Людмила Петрановська: Добре, що сім'я перестає бути обов'язковим.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Кожен може влаштувати свій сімейний життя, як вони хочуть, так і як сьогодні ми більше не під тим самим соціальними тисками.

Але зараз виникає питання, чому почати сім'ю на всіх і особливо тримати сім'ю.

І кожен знайде відповідь на неї. Я думаю, що це дуже добре, що сім'я більше не є обов'язковим і стає те, що ви хочете бути.

Сім'я - це різновид творчості, процес створення. Ми не запитуємо себе, чому я повинен малювати? Якщо ви хочете створити картини, якщо ви оберете цей процес, то ви малюєте. І якщо ти не ти, ти не малюєш.

Що таке сімейні відносини.

У Росії в цьому сенсі дуже цікава ситуація. Ми маємо декілька паралельних процесів, які не взаємодіють один з одним.

З одного боку, є молоді люди, які рухаються в одному напрямку в цілому європейської цивілізації. З певною специфікою і лаг, але в цілому в одному напрямку. З іншого боку, на поверхні, як шар олії, активно сприяє консервативним і навіть ретроспективним значенням.

Я часто помітив, що молоді люди говорять про те, що "необхідний", і жити в будь-якому місці, як вони дивляться. Якщо, наприклад, вони просять взяти участь в опитуванні, вони скажуть, що вони думають «право» росіяни повинні сказати. Але в їх особистому житті вони будуть по-різному. І це дивний стан в суспільстві і в свідомості людей. Чим більша емансипація, більша свобода відповідає реальним інтересам людей.

ТвитнутьВ інших словах, наші потреби передають нашим відбиттям: спочатку люди роблять те, що їм потрібно зробити, а потім, після цього, змінюючи свої ідеї про те, що справа і що це не так.

Щодо значень сім'ї в Росії, відбиття ще не відбулося, і потреби вже зустрічаються.

Але незважаючи на всі соціальні зміни, є ще відсоток людей в різних країнах, які вибирають жити самостійно, і відпочинок воліють жити в сім'ях.

залежить від багатьох факторів. Дитячий досвід відносин грає частину.

Якщо він був позитивним, то людина швидше за все хоче почати сім'ю.

Якщо в дитинстві був негативний досвід, то людина не повторить її в своєму житті.

І в цьому випадку важливо, скільки цього негативного досвіду дитинства був проведений, незалежно чи з терапевтом. Іншим фактором є характер. Деякі люди більше потребують теплоти і тісних відносин, тоді як інші є нормальними і самостійними. А потім є фактор удачі – в кінці, потрібно «моніцид» з кимось, щоб ви могли багато років разом. Видання

Автор: Людмила Петрівна

Джерело: thequestion.ru/questions/206490/mozhet-li-v-sovremennom-mire-sushestvovat-monogamnyi-brak