Рейтинг дружини за знаком Зодіаку! The Libra Дружина є просто a dream...

Хто є найкращою жінкою і дружиною в Всесвіті? Відповідь очевидна, але все ще! Давайте подивимося, що про нього говорять зірки.

Редакція "Сайт" Я дізнався, хто тут. Дружина ЗодіакуЯка дівчина повинна бути більш обережною з ...

Зодіак в'язниці12 місце - Scorpio

Пошкоджена красива, непристойна і дуже розумна жінка Scorpio - найгірша дружина в світі. Людина, яка бере її, як дружина продає себе в рабство. Не сумнівайтеся, це чудова і приємна для того, щоб послужити таку коштовну леді, але при цьому ви звикнете до свого складного персонажа, ви встигнете заробляти примхистість, еректильна дисфункція і старе пансіонат.

11 місце - Риби

Змащуючи рибу, як має кошеня, тому що переваги їх однакові. Риби неземні і привабливі істоти. Якщо рибна жінка знаходиться в гарному настрої, вона може бути вичавлена на ручки. З якоїсь таємничої причини представники сильної статі потрапляють у вентиляційну залежність від цього знака зодіаку. І якщо деякі диредевіл керують розривом відносин з Рибкою, життя залишається безглуздим і порожнім.

10 місце - Лев

Бравлет переходить в битву з Левами. Дружина Лева – це дорогий вітрин – вона має найдорожчі ювелірні вироби, кращі автомобілі та все. Все залежить від апетиту передп'ясної пасти. Теоретично можна розвести предатор, але тут практично - після розлучення всі жінки здаються тьмяними і блідими копіями. Але для обслуговування іншої левеси, гроші вибігаються, га!

Рейтинг дружини за знаком Зодіаку! The Libra Дружина є просто a dream... р.

9 місце - Sagittarius

Дружина Сатана. Все, що вона потребує, є Вашою безсмертною душею. Як говорить дружина, це завжди буде. Якщо ви заважаєте, ви загорнете назавжди в пеклі.

8 місце - Близнюки

Найнебезпечніший вид дружини. Вона знає, хто чоловік дійсно є. Ви не можете приховати нічого, не намагайтеся! Не пропустіть нічого, щоб покласти цей cookie вниз, ви вже жиру.

7 місце - Овен

Дуже цікавий вид дружини. Це найкраща річ, яка може стати її чоловіком, з якого вона 100% переконана! Вона боїться до останнього, але вона відреставрує чоловіка. І за користь останнього.

6 місце - Лібра

Чудова кухня, красива жінка, прекрасна коханка - так, це дружина Лібра. Мрія, право? Але тільки в ті дні, звичайно, коли її величність є своєрідною і ніжною. Лібра присвячує решту свого вільного часу на скандали, тантуси та безкінечне вживання чужої печінки.

5 місце - Вірго

Дружина-Віргін - чудовий супутник, кращий друг і супутник. Я переконаний, що пара повинна виглядати в одному напрямку, і в тому, що вибирає Вірго. Вона буде лідером пакету. Формально ви тут лідер, але вовк припускає всі обов’язки. І якщо у відповідь на пропозицію своєї руки і серця ви почуєте «Я буду думати» – біг, брат!

4-е місце - Таврус

Ви повинні замаринувати таку дівчину, якщо ви дуже весело і не дуже багата джекса. Вона не повернеться до тих пір, поки вона виросла успішної людини з вас, але все радість від вас буде йти. Але якщо ви думаєте, що літати набір в голову на стоий час все ще весело, то піти за це!

3-е місце - Capricorn

Ідеальний чоловік повинен бути чоловіком ідеальної жінки, все елементарно! У виборі партнера компанії Capricorns орієнтуються на користь і користь, а не деякі види любові. А якщо жінка-Козерог вибрав вас, вам пощастило для відпочинку вашого життя. Дійсно, якщо ви не закручуєте...

2-е місце - Акваріус

Друге місце йде в Акваріус. Вічно молодий сміх, повітряний і ніжний - це дівчина - мрія будь-якого чоловіка. Правда, вам доведеться поцікавити ваше щастя дуже важко, тому що переконливе її до маррі не є простим завданням.

1 місце раку

Сім'я приходить до раку! Це гріх скаржаться на цю леді. Вона розумна, і красива, і будинок ідеально підходить для автомобілів, і її родичі. Що не мрія? Тому що сім'я важлива. Якщо ви не хочете, щоб ваша сім'я не загубила, або ви отримаєте те, що ви заслуговуєте! І не шкодуйте, що не зраджує незаймана. Ви не можете!

Цей гороскоп - жарт і не варто брати до серця. Але є деякі правди в кожному жарті?

Зараз кожен може публікувати статті.

Спробуйте Написати статтю Автор статті

Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!