389
Види іспанських євреїв, смачні! Крунчи цукровий торт.
Альмошиванна! Не писемно. Це називається. ЦукеркиЩо я не можу протистояти і підготуватися. Не найбільш раціональна страва ще борошно, цукор, вершкове масло. Але кожен в домашніх умовах любить це так багато! Скоріше, я насолоджуюсь ароматом запікання і захоплюючим процесом приготування.
Блаженний - вираз на обличчі чоловіка, який вперше присмакує це хрустке диво! Я читаю десь, що історична батьківщина рецепта є Іспанія, тому євреї, що живуть там готують солодощі. Вони знають багато про випічку, звичайно!
р.
Рецепт тортів в духовціІнгредієнти
Підготовка
Отримана порція досить для двох, швидше за все,. Дуже хороший торт! Я люблю спекотну більшість, але я чув від друга, що її сім'я воліє цю пасту вже охолону.
Насолодіться Вашим здоров'ям і запам'ятовуємо сайт з вдячністю "Сайт"!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Блаженний - вираз на обличчі чоловіка, який вперше присмакує це хрустке диво! Я читаю десь, що історична батьківщина рецепта є Іспанія, тому євреї, що живуть там готують солодощі. Вони знають багато про випічку, звичайно!
р.
Рецепт тортів в духовціІнгредієнти
- 200 мл води
- 50г вершкове масло
- 50г рослинної олії
- 130г борошна
- щіпка
- 3 яйця
- 5 ст. цукру
- мелена кориця
Підготовка
- Наші інгредієнти дуже прості! Для солодкого торта ми зробимо тісто, яке виглядає як заварний. І свінгери Виявилося ідеально, вибирайте хороші продукти: якість вершкового масла і яєць важлива, краще взяти домашні яйця.
- Відварна вода, додають вершкове масло і рослинне масло. Хочу приготувати з оливковою.
- Олія розтоплюється в воді - видаліть каструлю з вогню, додайте борошно і щіпку солі до води. Перемішайте тісто шпателем.
- Тепер перемішайте 3 яйця в тісто, поступово, без застібки.
- Покрийте горщик з пергаментом, змащуйте папір рослинною олією. Поставте тісто рівномірно.
- Залийте товсту черепицю з корицею цукру зверху! Якщо ви не занадто любите корицею, або раптом це не було дому, можна просто цукром. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
доб. - Rouge, хрусткий, солодкий! З холодним молоком, гарячий какао, кава, компот ... Це відданий! Смачні торти. Діти люблять цей рецепт дуже багато.
Отримана порція досить для двох, швидше за все,. Дуже хороший торт! Я люблю спекотну більшість, але я чув від друга, що її сім'я воліє цю пасту вже охолону.
Насолодіться Вашим здоров'ям і запам'ятовуємо сайт з вдячністю "Сайт"!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Не поспішайте відкинути старі речі. Візьміть клей ПВА, серветки, лак і створити красу!
Елевантна піжама