474
Якщо у вас є якісь образи. й
Після того, як майстер і навчальний заклад прогуляли заміський шлях. Вони бачать чоловіка, що приїжджає до них, всі збуджені, майже крісельні.
до Що сталося, мій друг? запитав вчителя.
до Схадель просто здав мене з його останнім словом і, крім того, був Що зробив мені до нього?
до Він не може відхиляти вас, майстер відповів.
- Як він не міг, якщо він вимкнено! – дивний пасербі. Ви не знаєте його, і ви бачите мене вперше. Як можна сказати?
Учитель відійшов кілька кроків, шукаючи чогось на землі, потім зігнути вниз, підійшов щось і підійшов до чоловіка, утримуючи те, що він знайшов у затягнутій фістці:
- Візьміть це, це допоможе вам.
Він автоматично приймав пропозицію, але побачивши, що це було бета, він боявся і кинув комаху.
до Що означає? перехрещувався.
- Вибачте, що я не лякаю тебе. Але мій Apprentice обов'язково має те, що вам потрібно.
І перевернувшись до диску, він сказав:
- Дайте цей гідний ніжник, який ми знайшли, коли ми відпочивали в саду.
до Що це таке? Оповіщення про пасербі. - Якщо є ще один крап, я не збираю його!
Студент незадоволений котом і вивів яблуко. Пастербі дивився головоломка на красивих і соковитих фруктах і, переконавшись, що не було лову, подякував, але не взяв.
- Чому це не потрібно? Просив вчителя. - Я отримав помилку!
- Я забрав бджолину, Я не знаю, що ви дали мені! Я просто не потребує яблука.
до Це в житті. Нерідко ми приймаємо те, що ми не потребуємо і навіть не розсмоктуємо так, що без мислення.й Ми працюємо з нами. Але існує велика різниця між наданням і наданням.
Я можу дати вам щось, але до тих пір, поки ви приймаєте його, моя дія залишиться незакінченою: Я даю - ви не берете.
Але якщо я даю вам, і ви приймаєте його, моя дія досягається: Я дав, ви прийняли.
Я не можу дати вам щось до тих пір, поки ви приймаєте його.
Чому ви відповіли добре зло, мудрий
Не поспішайте скаржитися. . й
Я можу дати, але даваю дію, яка залежить від нас.
Якщо у вас є якісь образи, ви маєте вибір: прийміть свої образи (по-перше, ми робимо це без думки про це) і відступаємо, або просто не приймаємо їх, розуміючи, що вам не потрібно.
Ось чому я сказав, що ця людина не може змусити вас – він змусив вас, але ви «допомогти» він не змусить себе приймати образи!
Джерело: pritchi.ru/id_2873
до Що сталося, мій друг? запитав вчителя.
до Схадель просто здав мене з його останнім словом і, крім того, був Що зробив мені до нього?
до Він не може відхиляти вас, майстер відповів.
- Як він не міг, якщо він вимкнено! – дивний пасербі. Ви не знаєте його, і ви бачите мене вперше. Як можна сказати?
Учитель відійшов кілька кроків, шукаючи чогось на землі, потім зігнути вниз, підійшов щось і підійшов до чоловіка, утримуючи те, що він знайшов у затягнутій фістці:
- Візьміть це, це допоможе вам.
Він автоматично приймав пропозицію, але побачивши, що це було бета, він боявся і кинув комаху.
до Що означає? перехрещувався.
- Вибачте, що я не лякаю тебе. Але мій Apprentice обов'язково має те, що вам потрібно.
І перевернувшись до диску, він сказав:
- Дайте цей гідний ніжник, який ми знайшли, коли ми відпочивали в саду.
до Що це таке? Оповіщення про пасербі. - Якщо є ще один крап, я не збираю його!
Студент незадоволений котом і вивів яблуко. Пастербі дивився головоломка на красивих і соковитих фруктах і, переконавшись, що не було лову, подякував, але не взяв.
- Чому це не потрібно? Просив вчителя. - Я отримав помилку!
- Я забрав бджолину, Я не знаю, що ви дали мені! Я просто не потребує яблука.
до Це в житті. Нерідко ми приймаємо те, що ми не потребуємо і навіть не розсмоктуємо так, що без мислення.й Ми працюємо з нами. Але існує велика різниця між наданням і наданням.
Я можу дати вам щось, але до тих пір, поки ви приймаєте його, моя дія залишиться незакінченою: Я даю - ви не берете.
Але якщо я даю вам, і ви приймаєте його, моя дія досягається: Я дав, ви прийняли.
Я не можу дати вам щось до тих пір, поки ви приймаєте його.
Чому ви відповіли добре зло, мудрий
Не поспішайте скаржитися. . й
Я можу дати, але даваю дію, яка залежить від нас.
Якщо у вас є якісь образи, ви маєте вибір: прийміть свої образи (по-перше, ми робимо це без думки про це) і відступаємо, або просто не приймаємо їх, розуміючи, що вам не потрібно.
Ось чому я сказав, що ця людина не може змусити вас – він змусив вас, але ви «допомогти» він не змусить себе приймати образи!
Джерело: pritchi.ru/id_2873