Цей 50-річний фермер занурився на 20-річний рік!

Зустріч Дженніфер Король - чудова жінка і ходьба мотивація! Її сильний тіло дозволяє зробити неймовірні речі: перетворювати величезні шини, грайливо, здійснювати з важкою лопаткою. Канал YouTube стрункої дівчини Джен дивиться більше сотні і п'ятдесят тисяч людей, і вона робить хороші гроші на ньому. Не дивно: відео Дженніфера показують людей, особливо хвилюючи своїх однолітків, що ви можете стати дивним у буквальному віці!

Фоторепортаж: Dailymail.co.ukВеб-сайт Вона передає фото Дженніферу, щоб ви могли бачити для себе. А просто поглянути на гарну красу!

«П'ятдесят років? На жаль, це просто чудово! Я бігу вперед на всіх вітрилах, досягаючи поставлених цілей і я просто не встигнути копати в зморшок!

Зміцнення тренування є те, що робить тіло так тонким і міцним. Я просто намагаюся подарувати мені краще, щоб показати максимум того, що я можу, і тіло подбає про красу і витонченість себе!

1 999 р.

Чотири роки переплетення повністю перетворені Дженніфер і дозволили їй остаточно сказати, що щастить її середню кризу. Вона зараз 150% впевнений у собі і її тілі.

р.

р.

р.

Веб-камера