Не поспішайте скаржитися. . й

Ми не знаємо, як прогнозувати майбутнє, але ми маємо можливість залучати дійсно хороші події. Не завжди, що ми думаємо погано. Ось чому Вчимося вдячні всімй Не поспішайте скаржитися на долю: можливо, вона дуже подобалася вам. Ваші очі не завжди дивляться, що попереду.

Це історія про те, як іноді невдача перетворюється в удачу.

Це був солодкий хлопчик.й Сонце сонне. Вдово він покатався і впав. Займіть ноги, відірвав його чол. І хлопчик відступив Його Богом, сказавши: "Що ти, якщо ти торкаєш себе так погано?" ? Але хлопчик не знав, що попереду на дорозі, де він просто осадив, чекав його отруйний змій і певну смерть.

Хлопці пішли іншим чином. Судденно з'явився гром. І він побіг до дерева, щоб приховати від дощу, але знову впав і вдарив жорсткий. І сказав він Богові, Що ти охоронець? Чи не дайте мені сховатися від дощу?

І повернувся до третьої дороги. Але хлопчик не бачив, як блискавка застрягти дерево, під яким він хотів приховати, і він миттєво зловив вогонь, захоплений полум'ям.

Хлопець пішов третій шлях. Він прогулявся ретельно, подивившись на ноги, і сказав: "Я не покладаю на вас більше, Бог, ви не захистите мене, ви не дозволите мені йти на дорогах, які я обирає. й

Зібрав руки. Він захопив Бога і сказав: Я більше не вірю, що ви існують. Тексти пісень, а це означає: Я не збираю дорогу, я збираюся над горами. Ви не допомагаєте мені, ви тільки перешкоджаєте і створює перешкоди. ?

Хлопчик не знав, що його третя дорога привели до ніде - він закінчився скелі.

І пішов хлопчик над горами. Він був важким і тілом, але коли він підійшов до вершини, він бачив три дороги з висоти: отруйну змію на першій дорозі, а обпалений дерево на другій дорозі і скеля на третій дорозі.І він усвідомив, що кожен раз Кратор врятував його від смерті.

З тих пір хлопець вірив у Бога і почав його довіряти.

Не все, що виглядає як збій дійсно невірно. Недостатня може бути великим бооном, і вона зберігає вас від нещастя, до якого не допускається. Видання

Translated by Любов Стефанишин

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8