Цікаве життя. Перед тим, як людина підіймала коровам, що він отримає молоко коров’ячем. У овочному магазині він купував овочі, а не що виглядають як овочі без смаку або запаху. Покупка хліба, людина знає, що вона була хлібом, а не борошняним продуктом з усіма видами добавок.
Сьогодні, підходу до лічильника, людина повинна дізнатися, чи купує молочну або молочну продукцію. Плюс, яка ємність упаковки, схожа на 1 літр - 900 або 950 г?
Маркери, консультанти бізнес-процесів та тренери називають це споживча грамотність. По-перше, вона знав, що після того, як він зробив свою роботу, він міг купити молоко, хліб, м'ясо.
Тепер кравець знає, що після того, як він зробив свою роботу, перш ніж він купує крупу, він повинен прочитати всі етикетки і підрахувати всі грами, які він хоче їсти в правій кількості і якості, він повинен бути літровим споживачем.
Кожна сучасна людина почала приймати додаткові дії в житті. Чи є це накладна дія або добровільна? Ви обираєте, «Після роботи, втомлених або життєрадісних, хочуть витрачати час на читання етикеток, переплативши для краси пакетів і т.д.?» Я не думаю, що вони обрали. . й
Чи є це ринкова економіка з здоровим конкурсом, життєздатним бізнесом або відсутністю чесності та доброчесності, або нашої «символічної грамотності»?Або можливо, це втрата сенсу, прості значення життя: Коли справа для людей, не тільки для прибутку за всіма витратами,
При повагі людям і чесності показати товар обличчям, не приховувати його за красивою упаковкою і рекламуПорівняти з конкурентами, що не важливо для вас. Може бути корисною, ніж накладаються на клієнтів?
Можливо, варто пам'ятати, що завдання бізнесу полягає в тому, щоб служити людям, і не тільки зробити прибуток? Якщо ви обслуговуєтеся і корисні, ви не будете без прибутку (Я маю на увазі принцип і ставлення, не глобалізація і податки).
Як це те, що природні значення зникають від нашого життя?Чому б людина на ТБ рекламувала молоко або сметану? Ми не всі знаємо, що виготовляється з молока та сметани? Ми знаємо. Але ми отримуємо цю рекламу на всіх каналах, а потім ми виходимо і купуємо той же молочний і сметанний крем, плативши телебаченням, маркетингом, дизайном.
Значення?Чи є реклама замінника слів? «Будинок в с.» – молоко, «Здоров’я» – сир. Ні, ні, вони торгові марки, які виробляють продукцію. Молоко - молоко, сир - сир сир. Що я подбаю про назву заводу, яка упаковує сир? Я не запитую ім'я корова, яка дав молоко, чому має бути важливим для мене, якщо його техніка обробки не відрізняється від інших упаковок?
Я погоджуюсь, що це означає знати і платити за технологію, яка врятувала мене молоко, здоров'я корова і корму для нього. Але чому мені потрібна історія про міфічну розмову зайчика на телевізорі, життєрадісний молочник, Matroskin cat або будинок в країні?
Я не обрала опцію «справжливої казки перед покупкою молока» або «програшую з собою якусь незаймана на упаковці». Я просто хочу молоко. Розважальна реклама, з фотографіями на коробці, не потрібно.
Коли я хочу, щоб весело, я піти в цирк або взяти дошку гру.Я наполегливо затриманий, спочатку на телевізорі з казковою рекламу про молоко, і в домашніх умовах, покупка молока, я знаходжу,
Ось 900 грамів молока. Це найбільш важливі розваги.й У цій точці бізнес-консультант збивається в вухо: «Дуже, що не 1 літр, але 900 грам? й
Де ваша споживча грамотність? Все починається з вас! Не купуйте, і це?
Так це ви, Я говорю його, навчаючи людей, як збільшити продажі, робити це важче для загального чоловіка, щоб вибрати. Що робити з ним? Ви навчите фахівця грати на людських слабких сторонах, ускладнюйте правила гри (реклама, маркетинг, меркандайзинг і т.д.) так, щоб вони тільки купували продукти і знаходилися, що сир рубаний і має менше молока в коробці, хоча коробка виглядає як літр. І молоко не молоко, але відновлюється від сухих. Що ви вдягнете в вуха про споживчу грамотність? Чи можна говорити про чесності та жаді?
Здавалося б, сміятися на мене? Замість роботи або відпочинку після роботи, я подрібнить коробки всіх виробників, які шукають 1-літрову упаковку? Ви не думаєте, що я маю щось інше, щоб зробити, але вирішити вашу проблему?
Зважаючи на те, що бізнес живе людей. Тоді чому не любити людей так багато? Тому що ви думаєте, що вони стикалися, і вони зайняті роботи? А! Держава - це спрямування податків, ви хочете лежати під пальмою, ваша дружина хоче купити нове пальто?
Що робити з споживчою грамотністю? Ви є супер-сумний бізнес-консультант, який заливає інформацію в вухах про маркетинг низького бутона та прискорює продажі, і ви також продаєте споживчу грамотність споживачу споживачу споживачу? Молот! Зроблено потребу в тонкому повітрі. Незабаром ви організуєте курси «Оцінювання нешкідливості споживачів».
Ви забули, бони консультанта вухо, ми живемо в ринковій економіці, змаганнях та всьому. Всі права, я кажу конкурс. Він має сенс.
Але чому це змагання за мої кошти? Хтось "Буренка" (Я не знаю, якщо є такий бренд) хоче розбити мене, покупцеві. Він хоче мені купити сметану, молоко. Таким чином, Буренка витрачає багато грошей, інформувати мене про себе через багаторазову рекламу на телевізорі, унікальну упаковку та дизайн, запрошує дорогі дизайнери, маркетологи, промотори, мерчандисти. Перемістити на Я помітив "Буренка" на полиці магазину і що? Що коштує? Я хочу платити всі витрати на просування ... Хм. .
Тим не менш, загальна людина, що дає дитині в школі, читає унікальну пропозицію продукту цієї школи, щоб точно дізнатися, що він надішає в хорошу школу. Школа може бути не школа, але щось інше. Він хоче бути впевненим, що при купівлі ковбаси він буде придбати ковбасу з м'яса, не ковбасу.
Що, купуючи чайник, він купує не просто барвистий продукт, але безпечний і зручний електричний прилад. Стоматолог, що відремонтував зуби, шукає молоко, яке буде просто молоко, а хліб буде хлібом, не борошняним продуктом, фарширований всілякими добавками. Все. Я не впевнений, що ви сказали. Здавалося б, що час приїжджає, коли «проміс не означає маррінґ. й
Кожна людина повинна зробити себе самостійно. Коли ми робимо бізнес, ми не встигаємо змінити значення. Коли ви робите бізнес, ви стурбовані якістю і перевагою того, що ви робите.Є питання про честь, і є бізнес. Це різні речі і різні значення. Заслужений не є рівним комерцією. Почесна грамота. Ви не можете замінити один, але це було замінено.
Чи можна ці два значення поєднувати? Звичайно, це можливо, якщо вони доповнять один одному і прибуток, що випливає з честі, і не навпаки, тому що прибуток не гарантує відзнаку, але скоріше допомагає його втратити. . й
Коли бізнес займається отриманням прибутку, все орієнтоване на нього, то всі засоби хороші. Є багато способів уникнути пошуку споживача в оці. Прибуток допомагає в цьому. Чи можна ви бачити око? Ви можете замінювати значення неочищених. Не можна пам'ятати честь. Тільки комерція.
Позбутися від ілюзії, які можна змінити інших людей.10 речей, які ви можете пошкодити пізнішеЯ для добробуту людей, країни і кожного окремо. Але не за вартістю втрати честь і заміщення значення.
Що робити?
Не можна змінити значення. Згадувати честь.Більшість людей, які займаються причиною відзнаки, прийдешнє інше життя. Більшість визначає світ, який ми живемо.Видання
Автор: Олена Романова
Джерело: Romanova-l.livejournal.com/144205.html