Психосоматика глаукоми

Про те, як навчалися психосомаки глаукоми, розповісти про гарну історію.

Коли жінка просить порадувати.

до Яка проблема? попросити Саба.

- У мене є глаукома, жінка відповів.

- Я не знаю причину цього захворювання. Я хочу, щоб я знав.

Після того, як він вішував, він підібрав пляшки мінеральної води з столу. Його очі припинили в пляшку. Він ретельно оглянув і оживив жіночий номер.

- Я знаю причину вашої хвороби. Приходьте тут.

Глаукома є захворюванням, при якому внутрішньокулярна рідина накопичується в оці без відповідного відтоку.й Це збільшує внутрішньокулярний тиск.

Око нагадує кульку, наповнену водою, лопається рідиною зсередини. Натискається на оптичний нерв, і всі неприємності, пов'язані з цим, до смерті нерва.

Що зробив Claude Saba в пляшці, або досить через неї?

Побачила пляшку, наповнену водою (як околиця, наповнена водою)

Пропонується, що тіло хоче прискорити захід, допомагаючи їй через накопичення рідини в оці.

Приклад (від Gilbert Renaud, Цілує пам'ять)

Будинок жінки згорнув і страхова компанія мала платити гроші. Однак страхова компанія почала мати деякі проблеми, і вони почали затримати платіж. Паралельно жінка почала збільшувати тиск очей, оскільки вона чекала цих платежів.

Згадуємо пляшки води (Я особисто, коли написав статтю, експериментував з пляшечкою мінеральної води). Коли ви подивитеся на об'єкт через пляшку, ви побачите його, якби він був під загартованим склом.

Щоб уважно розглянути увагу - це теми тих, які розробили глаукому.

Уявіть матері, син якого п'є. Вона знає про проблему сина, і вона постійно думає з ним. Вона хоче знати, що він робить одночасно або іншим. Чи п'є зараз? Коли він приходить додому, вона починає з'ясувати, чи він п'є чи ні. Жінка розвивається глаукома.

Історія Дочка жінки має десять відносин з чоловіком. Про те, що її дочка робиться, постійно думаючи про це. Але дочка не хоче розповідати її матері, або навіть перестає ділитися. Але мама зачаровує себе. Де телескоп вона може вказувати через вікно дочки, щоб побачити, що відбувається? В результаті телескоп стане око, що буде напружено виглядати «так».

Тап на щитовидній залозі і 6 корисних кінезіологічних вправ

Можливо, фруктоз запобігає втраті ваги!

Як завжди психотерапія таких держав складається не тільки при визначенні страждань, що призводить до хвороби, але і в навчанні, як помірно і спокійно, як сильний дорослий, сприймають іксітум життя. Видання

Автор: Олена Гускова

Джерело: elenaguskova.ru/psihosomatika-glaukomy/