Слони, які не завжди на плечі

Я думаю дуже багато, як важливо не турбуватий Не береться на занадто багато відповідальності, не бере участі в проектах, які вичерпають і виключають вас всередину. Не намагайтеся відродити себе в певній мірі, що виходить, щоб бути щось, що не так важливо зараз.

Так, це було важливим або зануренням в якийсь період або епізод життя, і тепер, як якщо привид батька Хамлета продовжує витягнути з людських вен, скручувати кістки, зробити його підпискою на те, що гідно скорочує своє життя, нехай тільки те, що ці «поважні потреби» роблять до якості цього життя.

Як важливо правильно визначити розмір, потужність, власний ресурс.

р.

Як важливо знати ваші почуття.

Це те, що я розповідаю себе зараз. Іноді я починав трехерну бесіду з собою, переконливо себе важливість чогось. І душа суперечить, відчуває, як щільно я намагаюся зав'язувати пов'язку перед очима, як я намагаюся спокусити її в щось, що не суперечать їй, не рідним.

Для кожного такого сприйняття власної душі вам завжди доведеться платити рахунки. Як мінімум за те, що в житті ми потім включаємо в неправильному напрямку, на виворітних вулицях, з виворітними людьми. Фейк музика, звичайно, є також музикою. Але час, безцінний дорогий (одноразово я відчуваю себе так гостро) час, не можна повернути.

Я бачу,Люди стають в'язницями менш важливого, але важко відмовитися, потреби. Або заручники до деяких форм, які вони думають, це право.

Жінки, які проживають в шлюбі «за гроші» регулярно переконають себе, що це те, що вони потребують. Але якщо ви попросите те, що вони витрачають гроші на 90%, за своїми словами, вони відкидають, бездумно, в кисті, і, ймовірно, навіть несвідомо позбавляють від неї. А потім виникає природне питання - чому все це? Що таке «гроші» проект?

Чи є спроби закрити дитячі травми, пов'язані з відсутністю чогось, відсутністю чогось, почуттям неповності? Щоб позбутися від сором'язливості, часто непристойна, отруйна, схильна до того, щоб зробити своїми руками і життям, просто побачити щось, не знаю, хто не повинен бути.

Прихильники закривати рот боятися бідності, відмова, відторгнення, самотність, які також часто почуваються з минулого?

Але тепер психотерапія досить розвинена і, здається, отримати імпульс - це не краще платити психотерапевта, щоб реалізувати і жити щось цього діапазону, ніж життя.

Чоловіки, які займаються бізнесом, які приваблюють навіть наймодніші стандарти, дуже гідний дохід, часто не використовують ці гроші. Але в той же час вони носять тонну натягу, і не можна відчути його, коли ви поручите. Тексти пісень, а це означає: І тоді вони здивовані, що вони не добре в відносинах, вони не добре в ерекції, вони погано в їх особистому житті, вони не добре в щастя. Але навіть у фізиці це закон про розподіл енергії.

Якщо ви влаштуєте своє життя таким чином, щоб всі потреби, в тому числі ті невротичної природи, знаходяться в теплій, інтимній і приймці, які ви можете досить реалізувати в відносинах, і ви задовольняєте наркозично через досягнення і придбання, то не можна здивувати, що немає достатньо енергії для відносин після Вихлопний газ досягнень не є відносною машиною. І звичайно, кожен такий чоловік мав мати, мав дитинство, мав досвід, щось не існує, і довелося перекручувати. Не було скасовано. Але ви також можете спробувати зрозуміти це. І спробувати змінити речі. Розуміння завжди є запорукою зміни.

І люди, які намагаються кожен ранок, які можуть бути такими, щоб переконувати себе, щоб піти до нелюблених, нудних або гірших, неприємних робіт. І вони пропускають більшість своїх життів, які, згідно з моїми підрахунками -- в цій набивній атмосфері -- 20, 30, 40 років їх життя.

Знову, страх, тривожність, небажання взяти ризики, відмовитися. Нагадуємо мені дуже багато історії їжі, які потрібно бути готовим або не можна відкинути, або не може щось інше. У Це часто підстава таких виборів: відсутність права на те, що потрібно. А де, якщо не з дитинства, то це «почуття».

А якщо ви повернулися до цього «не турбувати», то пам'ятаєте одну з моїх хороших друзів, які часто радять, що він був відмовлений кредит на дорогий автомобіль. Зважаючи на те, як його життя пішов, включаючи фінансово, платіж за цими грошима буде таким жорстким нарцистичним наносом навколо шиї, інший шматок гігантичного напруги в ряді високоенергетичних випадків.

Життя вже здійснило коригування до своїх планів.

Так само, як і в шахті, відійшов від мене останній шматок мого минулого життя - великий (Я ніколи не розумію таких розмірів і відчував некомфортний в них), дорогий (Я бився за це, в тому числі в суді і давав цій боротьбі 20-30 відсотків мого доходу, і психічні ресурси ще більше), нелюблений (Я не міг переконувати себе, щоб любити це місце) квартиру. У той же час щось було випущено.

Це те, що життя часто славиться: налаштування.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І вони виглядали на світ, як це, після шейку, з очей.

Де я зараз?

Тут є, в наукових умовах, точка біфуркації, точка зміни режиму роботи системи взаємодії світу і людини.

Вас цікавить.

Мачуха мій. Надмірна вага – захист від шкоди

Де я зараз визначаю наступний тур мого життя. Я готовий встановити напрямок для цього руху, я готовий вибрати те, що я люблю? Або я поплавлю в старому перебігу з звички, ігноруючи те, що вітер довгий час був несприятливим, клімат виснажливий, витратні матеріали ведуться, а режим не життєдіяльності взагалі, але виживання виявилося.

І все ж, як важливо не розбити. . йВидання

Автор: Альона Швец

Джерело: gestaltclub.com/articles/terapevticeskie-razmyslenia/8473-pro-slonov-kotoryh-ne-vsegda-stoit-brat-na-pleci