352
Я залишила рис в холодильнику кілька днів. Що я побачив мій розум!
Китай щорічно виробляє близько 1,4 млн тонн рису для експорту. Це робить Китай одним з найбільших постачальників цього продукту в світі. Проте ми були шоковані, коли ми читаємо звіт про корейську газету:Китайський рис Небезпечний для здоров'я і виготовлений з пластику!
3610Р. 4200Р.
корейськи стверджують, що деякі з китайського рису виготовлені з картоплі крохмалю і пластику, які після приготування створюють ілюзію ароматного продукту. На щастя, рис Дуже легко виявити!
Редакція "Сайт" Допомагає визначити підроблений продукт.
Якість рису
Варто перевірити якість продукції перед подачею їх в сімейний стіл. Здоров'я Вашої сім'ї неоціненне!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
3610Р. 4200Р.
корейськи стверджують, що деякі з китайського рису виготовлені з картоплі крохмалю і пластику, які після приготування створюють ілюзію ароматного продукту. На щастя, рис Дуже легко виявити!
Редакція "Сайт" Допомагає визначити підроблений продукт.
Якість рису
- Водний тест
Покладіть ложку рису в склянці води. Органічний рис завжди осідає внизу, але синтетичний рис буде дратувати на поверхні. - Кисть кілька зернових рису.
Якщо рис перетворюється в білий порошок, він органічний. Але якщо після такої процедури виникають жовті плями, то виріб виготовляється з синтетичних матеріалів.
- Пожежний тест
Спробуйте встановити деякі рисові зерна на вогонь. Якщо вони починають горіння, не використовуйте підроблений продукт. - Тест преси
Зварити зручний рис і залишити його в пластиковій ємності протягом декількох днів. Не в холодильнику, але в сонячному місці. Якщо рис покритий цвіль, це чудовий знак! Це означає, що продукт повністю натуральний.
Варто перевірити якість продукції перед подачею їх в сімейний стіл. Здоров'я Вашої сім'ї неоціненне!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Я зробив суп невірно! Все про цибулю...
Як дізнатися дату закінчення терміну дії пухких цукерок? Смуги на помітці!