Цікава головоломка про вкрадене яйце з сюрпризом

Немає нічого краще, ніж перебування додому окремо, залити чашку свіжого чаю і дайвінг у улюблений детектив. І якщо ви не думаєте про себе без такого часу, то вам обов'язково доведеться спробувати цю логічну проблему! Веб-сайт Він запрошує читача відчути себе в ролі детектива, намагаючись вирішити таємницю таємничого зникнення ювелірних виробів.

Одного разу виявляти Великодня з друзями Сміту. Всім був великий час, коли власник будинку виявив, що один з яєць був відсутній. А втрата не буде настільки страшною - ви знаєте, яйце - - якщо це було просто.

Пан Сміт спеціально зробив папіє-маше яйце, всередині якого було приховано діамантове кільце, призначене для дружини Лаура. Він був неймовірно застарілим, тому наш детектив взяв участь у пошуку. Він почав запитати всіх членів домогосподарств, якщо вони побачили яйце.

до О, немає, я не маю. Я провів цілий вечір на ганку. Але звідти я побачила трохи Тімми, що проціджують яйце, заховані в шафі, піднімаючись на стілець, натираючи його і подобаються. Він вийшов в сад і кинувся після нього, але не зловив. Ось я знайшов тільки оболонку цього яйця під кущами. - сказав брат Лаура Іван.

Детектив вирішив попросити хлопчика, якщо він сказав, що був вірним. Але хлопець був відхилений цими звинуваченнями і повторив, що він не взяв ніякого яйця, набагато менше перерву його, щоб отримати кільце.

Потім детектив взяв схожий курячий яйце з столу і покладіть його на шафу. Тоді він перетворився на Сміт сім'ю і сказав:

до Він не взяв яйце і кільце. Задайте Джон про інцидент, тепер я знаю, що він пішов!

Так, як виявляв правду?

Відповідь

Не вдалося бачити яйця на шафі, стоячи на підлозі, він просто не мав достатньо зростання. Дядько Джон може вкрадени яйце і кільце.

Веб-камера