Стів Павліна: Не закрийте очі, щоб стати ідеями.

Від сумнівів до рішучої дії! Ідеї постійно знаходяться в повітрі, і дуже часто ви оселилися ідеям, що ви пізніше повинні залишити через деякі сумніви.

Тим не менш, якщо у вас є однакові або подібні думки з часу, слід звертати увагу на них.Не закрийте очі на ідеї у вашій голові.

Я знаходжу його корисною. Про насЯ не впевнений, що я коли-небудь реалізую ідею. Я думаю, що дуже важливо в собі.

«Ок». Я тебе почув. Я не знаю, що робити з ним ще, але я почула думки і прийняв його. й

Це може здатися як тріфле або якийсь вид блаженства. Проте, для мене це дуже важливо, я бачу цю просту дію як крок, щоб оцінити ідеї, що виникають і усвідомлення думок, що надходять до мене.

Коли ідея раптом приходить до вашого розуму, це не завжди означає, що ви повинні перекинути все і почати його реалізувати. Тим не менш, розуміння ідеї, кажучи, це великий перший крок оцінки ідеї та прийняття остаточного рішення про його значення. Дуже просто. Для того, щоб дієсловно говорити ідею, вона займає лише кілька секунд. Якщо ви хочете, або поділитися ним з кимось.

Які думки приходять до вашого розуму час від часу?

Чи можна подарувати мені деякі приклади таких думок?

Чи можна описати сутність ідеї, навіть якщо ви не думали її через?

Ви не можете говорити про це.

Якщо ця ідея зберігає спливаючу голову, подумайте, можливо, це хороша причина, щоб розповісти про це.

Поговоріть ідею не накладайте ніяких зобов’язань за вами.

Дуже часто, коли я змусив думки таким чином, вона відповіла мене і ніколи не перетнула мій розум знову. Це просто думки і слова, я не маю нічого робити після цього. Як правило, кожен тиждень деякі думки приходять на мій погляд.

Люди, які говорять мені у людини, часто знають, що я завжди працює з божевільними ідеями. Більшість цих ідей залишаться тільки словами, але я люблю поділитися своїми думками з іншими. По-перше, я люблю рубати і здивувати людей, і по-друге, голосна думка, здається, мені більш повну і чітку. Це не зупиняє мене від забутої ідеї, що приступає до чогось більше.

Іноді ідея не залишає мене і зберігає нагадку. Щодо декількох днів, тижнів або місяців, ідея повертається назад. Іноді це може зайняти різні форми, але я розумію, що це по суті така ж ідея, тільки в злегка різних оболонках.

Наприклад, ви можете подумати про початок бізнесу. Ви дізнаєтесь про цю думку, і після певного періоду ви його віддаєте. Але після того, як ви помітили, що ви думаєте про інший бізнес. Це здається абсолютно нова ідея, але Це те ж саме — від власного бізнесу.

Спробуйте приймати рішення. . й

Коли ідея оселиться в голові і ви в кінцевому підсумку дізнаєтесь про свою присутність, вона може мати абсолютно різні ефекти на свої емоції. Деякі ідеї мотивують вас діяти, інші можуть привести вас до ступору. Якщо ви не намагаєтеся заздалегідь і розвивати ідею, ви ризикуєте впадати в невимушене коло. Так само ідеєю буде продовжувати вас, поки ви не збираєтесь разом і зробіть наступний крок.

Для прийняття цього кроку необхідно прийняти рішення. Це не обов'язково остаточне рішення. Це просто готовність взяти участь у створенні ідеї в більш «практичному» напрямку.

Ви можете встановити деякий час протягом дня, щоб подумати про ідею докладніше і прийняти його. проміжний рішення. У більшості випадків ви просто не маєте достатньо знань і інформації, щоб зробити поінформоване рішення, але ви можете прийняти рішення для подальшого викопування теми.

Ви хочете продовжити роботу в обраному напрямку? Чи може ви прогнозувати наслідки, які можуть виникнути рішення?

Подумайте про написання думок.

Дискусії ваших думок з іншими.

Поговорити людей, які мають досвід в галузі.

Практика.

Зробіть початкове рішення, перш ніж продовжити дії, описані вище.

Якщо ви не пустили, ваша ідея може згасити. Якщо ви не робите нічого, ваші психологічні стани можуть стати циклом. Ви будете постійно стикатися з тими ж думками, які прийшли до вас на місяць або два роки тому. Це невибагливий цикл, мертвий кінець, не впаде в цю пастку. Зробіть рішення про свої ідеї та перейдемо.

Якщо ви берете час на роботу через ідею, Ви можете з'ясувати, що робити з ним – реалізувати його або залишити його і забути про це неспроможність.

Будь-яке рішення вже є результатом, тому ви можете звільнити вашу думку для нових ідей.

Якщо ви прийшли до висновку, що ця думка краще залишити, але це не залишає вас, значить, що частина вашої особистості все ще вважає це цінним. Яка частина вашої особистості не погоджується, ви можете пропустити щось важливе. У цьому випадку рекомендуємо детальний аналіз. Вам необхідно зробити кілька подібних раундів до того, як ви можете сформувати свідоме рішення.

Це схоже на те, як стартап може знадобитися кілька етапів отримання грошей, поки компанія починає заробляти гроші самостійно. Можливо, у певній ідеї заховані віртуї, що емоційна сторона людини відчуває себе, тоді як логіка не так страшна. У багатьох випадках емоційна сторона індивіда права. На перший погляд, емоції є більш примітивними, але в деяких випадках вони набагато корисніше, ніж логіка.

Деякі думки можуть зробити вас страшними, наприклад, залишаючи свою роботу, щоб почати бізнес, розбити старі стосунки, щоб почати новий, або різко змінити спосіб життя.

Ви можете керувати цими страхами просто за допомогою мапінгу в мозку потенційні переваги, які такі сміливі рішення тягнеться. Я колись написав книгу про те, як вбити страхи.

Перше рішення дозволить вам згорнути на невідомому, але привабливому шляху. Але це не все. Просто подумайте, що навіть такий невеликий крок тягне цілу серію подій.й

Упродовж багатьох років я думав, що це буде гарна ідея, щоб зробити публічну розмову, але я спробував не помітити її. Я був розробником відеоігор, і я не був спікером. Але в кінці я вирішив зареєструватися як спікер для однієї конференції, і я дійсно насолоджувався досвідом. Я був дуже боятися і в той же час прагнути поділитися своїми ідеями перед великим натовпом. Цей невеликий крок в кінцевому підсумку призвело до кількості подій, які продовжуються в цей день.

Кредитний Стів Павліна

Джерело: www.allstevepavlina.ru