Метт Рубі: Технологія не зберегла нас. Вони їсти нас живим.

Американський виробник і комедія Мапа сайту Він написав на своєму блозі на Середній, Чому багато сучасних технологій та ІТ-продукції збираються в вільний час, хоча вони спочатку створили для того, щоб звільнити його?й

На його думку, Зайнятість призводить до ослаблення особистих зв’язків між людьми, а також реклами сучасних брендів сприяє цьому.й

"Що потрібно час роботи сьогодні."Він приваблює нові драйвери на рекламу. Уберй Тоді життєрадісна музика звучить в відео, а стильний хлопець за кермом починає рухатися вчасно, демонструючи всі його зовнішній вигляд, що це дійсно дуже весело.

Я не смішний. Чи дійсно вони намагаються зробити фразу "друга робота" звукове звернення? «Це не друга робота, бокова робота». На цьому курсі ми будемо говорити, що люди з біполярним розладом мають «фізичну особистість. й

І що сталося в нашій культурі, коли ми прийняли його як той факт, що кожен повинен працювати кілька робочих місць: будучи водієм таксі, орендувавши кожен квадратний дюйм вільного простору в квартирі, або будучи зануреним хлопчиком, який використовується замість іншої людини? Ми вважаємо, що це «прогрес». й

У старі дні, все це було обов'язково, що ваше життя збирався на схилі. Це означає, що ви є частиною економіки спільного доступу.

Пам'ятайте, що технологія обіцяє зберегти нас? «Всі ці пристрої економлять час, що означає, що ми будемо ефективнішими», – ми думали. Все постійно скаржаться на роботу. Технології не зберігають нас. Вони їдять нас живим.

Технології звернулися на весь час, який був звільнений з його приходом. Безлімітний капіталізм не дасть вам час, свободу або миру. Через це люди змушені працювати на сьомий піт за пару центів, щоб зробити звіт четвертого кварталу досить привабливим для акціонерів.

IT-компанії розповідають про себе як героїв: думають про те, що вони говорять про «змінити світ». Поки все, що вони роблять, це технології для білого, багатих дітей у 20-х і 30-х роках, які вирощували і переїхали в великі міста, але все ще шукають програми, щоб замінити маму:

• «Мом мене з футболу» - Убер.
  • «Мама мила мій одяг» – тут Flycleaners.
  • "Мати очищають мій номер" - це зручний.
  • «Мама купила крупу» - Blue Apron.
  • "Мом приготований обід" - тут безшовні.

У долині люди навіть приходили до назви цього явища. «Мум-тек».й Виявляється, що деякі неповні програми намагаються диктувати, як жити. І коли мова йде про безшовні. Скільки я люблю рекламу для цієї послуги з доставки обіду на Нью-Йоркському метро, де вони роблять задоволення від тих, хто варить свою їжу і вирізати всіх мешканців міста під одним гребінцем.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:

• «Тільки коляски або покраїнски готують. й
  • «Ви не знаєте інших людей. й
  • «Ви знаєте ім’я кур’єра, але сусіди не знають. й
  • «Прийміть своїх покраїнских друзів постаючи фотографії дітей, ви можете розміщувати фотографії вашої вечері. й
  • «Ви не повинні використовувати кухню, тому ви можете орендувати її. й

І я впевнений, що ця реклама була означена як гребінець творчості і прагнення показати, що сервіс розуміє, що Нью-Йорк все про. Але створює атмосферу святої дизтопії, де облігації між сім’єю, друзями та громадою повністю згорнулися. Всі речі, які дійсно важливо.

«Здоров'я Вашого бажання не зустріти людей. Безшовний спосіб їсти Нью-Йорк. Автор запис: "Це оголошення для сервісу, або виклик для шкільної зйомки?"

Це нескінченне колесо капіталізму, в якому ми змушені бігти за технологією до брика невинності. Видання

Кредитний мат Ruby

Цікаво: Вбити особисте життя

Технології роблять нас міцними.

Джерело: vc.ru/p/sharing-apocalypse