Види іспанських євреїв, смачні! Крунчи цукровий торт.

Альмошиванна! Не писемно. Це називається. ЦукеркиЩо я не можу протистояти і підготуватися. Не найбільш раціональна страва ще борошно, цукор, вершкове масло. Але кожен в домашніх умовах любить це так багато! Скоріше, я насолоджуюсь ароматом запікання і захоплюючим процесом приготування.

Блаженний - вираз на обличчі чоловіка, який вперше присмакує це хрустке диво! Я читаю десь, що історична батьківщина рецепта є Іспанія, тому євреї, що живуть там готують солодощі. Вони знають багато про випічку, звичайно!

Види іспанських євреїв, смачні! Крунчи цукровий торт. р.

Рецепт тортів в духовціІнгредієнти
  • 200 мл води
  • 50г вершкове масло
  • 50г рослинної олії
  • 130г борошна
  • щіпка
  • 3 яйця
  • 5 ст. цукру
  • мелена кориця

Підготовка
  1. Наші інгредієнти дуже прості! Для солодкого торта ми зробимо тісто, яке виглядає як заварний. І свінгери Виявилося ідеально, вибирайте хороші продукти: якість вершкового масла і яєць важлива, краще взяти домашні яйця.

2. Відварна вода, додають вершкове масло і рослинне масло. Хочу приготувати з оливковою.

3. Олія розтоплюється в воді - видаліть каструлю з вогню, додайте борошно і щіпку солі до води. Перемішайте тісто шпателем.

4. Тепер перемішайте 3 яйця в тісто, поступово, без застібки.

5. Покрийте горщик з пергаментом, змащуйте папір рослинною олією. Поставте тісто рівномірно.

6. Залийте товсту черепицю з корицею цукру зверху! Якщо ви не занадто любите корицею, або раптом це не було дому, можна просто цукром. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
    Види іспанських євреїв, смачні! Крунчи цукровий торт. доб.

7. Rouge, хрусткий, солодкий! З холодним молоком, гарячий какао, кава, компот ... Це відданий! Смачні торти. Діти люблять цей рецепт дуже багато.

Отримана порція досить для двох, швидше за все,. Дуже хороший торт! Я люблю спекотну більшість, але я чув від друга, що її сім'я воліє цю пасту вже охолону.

Насолодіться Вашим здоров'ям і запам'ятовуємо сайт з вдячністю "Сайт"!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті Види іспанських євреїв, смачні! Крунчи цукровий торт.

З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері