете в пастку. Ви вирішили отримати в певний час, але коли тривога відходить, ви скасуєте своє рішення. Коли ви лежите в 22:00, ви вирішили, що це буде добре, щоб отримати в 5:00. Але в 5 ранку ви вирішили, що це набагато краще спати перед 8. У У правді, рішення, яке ви приймаєте в 22:00, було Ваше вірне бажання...

Деякі люди, після читання це, подумайте, що вони просто потребують більшої дисципліни. Є логіка для цього, але проблема тут не дисципліна. Якщо ви хочете отримати в 5am, вам не потрібно більше дисципліни в 5am. Не потрібно говорити про себе. Вам не потрібно встановлювати два або три тривожні годинники в номері. А вам не потрібно супер-додаткові будильники, призначені для космічних технологій.

По суті, вам потрібна більша дисципліна, коли ви зробите і відчуваєте себе добре про себе. Визначте, що ви не можете довірити себе відповідальним, свідомим рішенням, коли ви пробудете вранці. Ви повинні мати дисципліну, щоб визнати, що ви не зможете приймати правильне рішення на 5 ранку. Ви повинні позбутися від неприємності всередині вас, що у вас є ранкові розмови. Він занурить вас.

Що таке правильне рішення? Рішення для делегування проблеми. Довірте вашу підсвідомість. Відповідність послуг причин тимчасово.

Як зробити це? Так само ми розробляємо будь-яку іншу майстерність. Повторіть знову і знову, поки дія стає звичкою. По-справжньому, ваш підсвідомий буде виграти і ваш мозок буде йти в режим автопілота.

Вона звучить silly, але вона все ще працює. Практика, що надходить в будильник. Практика. Не вранці, але протягом всього дня, коли ви зробите.

В спальні і створити умови, подібні до тих, які ви зазвичай прокинулися. Довгий півтемність за допомогою завісних вікон, або практики ввечері, коли він вже темний зовні. Якщо ви спати в піжами, зносите пап'ям. Якщо чистити зуби перед сном, щітайте їх. Якщо ви знімаєте окуляри або зв'язуєте лінзи під час сну, виконайте всі ці процедури.

Налаштуйте свій будильник протягом декількох хвилин вперед. Покладіть на ліжко, якби ви готували, щоб засипати очі і закрийте очі. Візьміть улюблену спальну позицію. Уявіть, що рано вранці... Попередньо бути запашним. Намагайтеся вві сні або просто розслабитися якомога простіше.

Коли сигналізація відходить, вимикайте якомога швидше. Потім ясен і розтягувати солодко, розтягуючи ноги і руки протягом декількох секунд... Після цього сидять, кладуть ноги на підлогу і виходять з ліжка. Посмішка велика. Потім запустіть звичну ранкову діяльність. Я отримаюсь першим.

Потім струшувати, повертатися до вашого стану до прокидання, лежати в ліжку, встановити годинник сигналізації знову і знову повторити всю процедуру. Повторити це знову і знову, поки ви досягнете автоматизму і можете пройти весь цикл без мислення про ваші дії. Якщо ви все ще слухаєте натяки вашого внутрішнього голосу, то ви ще не готові, і варто продовжувати навчання.

Не можна лосось повторювати ці дії кілька разів протягом дня. Тренування в тренажерному залі. Зробіть один або два раунди на день... 3-10 повторень в часі.

Так, це займе деякий час, але це не порівняти з тим, що ви отримаєте в довгостроковій перспективі, розвиваючи цю майстерність. За кілька годин, проведених сьогодні, може врятувати вас сотні годин на рік.

Якщо є достатня практика (Я не можу сказати вам точно, як довго це, тому що це дуже особисте для кожної людини.) Ви починаєте реагувати на фізіологічно по-різному на тривожний годинник. Коли ваша сигналізація вимкнена, ви будете прокинутися автоматично, навіть не замислюючись про це. Ви зрозуміли, що ви працюєте з замовленням дії, чим сильніше буде місце проживання. В результаті не буде комфортного перебування в ліжку після будильника. Ви відчуєте себе з місця.

Якщо ви добре в візуалізації, ви можете це зробити все психічно. Хоча практика швидше, звичайно, але я все ще рекомендую робити принаймні кілька фізичних вправ. У вас є тонкі деталі, які ви можете пропустити під час занять у вашій уяві, і ви хочете закріпити справжній досвід. Так, якщо ви схильні до психічного виховання, це фізично для перших кількох разів.

Найчастіше ви практикуєте порядок вашого ранкового пробудження, більш міцно вона буде поселитися в підсвідомості. Ввімкніть сигнал тривоги та отримайте негайно. Ввімкніть сигнал тривоги та отримайте негайно. Ввімкніть сигнал тривоги та отримайте негайно.

Як тільки вона стає щоденною звичкою, ви можете зупинити денну практику. Ця майстерність є самодотриманням. Потрібно лише пройти через короткий період адаптації. А потім звичаю стати невід'ємною частиною вас, поки ви вирішили змінити його самостійно. Навіть якщо ви віддаєте цю звичку з якоїсь причини (наприклад, витрачаєте відпочинок в різній зоні часу), ви завжди можете легко повернутися до неї. Як пам'ять м'язів. Після того, як ви запам'ятовуєте візерунок, він завжди буде з вами, навіть якщо ви забудете про це.

Будь-який шаблон поведінки, який ви практикуєте, коли ви кільце ваших ранкових тривожних годинників буде себе зміцнити в розумі, якщо ви повторите його досить довго. У вас вже є встановлений пробудження, але це, ймовірно, не те, що ви прагнете. Найчастіше ви повторите існуючий візерунок дій, більш міцно він фіксується в підсвідомості. Щоразу ви не знайдете сили, щоб піднятися на дзвіночок тривожного годинника, цей фізіологічний рефлекс фіксується краще і краще. Якщо ви хочете змінити цю звичку, ви повинні свідомо використовувати метод описаний вище.

Самопокриття про неправильні дії вранці не буде працювати, тому що це буде тільки частина цього ранку, що ви намагаєтеся змінити.й Не тільки ви не будете прокинутися на дзвіниці тривожного годинника, ви автоматично відреагуєте себе протягом кожного разу. Не є? Ви дійсно хочете дотримуватися цієї звички для відпочинку вашого життя? Якщо ви не змінюєте його, це буде. Для кращого або гірше, тільки ви можете контролювати ваші звички.

Коли ви переїжджаєте в новий порядок пробудження, рекомендуємо дотримуватися його 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Налаштуйте годинник сигналізації одночасно кожен день. Коли середовище розвивається, можна довільно змінити час підйому, а іноді навіть обійтися без тривожного годинника, якщо потрібно спати довше, але перед тим, що потрібно строго дотримуватися розробленого шаблону. Згодом це стане Вашою природною поведінкою, і ви зможете відхилити від неї час від часу без ризику втратити майстерність.

Я впевнений, що один раз ви отримаєте цю звичку, ви відразу будете любити його. Я вважаю, що це вміння бути одним з найбільш продуктивних. Збережіть сотні годин на рік і день після того, як день продовжує приносити переваги.

Просто подумайте про це - 30 додаткових хвилин, кожен день приносить більше 180 годин на рік. І 60 хвилин на добу в рік перетвориться в 365 годин, які відповідають дев'ять 40-годинних робочих тижнів. Це величезна кількість часу! Я не знаю про вас, але я можу використовувати цей час більш креативно, ніж лежачи в ліжку довше, ніж мені потрібно.

Рулі три: Як зробити свій день максимально продуктивним

Як навчитися керувати подразниками

Я хочу спробувати цей метод. Я знаю, що з ліжка здається дурною, але що якщо це працює? Вам подобається відчуття абсолютної впевненості, що ви можете легко стояти біля дзвінка тривожного годинника, незалежно від того, скільки це кільце. Не існує причин, чому ви не можете довірити протягом декількох днів. Ви просто повинні розпочати це. Видання

Кредитний Стів Павліна

Джерело: www.allstevepavlina.ru/how-to-get-up-right-when-your-alarm-goes-off